Anthony Bourdain maailmalla

Anthony Bourdain maailmalla

Kulinaristi ja gourmeen perässä maailman ympäri seikkaileva Anthony Bourdain kuljettaa katsojia matkassaan paikasta ja kaupungista toiseen. Sarjassa vieraillaan niin lähellä kuin kaukanakin rennolla asenteella paikallisia ruokia ja juomia maistellen. Amerikkalainen sarja.

Oikeaa Suomi-kuvaa vai ei? Anthony Bourdainin Suomi-jaksossa viina virtasi!

Anthony Bourdain maailmalla -sarjan Suomi-jakso nähtiin Jimillä sunnuntaina 2. syyskuuta. Nettikeskusteluissa pohdittiin, millaisen kuvan ohjelma antaa Suomesta. Useassa kohtauksessa ainakin nähtiin ronskia viinankäyttöä. Tässä Anthony vierailee suomalaisperheessä maistelemassa aitoa kotiruokaa ja vähän muutakin.

Anthony Bourdainin hulvaton Suomi-jakso Jimillä 2.9.

Amerikkalainen julkkiskokki Anthony Bourdain vieraili Suomessa viime talvena ja pääsi kokemaan maamme juoma- ja ruokakulttuuria oppaanaan muun muassa Hanoi Rocksin riveistä tuttu Sami Yaffa. Jaksossa vieraillaan yleisessä saunassa ja helsinkiläisissä ravintoloissa sekä vietetään kosteaa iltaa tuusulalaisen perheen luona. Tapaamme myös Bourdainin innokkaan tamperelaisfanin, jonka Facebook-tempaus toi kokkitähden Suomeen. Reissu päättyy luonnollisesti nakkikioskille.