Hyvät ja huonot uutiset

Hyvät ja huonot uutiset

Huikean suositun viihdeohjelman seitsemännellä tuotantokaudella panelistiporukkaan liittyi Paula Noronen. Mukana ovat myös vanhat tutut Henkka Hyppönen, Niina Lahtinen, Tuomas Kyrö, Pirjo Heikkilä ja Mikko Kuustonen.

"Tämä oli sitten tässä" – Henkka heittää haikeat hyvästit Hyville ja huonoille uutisille

Jämäkkä, viisas ja kansan rakastama Hyvät ja huonot uutiset -luotsi Henkka Hyppönen on päättänyt jättää ohjelman 89 jakson jälkeen. Kauden viimeisessä lähetyksessä mies pitää pienen puheen ja kiittää ohjelman katsojia sekä työkavereitaan kuluneista vuosista.

"Vaikein ja haikein mielin lopetetaan. Oli upeaa työskennellä teidän kaikkien kanssa. Ootte mahtavia ihmisiä", Henkka sanoo kollegoilleen.

Katso Henkan jäähyväispuhe!

Tätä et nähnyt ohjelmassa: Onko yhdellä siittiöllä merkitystä?

HHU-paneelissa puhutaan siittiöistä hetkellä, jolloin jääkiekkokypärään sonnustautunut Tuomas Kyrö muistuttaa tuota tuiki tärkeää siimahäntää. Siitä tuleekin Henkka Hyppöselle mieleen, että yksi ainokainen siittiösolu on aivan turha. Mielipide kirvoittaa paneelissa kiivaan keskustelun.

Katso pätkä, jota ei nähty kauden viimeisessä Hyvät ja huonot uutiset -jaksossa!

Jo muinaiset roomalaiset keksivät belfiekepin!

Hyvät ja huonot uutiset -kauden viimeisessä jaksossa puhutaan vessapaperista ja sen historiasta. Paneelissa vieraileva Miika Nousiainen tietää, ettei Nooan arkki suinkaan ollut laiva vaan suurikokoinen vessapaperinpala. Mikko Kuustonen saattaa peräti muistaa nämä ajat!

Henkka Hyppönen puolestaan kertoo, että Antiikin roomassa takapuolen siistimiseen käytettiin kepin päässä olevaa pesusientä.

"Niin sanottu belfiekeppi", lohkaisee Tuomas Kyrö.

Hyvät ja huonot uutiset keskiviikkona 17.6. kello 22 Nelosella!

Miika Nousiaisen puujalkavitsi saa Kuustosen kellot soimaan: "Nyt mä muistan, miks toi jätkä sai kenkää!"

Uutinen siitä, että eräs intialainen kaupunki maksaa ihmisille julkisten vessojen käytöstä, saa Miika Nousiaisen muistelemaan tapausta, jossa suomalaiset muusikot osallistuivat vastaavaan hankkeeseen.

"Ainakin Aikakoneen tyypit osallistui Intiassa vessaprojektiin. Sani teetti tilat!" Nousiainen vitsailee.

Eivätkä vitsit aiheesta lopu siihen. Katso video!

Hyvät ja huonot uutiset keskiviikkona 17.6. kello 22 Nelosella.

Miika Nousiaisen mielestä avokadopastan kehittäjäparin ero oli yksi vuoden uutispommeista

Ex-panelisti, kirjailija ja maailman kuuluisin hakaniemeläinen Miika Nousiainen vierailee kauden viimeisen jakson kunniaksi Hyvissä ja huonoissa uutisissa. Henkka Hyppönen tiedustelee heti kättelyssä, mitä Hakaniemessä on tapahtunut sillä aikaa, Miika on ollut poissa HHU-paneelista.

"Ei siellä oo mitään tapahtunut. Enemmän on tapahtunut keskikaupungilla, kun avokadopastan kehittäjäpari erosi", Nousiainen avautuu.

Katso, mikä saa koko studion räjähtämään nauruun!

Hyvät ja huonot uutiset keskiviikkona 17.6. kello 22 Nelosella.