382 uutta julkaisua

Dancing on Ice -kilpailija: Sauli Koskinen

Supersympaattinen Sauli Koskinen tuli julkisuuteen voitettuaan tosi-tv-sarja Big Brotherin kolmannen tuotantokauden vuonna 2007. Tämän jälkeen Sauli on tehnyt tv-töitä ja kunnostautunut viihdereportterina.

Seurustelu huippusuositun laulajan Adam Lambertin kanssa vei Saulin Yhdysvaltoihin ja kansainvälisen median huomion kohteeksi. Nykyään majapaikkaansa Los Angelesissa pitävä Sauli on seurattu blogisti, jolla on oma vankka fanijoukkonsa. Nyt lämmin Kalifornia vaihtuu Suomen syksyyn ja Dancing On Ice -haasteeseen.

Saulin parina luistelee Nea Ojala. Nea Ojala aloitti taitoluistelun 2,5-vuotiaana. Hän kilpaili yksinluistelussa SM-tasolla 18-vuotiaaksi asti, minkä jälkeen Nea kiersi vuoden ammattilaisena Disney On Ice -jääshow’ssa. Nykyisin Nea työskentelee päätoimisesti ryhmäliikuntaohjaajana.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).