304 uutta julkaisua

Kim ei osallistunut kenraaliin: " Tällä hetkellä näyttää vähän heikolta"

Tähtiluistelija Kim Herold venäytti selkänsä pahasti alkuviikosta nostaessaan pariaan Pia Airaksista. Harjoittelusta ei ole tullut kipujen myötä mitään ja pari on joutunut tekemään kokonaan uuden koreografian, sekä vaihtamaan biisiään. Kim kuitenkin itse vaikuttaa ottavan tilanteen leppoisasti, eikä suostu stressaamaan hankalasta tilanteesta huolimatta. Dancing on Ice tänään 19:30 Nelosella.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).