1 uusi julkaisu

Hän esittää uuden Bond-elokuvan tunnusmusiikin

Lokakuun lopussa ensi-iltansa saavan uuden Bond-seikkailun SPECTREN tunnusbiisin esittäjä on julkaistu. Kyseessä on ensimmäinen kerta 50 vuoteen, kun tunnusmusiikin esittää brittiläinen miessooloartisti.

Elokuvan tuottajien mukaan SPECTREn pääbisiin Writings On The Wall esittää brittilaulaja Sam Smith. Sävellyksestä ja sanoituksesta vastaa Smithin lisäksi Grammy-voittaja Jimmy Napes, joka on aiemminkin työskennellyt Smithin kanssa.

23-vuotias Smith tunnetaan muun muassa hiteistään Stay With Me ja I’m Not The Only One.

Tunnusbiisin julkistuksesta kertoi ensimmäisenä suomalainen Bond-blogisivusto 007Travelers.

Lisää aiheesta: 

Ensimmäistä kertaa Suomessa! Kaikki 26 Bond-elokuvaa rymistelevät Ruutuun 23. helmikuuta

  • This video is no longer available.

Ruudussa tehdään helmikuussa Bond-historiaa! Kaikki 26 Bond-elokuvaa ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella 23. helmikuuta alkaen. Ensimmäistä kertaa Suomessa kaikki Bond-elokuvat ovat katsottavissa yhdessä suoratoistopalvelussa samanaikaisesti. Mukana paketissa ovat myös vuoden 1967 Casino Royale ja 007 – Älä kieltäydy kahdesti -elokuvat sekä tietenkin uusin vuonna 2015 ensi-iltansa saanut Daniel Craigin tähdittämä Spectre. 

Kaikki 26 Bond-elokuvaa katsottavissa Ruutu+-tilauksella 23. helmikuuta alkaen.

Entinen James Bond -stara 007:n homoudesta: "Se olisi mielenkiintoista"

Entinen James Bond -stara Pierce Brosnan antoi Details-lehdelle haastattelun, jossa hän otti kantaa siihen, voisiko maailman kuuluisin salainen agentti olla homo.

Viides Bond-näyttelijä, joka esitti ikonista agenttia mm. Kultainen silmä -elokuvassa, kertoi pitävänsä ajatusta mielenkiintoisena, eikä pidä sitä luotaantyöntävänä. Mies ei kuitenkaan usko, että elokuvasarjan tuottaja tulee koskaan suostumaan siihen. 

- En tiedä, miten se tulisi toimimaan. Enkä usko, että Barbara Broccoli antaisi elinaikanaan lupaa siihen, että Bondista tehtäisiin homo, Brosnan totesi.

Sen lisäksi mies kertoi uskovansa, että Idris Elbasta tulisi erittäin hyvä ensimmäinen musta Bond. Näyttelijän mukaan Elballa on fyysisyyttä ja karismaa kyseiseen rooliin.

James Bond -elokuvia seurataan Nelosella lauantaisin klo 21.00! 29. elokuuta nähdään Roger Mooren tähdittämä 007 ja kuoleman katse.

James Bond -näyttelijä pysäytettiin lentokentällä – hallusta löytyi metsästyspuukko

  • Kuva: Splash/AOP

62-vuotias näyttelijä, James Bondinakin tunnettu Pierce Brosnan pysäytettiin sunnuntaina Burlingtonin lentokentällä miehen ollessa matkalla Pariisiin menevään koneeseen, Daily Mail tietää kertoa.

Turvatarkastuksessa pysäytetyn ja tarkastetun miehen hallusta löytyi lehden mukaan luukahvainen käännettävä metsästyspuukko oli noin 25 senttimetrin mittainen. Lehtitietojen mukaan puukko löytyi miehen käsimatkatavaroista, joten se takavarikoitiin.

Välikohtauksen jälkeen Brosnan, joka oli liikkeellä 15-vuotiaan poikansa Noahin kanssa, vietiin huoneeseen, jossa miehelle tehtiin tarkempi turvatarkastus, mutta mies päästettiin sittemmin jatkamaan matkaa koneeseen.

Suomen ensiesitys Nelosella: Tällaisia hirmuja ovat uuden James Bond -leffan autot, katso!

  • This video is no longer available.

Uuden James Bond -elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan työn alla. Yksi maailman kuuluisimman salaisen agentin tunnetuimmista "aseista" on hänen suosimansa Aston Martin -merkkinen auto, eikä tuleva Spectre-elokuva tee poikkeusta. Uunituoreen videoblogin myötä päästään tutustumaan siihen, kuinka elokuvassa nähtävät autot on rakennettu ja millaiset niiden suorituskyvyt ovat. Autot joutuvat leffassa kovalle koetukselle, sillä mukana on korkeaoktaaninen kohtaus, jossa Daniel Craigin näyttelemä Bond ja Dave Bautistan esittämä pahis Mr. Hinx kohtaavat toisensa öisen Rooman autioilla kaduilla. - Tämä on ainutlaatuista, yksi niistä kohtauksista, joista tulee ikonisia, uskoisin. Vain kaksi autoa kisaamassa tyhjillä Rooman kaduilla. Sellainen kohtaus, jonka näkee vain James Bond –elokuvassa, Bautista toteaa. Spectre saa ensi-iltansa 6. marraskuuta!

Seuraavan Bond-leffan juliste julki – tältä näyttää Daniel Craig 007 SPECTRE:ssä!

Ensi marraskuussa ensi-iltansa saavan, sarjassaan 24.:nen Bond-elokuvan 007 SPECTRE -elokuvan ensimmäinen juliste julkistettiin eilen 17. maaliskuuta. Julisteessa nähdään James Bondia neljättä kertaa esittävä brittinäyttelijä Daniel Craig.
Suomalaisissa elokuvateattereissa tullaan näkemään julisteen mustavalkoinen versio, jossa värillisenä erottuvat vain Daniel Craigin siniset silmät. Samaa ilmettä käytetään myös Bondin kotimarkkinoilla Iso-Britanniassa. Julisteesta on olemassa myös kaksi väriversiota.

Suomen teattereissa nähdään seuraava juliste:

 

007 Spectre -elokuvan ohjaaja on Oscar-palkittu Sam Mendes ja sen keskeisissä rooleissa nähdään Daniel Craigin lisäksi muun muassa Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear ja Dave Bautista. Elokuva kietoutuu Bondin menneisyyteen arvoituksellinen viesti lähettäessä hänet pahaenteisen rikollisjärjestön jäljille. M:n taistelessa poliittisten voimien uhkaaman Salaisen palvelun hengissä pitämiseksi, Bond lähestyy petoksen ydintä milli milliltä paljastaakseen hyytävän totuuden Spectrestä.

007 SPECTRE ensi-illassa 6. marraskuuta 2015.