Ylpeästi erilaiset

Ylpeästi erilaiset

Ylpeästi erilaiset on dokumentaarinen tv-sarja ihmisistä, jotka ovat valinneet elää rohkeasti omanlaistaan elämää. Heidän elämäntyylinsä ja intohimonsa herättävät katsojissa tunteita ja antavat ajateltavaa. Jokaisessa jaksossa kolme oman tiensä kulkijaa kertoo tarinansa ja päästää katsojan mukaan omaan maailmaansa. Ylpeästi erilaiset sarjassa tapaamme mm. naisen joka pukeutuu eläinasuun, lähimmäisiään auttavan supersankarin ja haamuja etsivät veljekset. Kotimainen ohjelma. #ylpeästierilaiset

UUTUUS! Puheenvuoro heille, jotka eivät mahdu muottiin – mukana yksisarvishoitajat, eläinmeedio, sielunkuvamaalari ja lihakoukuissa roikkuja

Ylpeästi erilaiset on dokumentaarinen tv-sarja kymmenistä suomalaisista ihmisistä, jotka ovat valinneet elää rohkeasti omanlaistaan elämää. Heidän elämäntyylinsä ja intohimonsa herättävät katsojissa tunteita ja antavat ajateltavaa.

Sarjassa tarinansa kertovat muun muassa jumalolentojen kanssa yhteyksissä oleva ammattishamaani, yksisarvishoitoja tarjoava pariskunta, eläinmeedio, kaukana muusta asutuksesta asuva sähköyliherkkä nainen, espoolaisessa omakotitalossa erilaisia seksuaalisia palveluja tarjoava pariskunta, naturistipariskunta sekä kaiken tarvitsemansa roskiksista dyykkaava mies.

Ylpeästi erilaiset pohjautuu Outsiders-formaattiin, joka on ollut supersuosittu muun muassa Ruotsissa, jossa ohjelmasta on nautittu jo huikeat 13 tuotantokauden verran.

Jokaisessa jaksossa kolme oman tiensä kulkijaa kertoo tarinansa ja päästää katsojan mukaan omaan maailmaansa.

#ylpeästierilaiset

Ylpeästi erilaiset alkaa Nelosella elokuussa.