Dancing on Ice UK

Dancing on Ice UK

Miten luisteleminen sujuu brittitähdiltä? Jäällä nähdään mm. ex-Playboy-malli Pamela Anderson, Coronation Streetin näyttelijä Samia Ghadie, nyrkkeilijä Luke Campbell sekä olympiavoimistelija Beth Tweddle. Englantilainen viihdeohjelma.

2 uutta julkaisua

Saara Aallon kilpailu Brittien Dancing on Icessa nähdään Suomessa Jimillä! – "Mä oon ihan mustelmilla"

Nelonen Media on solminut sopimuksen tammikuussa alkavan Brittien Dancing on Ice -kilpailun esittämisestä Suomessa!

Ohjelmassa on tietenkin suomalaisille aivan erityistä jännitystä, sillä yksi ohjelman tähtikilpailijoista on laulaja Saara Aalto, joka kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.

"Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti", Saara iloitsee.
Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Saara otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

"Hamish on todella kunninanhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki. Hirveästi en onneksi ole kaatuillut, ehkä siihen on auttanut se, että on jonkin verran luistelutaustaa peruskoulusta."

Brittien Dancing on ice nähdään Jimillä 13.1. alkaen sunnuntaisin klo 20 ja tv-esityksen jälkeen ilmaiseksi Ruudussa. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Saara Aallon ensimmäisessä Dancing on Ice UK -esityksessä monta uhkarohkeaa nostoa!

Brittien The X Factorissa toiselle sijalle yltänyt laulaja Saara Aalto hurmaa jälleen brittikatsojia, nyt luistimilla Dancing on Ice UK:ssa. Saaran ja hänen parinsa Hamish Gamanin hieno numero Lady Gagan Born This Way -hitin tahtiin sujui hienosti, ja esitys nähtiin Jimillä sunnuntaina.

Saaran ja Hamishin koreografiassa on muutama rohkea nosto, jollaista heidän kilpakumppaneidensa numeroissa ei nähty. Nostot ja koko upea esitys sujuu virheittä, ja tuomarinelikolta heruu pisteitäkin mukavasti. Parin kokonaispistesaldo on lopulta 20,5, kun maksimipistemäärä olisi 40,0 pistettä.

"Näytät hyvin helpottuneelta! Johtuuko se siitä, että olit huolissasi niistä nostoista? Nehän sujuivat hienosti!" juontaja Holly Willoughby kysyy Saaralta esityksen jälkeen.

"Olin huolissani monistakin asioista, mutta sehän meni niin hyvin!" Saara intoilee parinsa rinnalla.

Tuomareista Brittien Talentin vuonna 2009 vuottanut tanssija ja koreografi Ashley Banjo sekä jäätanssin legendat, vuoden 1984 olympiakultamitalistit Jayne Torvill ja Christopher Dean ovat kommenteissaan rakentavia ja kannustavia, mutta tuomariston "pahis", australialainen koreografi ja laulaja Jason Gardiner on varsin ankara. Hän antaa kaksikolle tuomariston alhaisimmat pisteet, 4,5 pistettä.

"Se alkoi lupaavasti, pidin koreografiasta. Ajattelin, että tästä tulee erikoinen ja mahtava. Mutta sitten siitä tulikin tylsä ja tavanomainen", Jason aloittaa.

Miestä eivät erityisesti miellyttäneet myöskään Hamishin ja Saaran paljon puhutut nostot:

"On hienoa, että teillä oli nostoja, mutta olemme kaikki nähneet nostoja ennenkin. Tehkää niistä mielenkiintoisempia!" mies komentaa.

Saara Aalto nähdään luistelemassa Dancing on Ice UK -ohjelmassa Jimillä ja Ruudussa sunnuntaisin kello 20!

Saara Aallon kilpailu Brittien Dancing on Icessa nähdään Suomessa Jimillä! – "Mä oon ihan mustelmilla!"

Saara Aalto tarttuu tammikuussa huikeaan haasteeseen, kun hän kilpailee Brittien Dancing on Ice -ohjelmassa. Myös suomalaiset pääsevät jännittämään Saaran kilpailua Jimillä!

Nelonen Media on solminut sopimuksen tammikuussa alkavan Brittien Dancing on Ice -kilpailun esittämisestä Suomessa. Ohjelma nähdään Jimillä 13.1. alkaen sunnuntaisin klo 20 ja tv-esityksen jälkeen ilmaiseksi Ruudussa. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Ohjelmassa on tietenkin suomalaisille aivan erityistä jännitystä, sillä yksi ohjelman tähtikilpailijoista on laulaja Saara Aalto, joka kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.

"Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti", Saara iloitsee.

Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Saara otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

"Hamish on todella kunninanhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki. Hirveästi en onneksi ole kaatuillut, ehkä siihen on auttanut se, että on jonkin verran luistelutaustaa peruskoulusta."

Nähtäväksi jää luoko Saara luistelullaan samanlaisen ilmiön kuin kaksi vuotta sitten kilpaillessaan Brittien X-Factorissa sijoittuen huikeassa kisassa toiseksi. Kyseessä on muhkea yleisö tälläkin kertaa, sillä esimerkiksi viime tammikuussa alkaneella 10. kaudella Dancing on Icen starttijaksoa ITV:llä katseli Briteissä komeat 7,7 miljoonaa katsojaa. Suuri yleisö tuo myös paineita. 

"Ollaan harjoiteltu yhtä nostoa, joka on niin pelottava, että en ole kahteen viikkoon kunnolla nukkunut, koska mietin sitä iltaisin, öisin ja aamuisin. Se on tosi vaikea ja mua pelottaa se niin paljon, mutta mun pitäisi pystyä tekemään se", Saara sanoo.

Saara ei suinkaan ole ainoa suomalainen, jonka puolesta jännittää Dancing on Ice -kisassa! Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman, joka luistelee yhdessä Strictly Come Dancing -ohjelmassa useana vuonna tanssinopettajana toimineen James Jordanin kanssa. 

Heidän lisäkseen jäällä kilpailee Westlife-poikabändistä tuttu Brian McFadden, useissa realitysarjoissa nähty Gemma Collins, Pussycat Dollsissa laulanut Melody Thornton, EastEnders-saippuasarjassa näytellyt Richard Blackwood, Grease-näyttelijä Didi Conn, Coronation Street -näyttelijä Jane Dandon, Australian Neighbours-sarjasta tuttu Mark Little, kriketin pelaaja Ryan Sidebottom, juontaja ja paneeliohjelmista tuttu Saira Khan sekä Love Island -finalisti Wes Nelson.
 

  • Dancing on Ice UK nähdään Jimillä 13.1. alkaen sunnuntaisin klo 20.
  • Starttijakso nähdään lisäksi samaan aikaan myös Nelosella.
  • Jaksot katsottavissa ilmaiseksi Ruudussa Suomen tv-esityksen jälkeen.
  • Jaksot esitetään 7 päivän viiveellä brittien ITV:n alkuperäisesityksestä.