356 uutta julkaisua

Sauli Koskinen uudesta haasteestaan: "Lähtökohtani oli ihan nolla!" Katso!

Taannoin Nelosen syyspressissä vieraillut Dancing on Ice -kilpailija Sauli Koskinen paljasti hieman tunnelmiaan uudesta haasteestaan. Kertomansa mukaan Sauli lähti Dancing on Iceen täysin ummikkona, sillä hän ei osannut luistella juuri ollenkaan. Sauli kertoi kuitenkin kehittyneensä huimasti muutaman viikon aikana. Vaikka pieniä kolhuja on matkan varrella syntynyt, Sauli on välttänyt pahimmat loukkaantumiset. Dancing on Icen livelähetykset käynnistyvät Nelosella 28.9. kello 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).