391 uutta julkaisua

Dancing on Ice -kilpailija: Helena Lindgren

Laulaja Helena Lindgren on tehnyt pitkän uran taiteen ja viihteen parissa. Helena on toiminut mallina ja laulajana vuodesta 1974 lähtien. Vuonna 1978 hän aloitti maskeeraajan uransa, joka kesti aina vuoteen 1998.

Helenan lukuisiin teatteri-, tanssi-, ooppera- ja elokuvaproduktioihin kuuluat muun muassa Cats, Joutsenlampi, Lumikuningatar ja Piukat paikat. Laulajan uran Helena aloitti uudestaan vuonna 1994, jolloin hän julkaisi kaksi albumia, Kauneuden lähteillä ja Kiss. Hän on julkaissut myös kaksi kirjaa: Helena sekä Hyvän olon ja kauneuden kirja.

Helenalla on kosketuspintaa suomalaisen taitoluistelun huipulle. Hän työskenteli Susanna Rahkamon ja Petri Kokon kanssa koko heidän kilpailu-uransa ajan. Susannan puku vuoden 1993 EM-kisoissa Helsingissä huikeassa Valse triste  -esityksessä (koreografia Jorma Uotinen) oli Helenan käsialaa.

Helenan parina luistelee Tommi Piiroinen. Tommi Piiroinen aloitti taitoluistelun 3-vuotiaana Naantalin VG-62:ssa. Hän päätti 22-vuotiaana kilpailu-uransa, jonka parhaimpiin saavutuksiin kuuluvat kaksi Pohjoismaiden pronssia ja kolme Suomen mestaruutta. Yhteensä Tommi on kerännyt urallaan yhdeksän Suomen ja Pohjoismaiden mestaruusmitalia junioreissa ja miesten sarjassa.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).