Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!

Huippukokki Jyrki Sukula auttaa taas erilaisia suomalaisia ruokapaikkoja löytämään sen kadoksissa olleen punaisen langan toimintaansa. Eri puolilla Suomea Jyrki sparraa yrittäjiä niin menun, logistiikan, markkinoinnin, sisustuksen kuin ravintolan konseptinkin kohdalleen saattamisessa. Luvassa hienoja onnistumisen hetkiä mutta kyyneliltäkään ei vältytä.

Paperit ineen, sano Sukulan Jyrki! Haku uuteen ohjelmaan on käynnissä!

Jyrki Sukula etsii uuteen Sukulan suojatit -ohjelmaansa 17-25-vuotiaita nuoria, jotka eivät vielä ole löytäneet suuntaansa opiskelujen tai työn parista. Jyrki Sukula antaa kahdeksalle nuorelle peruskoulutuksen ravintola-alan töihin ja lopuksi auttaa heitä löytämään työpaikan huippuammattilaisten ohjauksessa.

Tutustu lisää ja hae täältä: http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/2105858-hei-nuori-ihminen-vailla-pa...

Jyrki näyttää, miten homma hoidetaan – nyt paistetaan täydellinen burgeri!

Vammalan uuvahtaneessa Hovipiika-ravintolassa tehdään ihan hyvänmakuisia hampurilaisia, mutta pihvissä on ollut perustavanlaatuinen ongelma: kuivuus. Jotta ravintolassa ymmärrettäisiin, mistä vika johtuu, Jyrki Sukula paistaa verrokkiburgerin ja panee henkilökunnan vertaamaan sitä listan burgeriin. Jyrkin mehevä pihvi saa kaikkien äänet.

Sukula selittää, että Hovipiiassa pihvi on totuttu kypsentämään aivan väärin – sitä taputellaan ja sörkitään paiston aikana!

"Ette te naudanpihviä voi käännellä ja painella niin, että sieltä tulee kaikki nesteet pihalle!" Jyrki kritisoi.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -kauden päätösjakso keskiviikkona 25.11. kello 20 Nelosella!

Tarunhohtoisen taukopaikan pelastanut sankariyrittäjä on syyttelevä räyhäpomo

Ykköstien varrella Suomusjärvellä sijaitseva legendaarinen Lahnajärvi oli kukoistuskaudellaan eläväinen ja suosittu tienvarsiravintola ja ajanviettopaikka. Se ehti ränsistyä tyhjillään seitsemän pitkää vuotta ennen kuin hullunrohkea tarmonpesä Pia Landen päätti pelastaa tunnetun taukokeitaan. Valtava remppa on nyt valmis ja paikka toiminnassa, mutta Pialla ei ole hajuakaan ravintola-alasta tai johtajuudesta. Hänen ailahtelevainen käytöksensä, syyttelynsä ja huutamisensa ovat saaneet henkilökunnan varpailleen.

Landenin on todella vaikea myöntää, ettei vika ole aina alaisissa. Jyrki Sukulan mielestä syyttelyn on loputtava, ja hän tekeekin sen harvinaisen selväksi:

"Sä syytät muita lähes kaikesta. Todellinen syy oot sinä", Jyrki pamauttaa Pialle.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! keskiviikkona 18.11. kello 20 Nelosella!

Jyrki uhkaa lähteä kesken kuvausten: "Tästä tulee p*ska ohjelma, koska te ette ole aitoja!"

Ravintola Arvid Orimattilassa ei tahkoa niin paljon tulosta kuin toivottaisiin. Hätiin tulee Jyrki Sukula, joka kuitenkin varsin pian uhkaa lyödä hanskat tiskiin ja lähteä paikasta kesken pois. Arvidin omistaja Jari Saarinen vetää omituista kivikasvon roolia eikä kerro rehellisesti, kuinka syvässä suossa hänen ravintolansa on ja miksi. Kun Jyrki tivaa Jarilta suoria vastauksia niitä saamatta, Jari letkauttaa ylimielisesti luvassa olevan hyvää teeveetä. Silloin Sukulan pinna palaa:

"Ei. Tästä tulee ihan paska ohjelma sen takia, että te ette ole aitoja", Jyrki pamauttaa Saariselle ja tämän siskolle Johannalle.

Johanna yrittää parhaansa keventääkseen tunnelmaa ja puolustaakseen veljeään, mutta Jyrkin mitta on täynnä:

"Tästä taitaa tulla ensimmäinen paikka, mistä mä lähden kesken pois."

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! keskiviikkona kello 20 Nelosella.

Yrmeän omistajan myrkyllinen maine on karkottanut kuppilasta asiakkaat – "Ne pelkää sua!"

Joutsenolainen ravintola Luhtikammari kärsii asiakaspulasta. Kun Jyrki Sukula luotaa paikallisten mielikuvia paikasta, käy ilmi, että omistajan maine on ongelman ydin: Luhtikammarin emäntä Airi Takki tunnetaan happamuudestaan.

"Ne pelkää sua tai ne ei halua puhua sun kanssa tai ne on riidoissa", Jyrki kertoo joutsenolaisten suhtautumisesta Airiin.

Rouva ottaa palautteen vastaan hämmentävän teflonmaisella tyyneydellä, joka tulee Jyrkille pian hyvin tutuksi:

"Kyllä minä sanon suoraan enkä puhu selän takana", Airi toteaa ilmeenkään värähtämättä.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! keskiviikkoisin kello 20 Nelosella.