236 uutta julkaisua

LIVE 4: Satun ja Mikon bileissä jaetaan haleja ja pusuja!

Satu ja Mikko miettivät Erinin ja Cheekin Mitä tänne jää -kappaleen tahdittamana, että mitähän tänne jää, kun he kuolevat. Mutta se päivä ei todellakaan ole vielä tänään! Tänään nimittäin bailataan! Satun ja taitoluistelija Mikko Minkkisen bileissä on päätähuimaava meno ja tuomaristokin saa osakseen kotibileissä jaettavista haleista ja pusuista.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).