Nelonen HD - näe kaikki suosikkiohjelmasi teräväpiirtona!

Nelonen HD -kanavan ohjelmisto on identtinen Nelonen-kanavan ohjelmiston kanssa, mutta kuvanlaatu on tarkempi. Nelonen HD -kanava on saatavilla antenni-, kaapeli- ja IPTV-talouksiin. Kanavan katselua varten tarvitset teräväkuvaa näyttävän television ja Antenna Ready HD/Cable Ready HD -hyväksytyn digisovittimen tai Antenna ready HD/Cable ready HD -television.

Kaapeli- ja IPTV-verkkojen osalta HD -kanavien näkyminen saattaa vaatia operaattorista riippuen katselukortin ja mahdollisesti HD-vastaanottimen ja katselukortin linkityksen keskenään. Lisätiedot Nelonen HD -kanavannäkyvyysalueista ja neuvontaa palveluista on saatavana suoraan operaattoreilta.

Nelonen HD -kanavaa jakelevien operaattoreiden yhteystiedot ja Nelonen HD -kanavan operaattorikohtaisen kanavanumeron löydät täältä.

 

Hyödyllisiä linkkejä:
www.hdtvopas.fi Kattava tietopaketti HD:sta eli teräväpiirtolähetyksistä
www.testatutlaitteet.fi Hyväksyttyjen päätelaitteiden lista
www.kaikkitelevisiosta.fi Sivustolla on koottu yhteen alan toimijoilta kerätty tieto siitä, mitä kanavia on saatavilla antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittitelevisioverkoissa, mistä kanavapaketista löydät haluamasi kanavan ja millä laitteilla voit kanavaa katsella.