282 uutta julkaisua

Karin vahvuuksia ovat kaaret ja liu'ut ja jalan heiluttelu

Tähtiluistelija Kari Salmelainen ja parinsa Jenni Calvert eivät ole lannistuneet viime Dancing on Ice -lähetyksen läheltä piti -tilanteesta. Pari harjoittelee jo innokkaana uutta ohjelmaa, jossa tuodaa Salmelaisen vahvuudet esiin. Sosiaalisen median kohkaaminen ei niinkään tähtiluistelijaa kiinnosta, vaan hän toivoo "mummoilta postikortteja", jotta kilpailu jatkuisi vastedeskin!

Dancing on Ice lauantaisin klo 19.30 suorana Nelosella!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).