318 uutta julkaisua

LIVE 1: Terkkuja äidille Hollywoodista lähettää Sauli, tällä kertaa jäätanssin kautta!

Big Brother -ohjelmasta tuttu Sauli Koskinen on valinnut voimabiisikseen Haloo Helsingin Maailman toisella puolen, joka on tuonut lohtua Saulin koti-ikävään maailmalla. Saulin kotiin terkkuja on tällä kertaa lähettämässä myös taitoluistelija Nea Ojala. Eikä jäätanssi jenkkityyliin olisi mitään ilman pepsodent-hymyä ja revittyjä farkkushortseja!

Dancing on Ice Nelosella lauantaisin klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).