Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi on äärimmäinen deittiohjelma, jossa pariskunnille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma parisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Neljä pariskuntaa matkustaa kolmen viikon ajaksi paratiisiin luksusolosuhteisiin, missä selviää syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti. Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää joukko toinen toistaa komeampia sinkkumiehiä, ja miesten seuralaisina puolestaan on upeita sinkkunaisia. Tropiikin kuumankosteat päivät ja villit yöt allasbileineen sekä unelmatreffit sinkkujen kanssa panevat parisuhteet koetukselle. Kuinka moni pareista palaa Suomeen yhdessä? Kotimainen ohjelma.

Sinkkunaiset, huomio! Herrasmiesrenttu Karri on vapaalla jalalla!

Helsinkiläinen sinkkuveijari Karri viihtyi Temptation Islandilla tappiin asti, sillä Nana valitsi hänet kumppanikseen 24 tunnin unelmatreffeille. Karri viihtyi myös Nooran kanssa, aina siihen asti kunnes Noora joutui sääntörikkomuksen takia jättämään ohjelman.

Karrilla oli molempien kanssa selvää kemiaa, mutta sen kuumempia tunteita ei syntynyt:

"Matkaromanssi. Tykästyin kumpaankin yhtä paljon. En lähtenyt etsimään rakkautta vaan pitämään hauskaa", Karri kertoo.

Karri kertoo olevansa sinkku, ja sellaisena hänellä on aikomus pysyä. Tietynnäköisillä naisilla on kuitenkin saumaa – katso videolta, mikä on miehen naismaku!

Nana myöntää valehdelleensa iltanuotiolla: "Ehkä siinä tuli jokin itsesuojeluvaisto"

Temptation Island Suomi -sarjaan osallistuminen merkitsi Kallelle ja Nanalle heidän suhteensa loppumista. Iltanuotiolla kumpikin oli loukkaantunut ja vihainen toisen käytöksestä, mutta nyt välit ovat asialliset. Ex-pariskunta kertoo puhuneensa saaren tapahtumista paljon ennen itse ohjelman alkamista.

"Kyllähän niitä heti kuvausten jälkeen käytiin paljon läpi, ei sen jälkeen enää", Kalle sanoo.

Kalle viihtyi Temptiksessä useamman naisen läheisyydessä, mutta hän valitsi unelmatreffeille lopulta Jassun. Näytti siltä, että kaksikon oli vaikea pitää näppejä erossa toisistaan ja juttukin luisti luontevasti. Roihahtiko rakkaus?

"Kyllä Jassun kanssa muutaman kerran nähtiin, mutta se jäi sitten siihen", mies paljastaa ja kertoo löytäneensä uuden tyttöystävän muualta kuin Temptation Islandilta.

"On löytynyt mielitietty. Reilu kuukausi on seurusteltu, tapailtu vähän pidempään."

Nana puolestaan viihtyy sinkkuna eikä etsimällä etsi uutta miestä. Yhteydenpito sinkku-Karrinkin kanssa on jäänyt, eikä Nana lopulta ihastunut komeaan herrasmiesrenttuun.

Viimeinen iltanuotio oli Nanalle vaikein hetki ohjelman kuvauksessa. Tilanne oli niin jännittävä, että Nana päästi suustaan valheen. Hän kielsi harrastaneensa Jerin kanssa suuseksiä, vaikka totuus oli lopulta toinen:

"Kyllä meillä oli suuseksiä. Oli niin sekavat tunnelmat, ei itsekään halunnut hyväksyä tapahtunutta. Ehkä siinä tuli joku itsesuojeluvaisto, oli kai niin vaikea myöntää sitä itselle, ettei osannut myöntää sitä toisellekaan."

Kalle puolestaan ei omasta mielestään rikkonut sääntöjä ennen kuin näki Jerin ja Nanan intiimit puuhastelut:

"Pysyin rajojen sisäpuolella, kunnes näin, mitä Nana oli tehnyt toisella puolella esimerkiksi Jerin kanssa. Tytöt nukkui meidän sängyssä, mutta mulla oli tiukat rajat siinä, ettei kukaan tullut mun peiton alle. Ei ollut pusuttelua, vaikka Nana niin luuli", Kalle kertoo.

Ohjelmassa nähtiin Kallen sanovan, että sarjan myötä julkkikset moikkailevat häntä helsinkiläisessä pintaliitopaikka Namussa. Miten on, onko morottelua ihan riesaksi asti?

"En ole käynyt Namussa sen jälkeen", Kalle nauraa.

Onnellisesti kihloissa! Katso, mitä Mikalle ja Sadulle nyt kuuluu!

Temptation Island -pariskunta Satu ja Mika lähti saarelta parina, ja onni kukoistaa edelleen. Kihloihin mentiin, mutta sormuksia ei nimettömissä näy.

"Sormukset on laatikossa vielä, mutta sanani olen pitänyt", Mika kertoo.

"Häistä ei ole tietoa, aika kaukainen ajatus vielä", Satu puolestaan nauraa.

Mikan käytös ohjelmassa sai Sadun murheelliseksi, sillä mies viihtyi sinkkunaisten iholla turhan innokkaasti ja peräti otti treffeillä samanlaisen tatuoinnin suosikkinaisensa Hannan kanssa. Nyt kaikki kommellukset on kuitenkin puitu ja sovittu:

"Paljon on puhuttu, ja ollaan selvitetty kaikki. Muutamia riskaabeleja juttuja siinä lopussa tein, mutta ajattelin, että Satu ymmärtää tatuoinnit ja muut", Mika kommentoi.

"Tämä mun käytös ja sosiaalinen, lämmin luonteeni tulee ohjelmassa hyvin esiin. Miten mä siellä temmelsin ja pidin hauskaa. Satu on siinä hirveesti kehittynyt, ei ruvennut läpsimään viimeisellä iltanuotiolla."

Mikan suosikkisinkku oli Hanna, mutta Sadullekin valikoitui oma lemmikki. Mukava sinkkumies Tontsa oli Sadun tuki ja turva, mutta yhteyksissä kaksikko ei valitettavasti enää ole ollut:

"Hänestä ei ole kuulunut mitään, enkä minäkään ole laittanut viestiä enkä soitellut", Satu kertoo.

Mikan käytöksen lisäksi Satua mietitytti ohjelmassa se, ettei Mika missään tapauksessa halua lapsia. Nyt Mikan suhtautuminen asiaan on erilainen:

"Sitä tossa ohjelmassakin spekuloitiin aika paljon, ja siihen mä sanon, että ei ainakaan tässä vaiheessa vielä. Eitä en sano kohtaan, mutta ei tällä hetkellä", Mika sanoo.

Katso videolta, lähtisikö pari vielä uudestaan ohjelmaan!