Bachelorette Suomi

Bachelorette Suomi

Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu katsojien suosikki Jenny on Suomen ensimmäinen Bachelorette. Jenny etsii tosirakkautta, sitä oikeaa, jonka kanssa aloittaa elämänmittainen seikkailu. Bachelorette Suomi syksyllä 2018 Livillä! Kotimainen realityohjelma.

Jenny suostui ilomielin Suomen ensimmäiseksi Bacheloretteksi – "Mulla on sydän täynnä rakkautta"

Jenny Helenius, 34, on Suomen ensimmäinen Bachelorette. Hänet muistetaan parin vuoden takaa Bachelor Suomi -kaudelta, jolloin Juha Rouvinen etsi itselleen elämänsä rakkautta. Jennyllä oli vahvoja tunteita Juhaa kohtaan, mutta jäi kakkoseksi Sadulle.

Katsojien suosikki kertoo suostuneensa Bachelorette Suomi -ohjelmaan ilolla:

"Kun tuotantoyhtiö soitti ja kysyi, olisinko kiinnostunut tekemään Bacheloretten, yritin olla tosi cool, mutta kyllä mä hymyilin aika paljon siinä puhelun aikana. Taisin sanoakin siinä, että kyllä mun vastaus taitaa olla kyllä, koska hymyilyttää niin paljon", Jenny paljastaa.

Hän etsii ohjelmasta itselleen sitä oikeaa, todellista rakkautta ja vakaata parisuhdetta:

"Mä toivon, että tää on nyt se seikkailu ja matka, missä tapaan tulevan mieheni."

Jenny kertoo jännittävänsä kuvausten alkua ja etenkin ensikohtaamista sinkkumiesten kanssa, koska hän muistaa elävästi, miten paljon itse jännitti autossa ennen Bachelor Juha Rouvisen kohtaamista.

"Nyt mä tulen tapaamaan useampia miehiä, eli jännitys on varmasti aikamoinen!" nainen hymyilee.

Jenny ei hae mitään tiettyä miestyyppiä, sillä hänen mielestään kemia ja ensikohtaaminen kertovat pitkälti, voivatko kipinät kehittyä joksikin syvemmäksi. Siksi hän ei määrittele tarkemmin, millaista miestä etsii.

"Toivoisin, että mukaan hakisi mahdollisimman paljon erilaisia miehiä", Jenny sanoo ja kertoo odottavansa innolla tulevia, ihania treffejä, joille saa miehiä viedä.

Vaalea kaunotar kuvailee itseään ennen kaikkea valoisaksi ihmiseksi:

"Jennyhän on iloinen, positiivinen ja pirskahteleva… se kuulosti joltain viinilaadulta! Mutta olen sellainen elämäniloinen", nainen nauraa.

Juha Rouvinen selitti Bachelor Suomessa, ettei voi lopulta valita Jennyä, koska tämä on liian herkkä. Jenny myöntää herkkyytensä, mutta pitää sitä vain hyvänä asiana.

"En usko, että voin olla liian herkkä. Näytän tunteeni hyvässä ja pahassa. Se tulee kyllä varmasti esille ohjelmassa", Suomen Bachelorette toteaa.

“Mulla on sydän täynnä rakkautta. Odotan vain, että tapaan sen oikean, jolle osoittaa sen!”

Bachelorette Suomi alkaa Livillä syksyllä 2018. Sinkkumiehiä ohjelmaan haetaan nyt täällä: nelonen.fi/osallistu

Sinkkumies, hae mukaan Bachelorette Suomi -ohjelmaan ja hurmaa ihana Jenny omaksesi!

Jenny on Suomen ensimmäinen Bachelorette!

Kuvankaunis Jenny on hurmaava 34-vuotias toimistopäällikkö Helsingistä. Kuntoilua, kulttuuria, matkustelua, sisustamista ja ruuanlaittoa harrastava Jenny on tuttu Bachelor Suomi -sarjan ensimmäiseltä kaudelta, jolloin hän nousi katsojien suosikiksi.

Jenny on elämäniloinen, sanavalmis, tunteellinen, lempeä ja energinen hassuttelija, jonka sydän on täyttä kultaa ja jonka seurassa ei taatusti tule tylsää.

Voisiko Jenny olla sinun elämäsi nainen?

Haku on päättänyt. Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille!

Avaa lomake tästä!