Big Brother Suomi

Big Brother Suomi

Nyt kytätään antaumuksella - entistäkin pidempi ja komeampi kausi on käynnissä! Isonveljen valvovan silmän alla vietetään nyt 12 viikkoa putkeen. BB:n 24/7-kanavat ovat seurattavissa Ruutu+-tilauksella. Kotimainen realityohjelma.

184 uutta julkaisua

Perjantai-illan huutokaupassa huudettiin saunailta sekä yksityistä aikaa sviitissä!

Asukkaille järjestettiin tänään perjantai-iltana Rahalaitoksen huutokauppa, johon kaikille annettiin 25 kolikkoa eli BB-talon valuuttana toimivaa rahnaa.

Päivätehtävän Hallowenpukuäänestyksen voitti Kristiina, jonka pierutyynyä esittävä naamiaisasu oli eniten katsojien mieleen. Kristiina sai palkinnoksi 25 rahnaa, joten hänen yhteispottinsa oli kaikkineen 50 rahnaa.

Ensimmäisenä huutokaupattavana tuotteena olohuoneen television näytölle ilmestyy kebab-annos, jonka lähtöhinta on kolme rahnaa. Ensimmäinen tuote ei herätä suurta kiinnostusta asukkaissa, joten Vili huutaa annoksen ainoana kiinnostuneena vain kolmella rahnalla.

Toisena huudettavana tuotteena on sytytin, jonka lähtöhinta on kolme rahnaa. Kukaan ei innostu tuotteesta eikä näin ollen kukaan aseta tarjousta. Pian seuraava tuote ilmestyy ruudulle, viisi alkoholiannosta. Lähtöhinta on neljä rahnaa. Arttu ja Olli-Pekka pinkaisevat samaan aikaan ylös ja Arttu ehtii huutamaan ensimmäisenä koko rahnasaldonsa eli 25 rahnaa.

“V*ttu, mä luen niin hitaasti”, Olli-Pekka harmittelee Artun tiputellessa rahnansa kirstuun.

Seuraava tuote on kuntoiluvälineiden käyttöoikeus ja lähtöhinta tuotteelle on neljä rahnaa. Ensimmäisinä sohvalta nousevat ylös Timo ja Paula, jotka huutavat kilpaa kahdestaan kunnes taistoon liittyy Vili, joka tarjoaa tuotteesta yhdeksän rahnaa. Loppukilpa käydään Timon ja Vilin välillä ja lopulta Timo saa huudettua tuotteen itselleen 22 rahnalla.

Seuraava kilpailu käydään Ellan ja Vilin välillä, kun tuotteena on yöpyminen kahdelle henkilölle BB-U14 Sviitissä. Ella vie lopulta voiton tajutessaan, että Vili ei pysty nostamaan panosta enää 22 rahnan yli. Näin ollen sviittiyö myydään Ellalle 22 rahnalla.

Seuraava tuote, kolme alkoholiannosta, menee nopeasti, kun Vili nousee ensin huutamaan lähtöhinnan eli neljä rahnaa. Edellisen alkoholiannos-huudon hävinnyt Olli-Pekka nousee kuitenkin Artun kannustuksella huutamaan juomat itselleen heti 25 rahnalla. Mies kuitenkin katuu huutoaan, kun hän tajuaa, että Vili ei olisi pystynyt huutaa 22 rahnaa enempää.

“Tolla pääsee tiloihin”, Timo naurahtaa Olli-Pekan kaljamäärälle.

Seuraava tuote on puoluesauna, jonka Marko huutaa itselleen heti 25 rahnalla.

Seuraavaksi huudettavaksi tuotteeksi ruudulle ilmestyy “Silloin kun ylitin itseni” -podcastien kuunteluhetki. Asukkaat äänittivät omat podcastinsa Kansainvälisenä podcast-päivänä 30.9. Eivätkä ole vielä päässeet kuuntelemaan toistensa tuotoksia. Tuote herättää ihastusta ja asukkaat kehottavat Kristiinaa huutamaan podcast-hetken itselleen. Kristiina päättää pienen epäröinnin jälkeen huutaa tuotteen itselleen lähtöhinnalla, eli neljällä rahnalla.

“Olipa innostunu”, Ella tokaisee Kristiinan huudosta.

Neljän rahnan lähtöhinnalla huudettavaksi tulee uusi kuntoiluvälineiden käyttöoikeus. Edellisen huutokerran hävinnyt Vili nousee ensimmäisenä huutamaan ja Paula liittyy kilpaan. Kaksikko korottaa panosta yksi kerrallaan, kunnes Paula istahtaa alas ja tuote myydään Vilille 12 rahnalla.

“Mä vaan huudatin sitä”, Paula naurahtaa.

Jälleen kerran huudettavaksi ilmestyy mahdollisuus kuunnella musiikkia, eikä mitä hyvänsä musiikkia – vaan kolmen oman lempikappaleensa kuunteluhetki. Vili nousee ensimmäisenä asettamaan panoksensa ja Joel liittyy huutokilpaan. Lopulta Joel vie voiton ja lempikappaleiden kuunteluhetki myydään Joelille kymmenellä rahnalla.

Yllättäen tarjolla on myös toinen mahdollisuus päästä nauttimaan BB-U14 Sviitistä. Paula nousee ensimmäisenä ja lataa tiskiin kovaan ääneen kaikki 25 rahnaansa. Vili yrittää olla jälleen mukana huutokilvassa, mutta ehtii ainoastaan nousta seisomaan.

“Hyvä Paula!” muut asukkaat kannustavat.

Seuraava tuote on munkkeja! Ensimmäisenä ja ainoana munkit nousee huutamaan Kristiina lähtöhinnalla eli neljällä rahnalla.

Jännitys alkaa hiljalleen tiivistyä siitä, kuinka monta huudettavaa tuotetta jäljellä mahtaa enää olla. Kirjeessä on aikaisemmin mainittu, että tuotteita on puolentoista tikkurin verran.

Virvoikkeita on jälleen tarjolla, kun huudettavaksi ilmestyy viisi alkoholiannosta. Ensimmäisenä seisomaan nousee Vili, jonka jälkeen Kristiina liittyy huutoon. Pian myös Joel päättää ryhtyä huutamaan. Vielä neljäntenä ensimmäistä kertaa ylös nousee kuitenkin Julia, joka yllättää huutamalla alkoholiannokset itselleen 18 rahnalla.

Kristiina huutaa seuraavaksi itselleen 8 euron arvoisen kauppareissun K-Supermarket REDIn verkkokauppaan viidellä rahnalla.

“Hei nyt on hyvä fiilis, vaikka tää loppuis nyt. Kaikki sai jotain!” Paula iloitsee.

Viimeisenä ruudulle ilmestyy tuote nimeltä “mysteeriviesti”. Huutokilpa alkaa Kristiinan, Vilin ja Joelin välillä. Joel ilmoittaa laittavansa peliin 15 rahnaa, joten Vili on jälleen pois pelistä. Kristiina jää pohtimaan uskaltaako huutaa vai jääkö odottamaan vielä jotain parempaa tulevaksi. Muiden asukkaiden kannustuksella Kristiina kuitenkin päättää huutaa mystisen tuotteen 16 rahnalla.

“Se voi olla Guru Valomieleltä”, Timo ehdottaa viitaten muutaman viikon takaisen viikkotehtävän hahmoon.

Huutokauppa päättyy iloisin mielin, sillä tällä kertaa kaikki huusivat itselleen jotain mieluisaa. Asukkaat erkaantuvat olohuoneen huutokaupasta “hyvä me” -huudon saattelemana. Tuotteet toimitetaan asukkaille tulevan viikonlopun aikana.

Joel on Big Brother Suomi 2020 -voittaja!

Big Brother Suomi 2020 -voittajaksi kruunattiin Joel. 84 päivää Big Brother -talon asukkaana ollut jyväskyläläinen viherrakentaja Joel, 24, kuittaa itselleen huikean 31 500 euron voittopotin! Alkuperäinen voittosumma kasvoi vielä viimeisellä viikolla 1500 euron Rahalaitos-sekillä onnistuneen viikkotehtävän ansiosta.

Katsojat ovat koko viikon saaneet äänestää voittajasuosikkiaan. Perjantaina ja lauantaina talosta häädettiin sillä hetkellä vähiten ääniä saaneet asukkaat. Perjantaina yllätyshäädön koki Julia ja lauantaina Olli-Pekka häädettiin muilta asukkailta salaa päiväkirjahuoneen kautta.

Finaalilähetyksen alkaessa talossa oli siis vielä neljä ilmeisen jännittynyttä asukasta, Kristiina, Arttu, Paula ja Joel. Lähetyksen mittaan talosta häädettiin Paula ja Arttu, ja lopulta jäljellä on enää finaalikaksikko Kristiina ja Joel.

Juontajat Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen astelevat BB-taloon hakemaan finaalikaksikon studioon Elina Kottosen jututettavaksi. Haastatteluhetken jälkeen on aika paljastaa äänestystulos.

“Koittakaapa hengitellä, kohta selviää kumpi teistä voittaa”, Elina kannustaa kaksikkoa.

Lopullinen äänestystulos jakautui kahden finalistin välillä seuraavasti:

Joel 66,2 %
Kristiina 33,8 %

Ennätyspitkä BB-kausi kesti tänä vuonna 12 viikkoa. Ennen taloon saapumistaan Joel kertoi vapaa-aikansa kuluvan muun muassa pleikkaria pelaillen ja kitaraa soitellen. Hän kuvailee itseään sosiaaliseksi ja puheliaaksi huumoriveikoksi. Ympärilleen Joel sanoo tuovansa rakkautta ja kaaosta samaan aikaan. Letkeä ja rento maalaiskylän poika ei ota elämää liian vakavasti. Joelin mielestä hänen sekä paras että huonoin puolensa onkin se, ettei hän suhtaudu intohimoisesti oikein mihinkään.

Hurjan paljon onnea voittajalle!

Nyt häädettiin Arttu – jäljellä enää finaalikaksikko!

Big Brother -talon sohvalla istuu enää kolme jännittynyttä finalistia. Yksi heistä kruunataan kauden voittajaksi ja 31 500 euron voittopotin omistajaksi vielä tämän illan aikana.

Katsojat ovat koko finaaliviikon ajan saaneet äänestää voittajasuosikkiaan. Perjantaina ja lauantaina talosta häädettiin sillä hetkellä vähiten ääniä saaneet asukkaat, ja sama meno jatkuu tänään. Perjantaina yllätyshäädön koki Julia ja lauantaina Olli-Pekka. Aiemmin finaalilähetyksen aikana BB-talon puolestaan joutui jättämään Paula.

Juontaja Elina Kottonen ilmoittaa asukkaille jälleen suorassa taloyhteydessä, että finaalikolmikosta on aika häätää seuraava asukas. Elinan lausuttua Artun nimen mies
ponnahtaa sohvalta kylpytakissaan ja Joel ja Kristiina saattavat hänet häätöovelle.

Arttu astelee ovelle teatraalisin liikkein ja myöntää samalla jännittävänsä studion sohvalle istumista.

“Heippa, nyt helepottaa!” hän vilkuttaa hyvästiksi.

“Ei haittaa, vaikka sanat takertelee, kaikki ymmärtää”, Joel tsemppaa ystäväänsä.

Kumpi voittaa kauden ja 31 500 euron voittopotin, Joel vai Kristiina? Vielä ehdit äänestää suosikkiasi!

Paula häädettiin BB-talosta – enää kolme finalistia jäljellä!

Sunnuntain finaalilähetyksen alkaessa Big Brother -talossa asustelee enää vain neljä asukasta: Kristiina, Arttu, Paula ja Joel. Jännittävä viimeinen päivä BB-talossa huipentuu kaksituntiseen finaalilähetykseen, jonka ajaksi asukkaat kokoontuvat olohuoneen sohvalle.

Katsojat ovat koko finaaliviikon ajan saaneet äänestää voittajasuosikkiaan. Perjantaina ja lauantaina talosta häädettiin sillä hetkellä vähiten ääniä saaneet asukkaat. Perjantaina yllätyshäädön koki Julia ja lauantaina Olli-Pekka häädettiin muilta asukkailta salaa päiväkirjahuoneen kautta.

Sunnuntain finaalilähetyksen ensimmäinen mullistus koetaan, kun juontaja Elina Kottonen kertoo suorassa taloyhteydessä, että sillä hetkellä vähiten ääniä saanut finalisti häädetään Big Brother -talosta.

“Asukas, joka seuraavaksi häädetään on… Paula”, Elina ilmoittaa taloon.

Asukkaat hyvästelevät kämppäkaverinsa ja huikkaavat heidän kohtaavan ihan pian talon ulkopuolella.

“Me nähdään”, Kristiina toteaa.

“Nähdään kohta! Pitäkää kivaa täällä”, Paula huikkaa muille.

Perinteiseen tyyliin muut saattelevat Paulan häätöovelle ja nainen poistuu moonwalkin siivittämänä Big Brother -talosta.

“Moikka! Isot tsempit!” nainen huikkaa muiden vilkutellessa.

Paulan poistuttua häätöoven kautta on Big Brother Suomi -ohjelmassa enää kolme finalistia. Kuka voittaa kauden ja 31 500 euron voittopotin? Vielä ehdit äänestää suosikkiasi!

Big Brother -talon sauna lämpiää viimeistä kertaa – asukkaille hemmotteluhetki!

Tänään sunnuntaina selviää, kuka voittaa tämän vuoden Big Brother Suomen. Finaalinelikkoon selviytyneet Arttu, Joel, Kristiina ja Paula, taistelevat kaikki nyt katsojien suosiosta ja voitosta.

Jännittävä finaalipäivä alkoi yhteisellä herkkubrunssilla, joka maistui asukkaille pitkien yöunien jälkeen.

Odottelun ja jännityksen lomassa Isoveli järjesti asukkaille hemmotteluhetken ja ilmoitti saunan olevan lämmin. Myös BB-talon palju hohkaa lämpöä ja on valmiina lievittämään kylpijöidensä stressiä.

Pihalle saunan edustalle on järjestetty pientä juomatarjoilua, jonka tilanteen Paula säntää tarkistamaan ensimmäisenä. Iloisena hihkuva nainen palaa sisälle kertomaan muillekin virvoitusjuomista, jotka Isoveli on finalisteille järjestänyt.

“Kaikki taas meille annetaan, pitää olla nöyrä”, Arttu summaa.

Ulkona Paulaa odottaa hänen lempijuomansa, jota hän ei huomannut alkuun.

“Onko isoveli nyt maailman paras vai?” Paula maalailee.

Rentouttavien löylyjen jälkeen asukkaat saavat rauhassa aloittaa valmistautumisen iltaa varten.

Tänään myöhään illalla Big Brother -talo hiljenee asukkaiden arjesta ja naurusta, jonkun napatessa koko kauden voiton ja 31 500 euron shekin mennessään.

Muistathan äänestää sitä asukasta, jonka toivot voittavan. Ohjeet löydät täältä.

Viimeinen aamu BB-talossa alkoi fanfaarit soiden: “Tänään lähetään kotiin!”

Big Brother Suomi päättyy tänään ja voittaja kuittaa itselleen huikean 31 500 euron potin. Finaalinelikossa ovat Arttu, Joel, Kristiina ja Paula.

Jännitys on käsin kosketeltavaa, kun finalistit heräävät viimeiseen aamuun Big Brother -talossa. Ensimmäisenä ylös kapuaa Arttu, jonka jälkeen myös Paula ja Joel heräävät. Kolmikko keskustelee aamukahvien äärellä tulevasta illasta ja suunnittelevat repliikkejään suoraan lähetykseen.

“Sanotaanko kaikki no huh huh”’, Paula ehdottaa.

“Mä lähen semmosella, että ei kyllä pysty vielä käsittään”, Joel puolestaan suunnittelee.

Aamukahvien jälkeen kolmikko palaa takaisin makuuhuoneeseen odottelemaan Isoveljen aamuista herätystä. Kristiina nautiskelee viimeisistä unistaan BB-talossa ja vetelee sikeitä muiden pyöriessä sängyssä. Isoveli hemmottelee nelikkoa finaalipäivänä ja sallii heille pitkät yöunet.

Kaiuttimista kajahtaa duurivoittoinen fanfaari, joka karistaa viimeisetkin unihiekat finalistien silmistä.

“Tänään lähetään kottiin Krisse”, Arttu muistuttaa uneliasta naista.

Samaan syssyyn Isoveli ilmoittaa, että asukkaille on postia. Veikka on järjestänyt poppoolle herkkubrunssin viimeiseen aamuun kunniaksi.

Arttu lukee herkkubrunssista kertovan kirjeen:

“Hei pallerot, nauttikaa aamustanne. Saatte valmistaa itsellenne brunssin. Kaiken tarvitsemanne saatte ottaa varastohuoneen herkkuhyllyltä.”

Samassa varastohuoneen ovi aukeaa ja asukkaat keräilevät vitsikkään Isoveljen sikin sokin hyllylle ripottelemat aamupalatarpeet mukaansa.

Big Brotherin viimeinen aamu starttaa ihanissa tunnelmissa, luvassa on jännittävä päivä!