Mad Cook Show

Mad Cook Show

Tunnin mittainen Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa. Kotimainen ohjelma.

Yleisöhaku on auki! Tule mukaan Madventuresin isännöimään päräyttävään ruokashow’hun!

  • Kuva: Risto Kuulasmaa

Kiitos kiinnostuksesta! Studioyleisö on kasassa ja yleisöhaku päättynyt! 

Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osallistumaan ohjelman nauhoituksiin! Ota mukaan ystävät, kollegat tai vaikkapa harrasteporukkajoukko, ja tulkaa seuraamaan kapakkapöytäkeskustelua, jonka lomassa syödään, juodaan, räkätetään ja opitaan uusia asioita ravinnon hämmentävästä maailmasta.

Yleisöön ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat, ja alaikäiset huoltajan seurassa. Nauhoitukset järjestetään Valofirman studiossa Helsingin Roihupellossa.

Nauhoituspäivät ja -ajat:

ma 13.3.

ti 14.3.

ke 15.3.

to 16.3.

ma 20.3

ti 21.3.

ke 22.3.

to 23.3.

Joka päivä yleisön on tultava paikalle klo 15.45–16.15 välisenä aikana, nauhoitukset loppuvat noin klo 19.00.

lmoittautumiset sähköpostiin: ilmoittaudu@madventures.tv

Kerrot sähköpostissa:

- Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero

- Ryhmän koko

- Ryhmän ikähaarukka

- Minkä päivän nauhoituksiin haluaisitte osallistua

Vastausviestissä saatte vahvistuksen ja tarkemmat saapumisohjeet. Toimithan nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Terrvetuloa!

Riku ja Tunna tuovat Mad Cook Show'n Neloselle – luvassa pärisyttävää ruokakeskustelua: "Miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus?"

  • Kuva: Risto Kuulasmaa

Nelonen Media kasvattaa ensi vuonna valovoimaisten ruutukasvojensa määrää, kun rakastetut Madventures-miehet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff aloittavat täysin uudistuneen ja uudenlaisen Mad Cook Show'n teon keväällä Nelosella.

Madventures-seikkailusarjasta, tietokirjoistaan sekä menestyksekkäästä Docventures-sarjastaan tuttu kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat viimeisen 15 vuoden aikana kiertäneet maailman hämmentävimpiä keittiöitä ja maistaneet lähes kaikkea, mitä ihmiskunta ravinnoksi kutsuu.

Mad Cook Show on ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Tunnin mittainen Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow. Yksinkertaisesti kaikki, mitä sinun tulee tietää ruoasta.

Syöminen on yksi harvoista asioista, joita teemme joka ikinen päivä koko elämämme ajan. Silti tiedämme hämmentävän vähän siitä, mitä ahnaasta kurkusta alas nielemme tai millainen rooli ruualla on maapallon tilaan, kulttuureihin, kriiseihin tai sotiin”, huomauttaa Riku Rantala.

Mad Cookista – Madventuresin suosituimmasta osuudesta – on aiemmin tehty oma kulttimaineeseen noussut spinoff-sarjansa ja palkittu tietokirjahitti.
Keväällä Nelosella nähtävän uudistuneen Mad Cook Show'n jaksoissa esitellään yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.
Hullujen keittiömestareiden johdolla tarjotaan katsojille mindfuckkaavaa tietoa hopeatarjottimella.
 
Olemme sitä, mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa”, Tunna Milonoff kysyy.
 
Riku ja Tunna kokkiapureineen tarjoilevat ohjelman aikana vierailleen sellaisen kattauksen, jossa lasit kilisevät, veri roiskuu, jauhot menevät suuhun ja lautaselle voi yhtä hyvin päätyä viemärirotta kuin kuuden tähden kulinaristinen nautinto.
 
Mad Cook Show onkin ennen kaikkea kapakkapöytäkeskustelu, jonka lomassa syödään, juodaan, räkätetään ja opitaan uusia asioita ravinnon hämmentävästä maailmasta.

Lisää hyviä uutisia!
Kaipaatko jo klassikoksi nousseita vanhoja Madventures-jaksoja? Hyvä, sillä Jim esittää keväällä Madventuresin kaikki kolme tuotantokautta putkeen 17.4. alkaen! Lisäksi jokainen tuotantokausi ilmestyy kerrallaan kokonaisena Ruutu+-palveluun.
Nyt jos koskaan kannattaa ottaa rennosti ja lähteä Rikun ja Tunnan kanssa nojatuolimatkalle maailman tutkimattomimpiin kolkkiin, upeimmille biitseille ja hämmentävimmille kulmille.

Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa.
Psst! Nyt kannattaa pitää korvat höröllä, sillä Neloselta kajahtaa lisää kiinnostavia uutisia jo huomenna.