Huhumylly sai vahvistuksen: PMMP vetäytyy syrjään! Katso haastattelu!

Suomalaisten sydämissä paikkansa lunastanut huippusuosittu PMMP työstää parhaillaan hieman erikoisempaan kokoelmalevyä. Juha Vehmasen ja Paula Vesalan mukaan kyseessä on "taidepainotteinen" albumi, joka ei ole perinteinen 20 hittiä -tyylinen platta, sillä levyllä kuultavat sovitukset poikkeavat huomattavasti alkuperäisistä versioista. Vielä nimeä vaikka oleva pitkäsoitto julkaistaan 20. syyskuuta, ja kappaleiden sovituksista vastaavat tuottaja PMMP:n lisäksi Samuli Kosminen.

Albumin julkaisun jälkeen yhtye tekee vielä kesän festarikeikat, joiden jälkeen syksyllä on luvassa suuret kaupungit kattava jäähyväisrundi. Sen jälkeen yhtye aikoo vetäytyä telakalle määräämättömäksi ajaksi.
 
- Me jäädään tauolle, eikä oikein tiedetä tullaanko me sieltä takasin vai tullaanko sit kuitenkin. Mut kuitenkin jäädään vähän lomalle tästä PMMP-touhusta vähäksi aikaa. Tai pitkäksi aikaa, kertoo Paula toteaa.
 
- Aktiivinen kiertuelämä vaatisi uutta musiikkia. Nyt tuntuu siltä, että uutta musiikkia ei synny, joten annetaan sen nyt levätä ja katotaan sit myöhemmin, jos alkaa tulla PMMP-musaa, Paula jatkaa.
 
Mitä muuta PMMP:n jäsenet kertoivat kuvioistaan ja suunnitelmistaan?