Bachelorette Suomi

Bachelorette Suomi

Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu katsojien suosikki Jenny on Suomen ensimmäinen Bachelorette. Jenny etsii tosirakkautta, sitä oikeaa, jonka kanssa aloittaa elämänmittainen seikkailu. Bachelorette Suomi syksyllä 2018 Livillä! Kotimainen realityohjelma.

2 uutta julkaisua

Kakkoseksi jäänyt mies koki Jennyn lailla lomaromanssin: "Sydämen särkymiseen vaaditaan paljon enemmän"

Aika moni veikkasi Bachelorette-Jennyn valinnaksi Leoa, mutta toisin kävi. Jenny ilmoitti Leolle viimeisellä kohtaamisella, että suhteessa oli hänen mielestään kyse enemmänkin lomaromanssista kuin mistään sen vakavammasta.

Leo on jäähyväisten jälkeen rauhallinen, mutta hän paljastaa jännittäneensä kohtaamista todella paljon:

"Jännitys alkoi olla yksi kovimmista ikinä. Veti melkein sanattomaksi", mies kertoo.

Hän kokee, että matka oli loppujen lopuksi kuitenkin mahtava:

"On saanut kokea niin hienoja juttuja, että... en tiedä. Kyllä se vähän sanattomaksi vetää, kun miettii tätä reissua, mikä on porukalla tehty", mies pohtii.

Leon sydän on rukkasista huolimatta ehjä, ja hän ymmärtää täysin Jennyn päätöksen valita Joona:

"Jenny sanoi, että tämä vaikuttaa enemmän lomaromanssilta. Vähän ehkä sama, samoilla linjoilla kyllä sen kanssa. Ei sitä voi tietää, mutta kyllä voin allekirjoittaa Jennyn puheenvuoron ihan täysin", Leo myöntää.

"Ei mulla sydän kyllä särkynyt. Totta kai oli paljonkin hyviä fiiliksiä Jennyä kohtaan. Mutta siihen, että sydän särkyy, vaaditaan paljon enemmän."

Kaikki Bachelorette Suomi -kauden jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta.

Bachelorette-Jennyn suhde ei kestänyt: "Meidän huumorintaju on aika erilaista"

Bachelorette Suomi -finaalijakson jälkeen Livillä nähtiin tuoreeltaan nauhoitettu Tilinteko-ohjelma, jossa saatiin kuulla Jennyn ja hänen valittunsa tuoreet kuulumiset.

Jenny ja Joona saapuvat studioon juontaja Sami Kurosen ja kauden sinkkumiesten seuraan yhdessä, mutta käyvät istumaan etäälle toisistaan.

"Tarkoittaako tämä sitä, että te ette ole yhdessä enää?" Sami Kuronen kysyy.

Jenny ja Joona vahvistavat oletuksen oikeaksi.

"Arki yllätti", Jenny kertoo. "Mä olin niin hetkessä mukana siellä Turkissa ja ihan oikeesti olin kyllä ihastunut Joonaan ja halusin antaa sille mahdollisuuden. Ehkä mun epäilykset heräsi jo siellä Turkissa ja niiden kanssa jonkin verran kamppailin jo silloin. Epäilykset siitä, kuinka hyvin me Joonan kanssa sovitaan yhteen."

Jenny sanoo huomanneensa, että hän ja Joona nauravat eri asioille:

"Aika nopeesti arki näytti, että ollaan aika erilaisia. Esimerkiksi meidän huumorintaju on aika erilaista", nainen kertoo.

"Vaikka Joona on mahtava tyyppi, niin me ei kuitenkaan olla toisillemme sopivat. Mulle kävi aika nopeasti selväksi, että hän ei ole sellainen, jonka kanssa haluan viettää mun elämää. En sitten halunnut myöskään johtaa Joonaa harhaan, että oltais kokeiltu enää yhtään kauemmin", Jenny napauttaa suoraan.

Joona myötäilee Jennyä, eikä hänellä ole mitään pahaa sanottavaa naisesta:

"Varmaan se ikäerokin jonkin näköinen tekijä siinä oli", mies pohtii.

Suhde eteni hetkisen verran mukavissa merkeissä Suomessa, ja Jenny kävi Joonan luona Joensuussa, missä hän kulki peruukki päässä.

"Tosi hyvin se meni silloin", Joona kertoo. "Mutta sitten kun tulin Helsinkiin, oli eri tunnelma ja menin seuraavana yönä kaverille. Oltiin vielä yhteydessä jonkin aikaa, mutta sitten se alkoi pikkuhiljaa loppua."

Mitään katkeruutta ei kaksikon välillä ole:

"Ei ainakaan minun puolella ole mitään katkeruutta, enkä usko että sielläkään on", Joona kertoo.

"Ei ole", Jennykin kiistää.

Koko Bachelorette Suomi –kausi on katsottavissa ilmaiseksi Ruudussa.

Hänet Jenny valitsi! Viimeinen ruususeremonia on tunteiden vuoristorataa: "Pelkään, että muhun sattuu taas"

Bachelorette-Jennyn lopullinen valinta on joensuulainen Joona, 27. Kun mies astelee kohtaamaan Jennyä vihoviimeiseen ruususeremoniaan, tilanne näyttää alkuun huolestuttavalta. Jenny alkaa itkeä pian kohdattuaan Joonan, jolla ei ole aavistustakaan bacheloretten lopullisesta ratkaisusta.

"Mä olen aina vähän sellainen, että jos mä ihastun, niin mua alkaa myös pelottaa tosi paljon", Jenny niiskuttaa.

"Pelkään tosi paljon sitä, että muhun sattuu taas. Tai sitä, että antaa kaikkensa uudelle parisuhteelle, ja taas epäonnistuu", nainen sanoo itkien.

Joona on näyttänyt tähän asti huolestuneelta, mutta pian hänen ilmeensä kirkastuu. Jenny muuttaakin puhettaan valoisampaan suuntaan:

"Mutta joka tapauksessa, jos sä kestät mua ja mun epäilyksiä ja sitä että mä itken tosi paljon", Jenny sanoo jo hymyillen.

"Olen tosi ihastunut suhun ja haluaisin viettää sun kanssa aikaa kahdestaan tän kaiken jälkeen!" nainen paljastaa lopulta.

Joona vastaa Jennyn tunteisiin ja on täysin samoilla linjoilla naisen kanssa:

"Mulla tuli se fiilis jo silloin flamingoasennon jälkeen. Silloin ekana joogapäivänä", joensuulainen sanoo ja saa Jennyn purskahtamaan nauruun.

"Olin että minkä flamingoasennon jälkeen!" Jenny nauraa.

Kaksikko nauraa hetken väärinkäsitykselle, ja tunnelma rentoutuu entisestään.

Joona saa viimeisen ruusun, joka Jennyllä on enää antaa. Kaksikko antautuu pitkiin suudelmiin.

"Uskomaton fiilis, turha sitä on peitellä. Kai tässä jotain sielujen kohtaamista sitten on", mies kertoo tunteistaan myöhemmin.

Jennykin vaikuttaa helpottuneelta:

"Olen tosi, tosi, tosi pitkään halunnut löytää sellainen miehen, jonka kanssa näen sen tulevaisuuden. On ollut paljon epäonnistumisia rakkaudessa, ja niitä voi tulla tässäkin, ei sitä tiedä", suhteissaan karvaita pettymyksiä kokenut nainen sanoo realistisesti.

"Mutta ainakin me löydettiin toisemme ja voidaan antaa mahdollisuus sille, että meidän välille syntyy jotain ihan mahtavaa. Toivottavasti siitä tulee joku vuosisadan rakkaustarina, ei sitä ikinä tiedä", Jenny summaa kokemuksensa Bachelorette Suomi -ohjelmassa.

Kaikki Bachelorette Suomi -kauden jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta.

Jenny hyvästeli miehen, jonka kanssa koki ihanan "lomaromanssin" – "Hän haki myös julkisuutta"

Tamperelainen Leo, 25, ei ollut Jennyn valinta viimeisessä Bachelorette Suomi -jaksossa. Jenny kertoo ekstraklipissä, millaisia tunteita Leon hyvästeleminen sai hänessä aikaan.

Jenny paljastaa, että häntä jännitti kohdata Leo viimeisen kerran ja kertoa, ettei suhde ole jatkumassa romanttisissa merkeissä. Mitään yhtä isoa syytä suhteen kariutumiselle ei ole, vaikka Jenny kokikin, että mies oli tullut hakemaan ohjelmasta rakkauden lisäksi myös julkisuutta:

"En halunnut loukata häntä, vaikka tuntui, että on paljon asioita Leosta mielessä. Tuntuu, ettei hän ole tässä vain mun takia vaan myös hakemassa sellaista huomiota itselleen ja julkisuutta. En mä sano, että siinä olisi mitään vikaa, ei se välttämättä ole paha asia. Se on nykyään aika normaaliakin mun mielestä", Jenny sanoo.

Koska Jennyä hermostutti, tilanteessa jäi asioita sanomatta:

"Musta tuntuu, että multa jäi ihan hirveesti asioita sanomatta Leolle, mutta mua jännitti siinä kohtaa niin paljon, että en voinut kaikkea sanoa. Sain kuitenkin kertoa, miten ihana Leo mun mielestä on. Koin ihanan lomaromanssin hänen kanssaan, eikä siinä ole mitään vikaa."

Keskustelussa Leon kanssa Jenny sanoi, että suhde jäi hänestä lomaromanssiksi. Sillä nainen ei tarkoittanut mitään pahaa:

"Jotkin jutut on tarkoitettu jäävän lomaromanssiksi, eikä miksikään sen ihmeellisemmiksi. Nekin on aika ihania ja jää mieleen."

Vaikka suhteen syvyys jäi puuttumaan, Jennyllä ei ole mitään pahaa sanottavaa Leosta. Ikäväkin Jennylle tulee:

"Hänestäkin tuli tosi tärkeä mulle", nainen tunnustaa.

Hän sai Jennyltä rukkaset viimeisessä Bachelorette Suomi -jaksossa: "Sun kanssa se jäi lomaromanssiksi"

Tamperelaiselle rahoitusneuvoja Leolle, 25, viimeinen ruususeremonia on murheellinen kokemus, sillä Jenny ei halua jatkaa suhdetta hänen kanssaan. Ei, vaikka Jenny on nauttinut silmin nähden valtavasti Leon seurasta ja läheisyydestä kauden edetessä.

Viimeisen kohtaamisen aluksi Jenny muistelee treffejään Leon kanssa ja kertoo Leolle tämän parhaista piirteistä, joihin ihastui matkan aikana:

"Siis sä jäit mun mieleeni heti ensimmäisiltä deiteiltä alkaen. Olit magneetti, joka veti mua puoleensa. Mulla oli tosi hauskaa, ja se lähti siitä nousukiitoon", Jenny aloittaa.

"Sä oot aivan mieletön tyyppi, sä oot hauska, sä oot komea. Sä pukeudut ihan älyttömän hyvin. Sä oot monessä mielessä ihan unelmamies. Ja mulla on sellainen olo, että mä oon saanut kokea sun kanssa aivan ihanan lomaromanssin", bachelorette kehuu, kunnes riuhtaisee maton miehen jalkojen alta:

"Mutta samaan aikaan musta tuntuu, että sun kanssa se on vain se lomaromanssi. Pelkään, että jos oltais jatkettu, se ei olisi jatkunut pitkään ja jompaakumpaa meistä olisi ehkä sattunut", Jenny ilmoittaa.

Leo on tilanteessa varsin ilmeetön, joten on vaikea tulkita, yllättyykö hän Jennyn päätöksestä.

"Totta kai osa musta toivoi, että Jenny valitsee. Tässä kohtaa on aika sanaton fiilis", hän kertoo myöhemmin.

Kaksikko eroaa hieman kiusallisissa merkeissä. Samaan aikaan kyynelehtivä ja naurava Jenny halaa miestä, joka ei oikein saa sanaa suustaan.

"Törmätään jossain kohtaa varmaan vielä. Suomi on sen verran pieni paikka", Leo saa sanotuksi ja kiittää sitten Jennyä ennen poistumistaan.

"Moikka!" Jenny sanoo Leon kävellessä pois.

Kaikki Bachelorette Suomi -kauden jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta.

Kimmo lähtee kotimatkalle haikeana: "Tavoite jäi saavuttamatta"

Katsojien suureksi yllätykseksi Bachelorette-Jenny lähetti yhdeksännessä jaksossa kotiin ennakkosuosikki Kimmon. Pari hyvästeli toisensa kesken treffien, mitä kumpikaan ei osannut ennustaa etukäteen.

Kimmo myöntää, että hänen sydämensä särkyi vähän Jennyn takia, mutta myös Joonan ja Leon hyvästeleminen tuntuu Kimmosta pahalta:

"Tuntui pelottavalta tulla Joonan ja Leon eteen, paljon tunteita pyöri päässä. Ei voi sanoin kuvailla, kuinka hieno matka tää on ollut näiden kaiffareiden kanssa", Kimmo sanoo uusista ystävistään.

Kimmo olisi mielellään jatkanut tutustumista myös Jennyyn ja rakastunut häneen yhä enemmän:

"Mun tunnelmat on tosi haikeat siinä mielessä, että täältä tullaan hakemaan Jenny kotiin, jäi saavuttamatta."

Kuitenkin Kimmo arvostaa Jennyn päätöstä ja ymmärtää, että näin on parempi. Kaikesta huolimatta kultainen herrasmies toivoo, että Jenny tulisi onnelliseksi:

"Ilmeisesti näiden kahden kaverin kanssa se arki näyttää paremmalta ja tunteita on enemmän löytynyt. Se on elämää, semmoista tapahtuu. Pitää olla rehellinen omille tunteilleen, niin mun, Jennyn kuin näiden jannujen. Miksi tuhlata toisen aikaa, jos tunteet on erilaiset, kuten mulla ja Jennyllä?" Kimmo sanoo viisaasti ennen kuin lähtee kohti lentoasemaa ja Suomea.

Koska Kimmo tanssii Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä, hän sai ohjelmassa osakseen paljon ennakkoluuloja. Myös Jenny oli järkyttynyt saadessaan selville, että Kimmo "strippaa".

Mies on iloinen saatuaan ihmisten mielipiteen muuttumaan:

"Moni tyyppi on tullut sanomaan jälkeenpäin, ettei olisi ikinä uskonut, että 'on ollut ne ennakkoluulot susta, mutta sitten sä ootkin osoittautunut hyväsydämiseksi mieheksi'. Se on ehkä parasta, mitä tällä reissulla voi kuulla. Se on tosi iso juttu, koska oon saanut hirveen leiman meidän tanssiryhmän kautta", Kimmo iloitsee.

Mies uskoo ja toivoo, että Jenny löytää onnen joko Joonan tai Leon kanssa:

"Meillä ei vaan niin paljon synkannut, että meistä ois voinut tulla pariskunta. En mä usko, että Jenny tulee katumaan. Luulen, että Jennylle on joku toinen tyyppi sopivampi ja mä luulen, että se on jompikumpi näistä meikäläisen pikkuveljistä", Kimmo summaa.

Bachelorette Suomen viimeinen jakso ja sen perään Tilinteko-jakso maanantaina 3.12. kello 21 alkaen Livillä ja Ruudussa.