Big Brother Suomi

Big Brother Suomi

Big Brother -talo avaa ovensa tällä kertaa julkkisasukkaille! Kotimainen realityohjelma.

393 uutta julkaisua

Seksipuuhat Ellan kanssa saavat Artun miettimään ulkomaailmassa odottavaa henkilöä: “Olen selkärangaton nilviäinen”

Useasti aiemminkin lämpimän sylin toisistaan löytäneet Arttu ja Ella päätyvät jälleen sunnuntai-iltana kiihkeään suutelointiin ja käsipeliin peiton alla asukkaiden mentyä nukkumaan.

Artun ja Ellan kiihkeä tunnelma ja äänekkäät suuteluäänet yhtyvät niin villiksi, että muiden asukkaiden on lopulta yksi kerrallaan poistuttava makuuhuoneesta olohuoneen puolelle odottamaan seksisession päättymistä.

Kaksikon saatua aktinsa päätökseen ajatukset eivät tunnu jättävän Arttua rauhaan, ja muiden jo nukkuessa Arttu ja Marko valvovat ja toivovat pääsevänsä ulos vielä viimeiselle tupakalle. Arttu kertoo Markolle, että kotiasiat painavat miehen mieltä, eikä hän pysty nukkumaan, kun ajatukset pyörivät päässä.

Arttu kertoo saaneensa karanteenissa ollessaan kuulla huonoja uutisia läheisiltään, ja nyt asiat vaivaavat häntä.

Arttu avautuu Markolle myös asiasta, joka painaa kenties kaikista eniten miehen mieltä:

“Oon tehnyt ehkä kusiset temput”, Arttu tuskailee.

Marko muistaa Artun kertoneen aiemmin, että hänellä on ulkomaailmassa ollut suhde ennen Big Brother -taloon saapumista ja muistelee, etteivät Arttu ja kyseinen henkilö olleet virallisesti pari. Arttu myöntää, että suhde oli vasta alkutekijöissään, mutta siitä huolimatta asia häiritsee häntä.

“En mää mikään hirviö ole”, Arttu toteaa.

“Sitä kutsutaan omatunnoksi”, Marko huomauttaa.

Arttu miettii, että teoistaan on kannettava vastuu, ja miehet toteavat yhteistuumin, että asiat kyllä varmasti löytää edestään jossain vaiheessa.

“Kyllähän sitä aika p*ska omatunto on, enkä osaa olla itselleni armollinen”, Arttu huokaisee ja toteaa ansaitsevansa kaiken ruoskinnan itseään kohtaan.

Markoa kiinnostaa, näkeekö Arttu tulevaisuutta hänen ja Ellan suhteelle vielä Big Brotherin jälkeenkin.

“Sen näkee sitten BB:n jälkeen, kun jutellaan ilman filtteriä”, Arttu miettii.

Marko muistuttaa, että hänelle voi aina jutella ja hän kuuntelee kaverin huolia ja murheita mielellään.

“Kyllä mää suhun luotan, mutta kun ollaan täällä, niin ei vaan pysty”, Arttu sanoo.

Marko pähkäilee, että on varmasti rankkaa pitää sisällään ajatuksia ja pohtii Artun kannalta, miltä tuntuu koko ajan miettiä, mitä toinen ulkomaailmassa mahtaa ajatella.

“Pitää pyytää anteeksi, kun täältä lähtee. Rehellisesti pitää kohdata kaikki omat teot, eikä luikerrella pakoon”, Arttu summaa ajatuksiaan ja tunnustaa olevansa hyvin pettynyt itseensä.

“Olen v*tun selkärangaton nilviäinen”, hän naurahtaa.

Kaksikko jatkaa jutusteluaan vielä hetken ennen kuin kömpivät petiin odottelemaan nukkumattia.

Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen juontavat syksyn Big Brother Suomi -lähetykset!

Syyskuussa kytätään taas!

Rakastettu Big Brother Suomi alkaa jälleen syyskuussa, ja luvassa on täysin uusia juonenkäänteitä, draamaa ja yllätyksiä. Sunnuntaina 5. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon kytättäväksi.

BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojilla on eturivin paikat seurata talon tapahtumia koko kauden ajan.

BB-juontajina nähdään tänä syksynä tuttu kolmikko: Aito Iskelmän taajuuksilta tuttu samettiääni Kimmo Vehviläinen, HitMixin aamuista tuttu Alma Hätönen sekä tietenkin BB-fanien rakastama Elina Kottonen.

VIDEO: Big Brother Suomi starttaa 5. syyskuuta – miltä BB-talossa näyttää tällä kertaa? 

Kimmo ja  Alma juontavat tuttuun tapaan vuoropäivin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi edellisen päivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.

Elina puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

Syksyn BB-talon asukasvalinnat on nyt tehty ja isoveli on valmis toivottamaan tervetulleeksi joukon keskenään hyvin erilaisia ja kiinnostavia persoonia ympäri Suomea. Big Brotherilla on luonnollisesti takataskussaan iso liuta yllätyksiä ja käänteitä asukkaiden pään menoksi, joten syksyn kaudelta on lupa odottaa todellista ihmiskoetta, jossa asukkaat joutuvat sekä fyysiseen että psyykkiseen testiin.

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 5.9. Nelosella ja Ruudussa.
BB 24/7 -palvelu Ruudussa.
Big Brother Suomi suorat koostelähetykset päivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina.
Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin.

Big Brother Suomi starttaa 5. syyskuuta – miltä BB-talossa näyttää tällä kertaa? 

Rakastettu Big Brother Suomi alkaa jälleen syyskuussa, ja luvassa on täysin uusia juonenkäänteitä, draamaa ja yllätyksiä. Sunnuntaina 5. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon kytättäväksi. BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojilla on eturivin paikat seurata talon tapahtumia koko kauden ajan. 

BB-juontajina nähdään tänä syksynä tuttu kolmikko: Aito Iskelmän taajuuksilta tuttu samettiääni Kimmo Vehviläinen, HitMixin aamuista tuttu Alma Hätönen sekä tietenkin BB-fanien rakastama Elina Kottonen.

Big Brother Suomen vippikauden voittaja on Petra Olli!

Big Brotherin vippikausi huipentui torstai-iltana finaaliin, jonka päätteeksi talosta astelivat viimeisetkin asukkaat 19 päivän jälkeen ulos.

Finaalinelikkoon tiensä selvittivät näyttelijä Markku Pulli, laulaja Sara Forsberg, painin maailmanmestari Petra Olli ja yrittäjä Nina Mikkonen. Finaalikaksikkona jännittivät Markku ja Petra, Saran jäädessä neljännelle ja Ninan kolmannelle sijalle.

Juontaja Anni Hautala piti finaalikaksikkoa piinaavassa jännityksessä, kunnes julisti: Petra Olli on voittaja!

Häkeltynyt Petra ei ole uskoa kuulemaansa, kun Markkua jo pyydetään studioon.

“Älä jätä mua tänne!” painija parahtaa. Markku painuu hyvän tuulisena Annin pakeille jättäen voitosta hämmentyneen Petran kasailemaan itseään taloon.

Ei aikaakaan, kun Petra marssitetaan studioon konfettien räjähdellessä ja tulisuihkujen suhistessa ympärillä. Petra vastailee Annille katsojien rakastamaan, ihastuttavan aitoon ja jäyhään tyyliinsä:

“No jos mä kaks viikkoo sitten oisin miettiny, ku tossa seiso tuossa samalla korokkeella ja mä mietin, että mitähän tästä tuloo oikeesti”, nainen kuvailee tuntemuksiaan.

Petra saa tutkailla vielä tiukkaa äänestystulosta ja parhaita paloja hänen osaltaan kauden ajalta, kunnes juontajat Tinni Wikström ja Kimmo Vehviläinen tuovat hänelle 30 000 euron shekin sekä kukkakimpun. Aidon hämmentynyt painin maailmanmestari ottaa Big Brother Suomen vippikauden voittopotin vastaan mielissään.

Jäähyväiset Big Brother -talolle päiväkirjahuoneessa – tätä et näe muualta!

Tänään torstaina selviää, kuka voittaa Big Brother Suomi VIP -kauden. Finaalinelikossa mukana kisaa Petra, Sara, Markku ja Nina.

Alkuillasta Big Brother kutsui asukkaat päiväkirjahuoneeseen. Hän halusi tietää, minkä oman tavan muut talon asukkaat olivat laittaneet merkille yhdessä asuessaan.

Katso video tästä. Tätä et näe mistään muualta!

Markku voitti Talo Tyhjäksi -kilpailun – valitsi itselleen grillin ja nojatuolin!

Big Brother Suomen vippikauden finaalipäivänä nähdään viimeinen Talo tyhjäksi -mittelö. Asukkaat ovat kisailleet pitkin viikkoa erilaisissa kilpailuissa ja voittaja on saanut valita itselleen tuotteita talosta kotiinviemisiksi.

Viimeisen päivän kunniaksi asukkaat pääsevät muistelemaan kuluneen kauden sitaatteja arvailemalla, kenen asukkaan suusta ne ovat kuultu. Innokkaasta nelikosta voittajaksi selviytyy Markku, joka pääsee valitsemaan itselleen kaksi seuraavista tuotteista tuliaisiksi kotiin: ulkokeittiön grilli, yksi makuuhuoneen sänky, vielä merkkaamattomat OBH Nordican tuotteet, yksi olohuoneen nojatuoli tai yksi lepotuoli pihalta.

“Ohhoh”, muut äimistelevät.

Mies valitsee itselleen melko nopeasti grillin, mutta valinnanvaikeus iskee toisen kotiinviemisen kohdalla. Lopulta Markku tekee päätöksen ja tällää tarran vihreään nojatuoliin.