292 uutta julkaisua

LIVE 2: Lääkäri kielsi Kimiä jatkamasta kisassa!

Dancing on Ice -kisan kilpailijat eivät ole päässeet luistelutreeneistään helpolla. Laulaja Kim Herold on tällä viikolla saanut oman osansa kolhuista. Mies loukkasi selkänsä niin pahasti, että lääkäri kehotti häntä heittämään kisassa pyyhkeen kehään. Tämä kehotus meni kuitenkin määrätietoisen laulajan toiseta korvasta sisään, ja toisesta ulos. Toivomme kaikki, että viimehetkellä koreografiaansa vaihtanut Kim Herold ja Pia Airaksinen onnistuvat vastoinkäymisistä huolimatta. Uuteen jäätanssiin poweria tuo Cheekin Puhelinlangat laulaa.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).