313 uutta julkaisua

Sauli Koskinen: Sitä akseli-hyppyä odotellessa...

Sauli Koskinen ei malta hyvin menneen aloitusjakson jälkeen päästä harjoittelemaan seuraavaa esitystä. Etukäteen ennakkosuosikkinakin pidetty Sauli saalisti hyvät tuomaripisteet, mutta kokenut luistelija Sinuhe Wallinheimo oli kuitenkin hivenen parempi. Aikooko Sauli siis nostaa panoksia ja ottaa akseli-hypyn ohjelmaan mahdollisimman pian? Dancing on Ice lauantaisin klo 19.30 Nelosella!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).