Nelonen HD – näe kaikki suosikkiohjelmasi teräväpiirtona!

Nelonen HD-kanavan ohjelmisto on identtinen Nelonen-kanavan ohjelmiston kanssa, mutta kuvanlaatu on tarkempi. Nelonen HD-kanava on tällä hetkellä saatavilla Ruudun kautta sekä kaapeli- ja IPTV-talouksiin. Digitan ja Nelonen Median välinen sopimus Nelonen HD-kanavasta päättyi maaliskuussa 2020. Toistaiseksi kanava ei ole jakelussa Digitan antenniverkossa.

Nelonen Median kaikki tv-kanavat (Nelonen, Jim, Liv ja Hero) löytyvät HD-laatuisina ja ilmaiseksi Ruutu-palvelusta. Saat HD-kanavat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun.

Ruutu-palvelu toimii kaikilla yleisimmillä laitteilla – mukaan lukien uudet HD-televisiot.  Kanavien lisäksi iso osa ohjelmista löytyy palvelusta myös ”valmiiksi tallennettuna”. Ruutu-palvelu ja sen HD-kanavat toimivat siis aina sekä antenni että kaapelitalouksissa.

Ruudun HD-kanavat löydät täältä.

Tv-kanavan HD-katselua varten tarvitset teräväkuvaa näyttävän television ja Antenna Ready HD/Cable Ready HD -hyväksytyn digisovittimen tai Antenna ready HD/Cable ready HD -television. Kaapeli- ja IPTV-verkoissa HD-kanavien näkyminen saattaa vaatia operaattorista riippuen katselukortin ja mahdollisesti HD-vastaanottimen ja katselukortin linkityksen keskenään. Lisätiedot Nelonen HD-kanavannäkyvyysalueista ja neuvontaa palveluista on saatavana suoraan operaattoreilta.

Nelonen HD-kanavaa jakelevien operaattoreiden yhteystiedot ja Nelonen HD-kanavan operaattorikohtaisen kanavanumeron löydät täältä.

Hyödyllisiä linkkejä

  • www.hdtvopas.fi Kattava tietopaketti HD:sta eli teräväpiirtolähetyksistä
  • www.testatutlaitteet.fi Hyväksyttyjen päätelaitteiden lista
  • www.kaikkitelevisiosta.fi Sivustolla on koottu yhteen alan toimijoilta kerätty tieto siitä, mitä kanavia on saatavilla antenni-, kaapeli-, IPTV- ja satelliittitelevisioverkoissa, mistä kanavapaketista löydät haluamasi kanavan ja millä laitteilla voit kanavaa katsella.