Palkitun elokuvantekijän uusi aluevaltaus: tv-traileri - Katso!

Palkittu elokuvaohjaaja Zaida Bergroth on vallannut uudenlaista uraa television puolella. Bergroth on ohjannut Nelosen kevään suursatsauksen Kuninkaalliset häät –sarjan trailerin. Kuvaajana trailerissa on toiminut Kjell Lagerroos.

Zaida Bergroth on moninkertaisesti palkittu suomalainen elokuvaohjaaja, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Skavabölen pojat sekä Hyvä poika.
 
- Olen tavattoman iloinen siitä,  että olemme saaneet nämä kaksi suomalaisen elokuvan tähtinimeä tekemään Nelosen ohjelman ennakkomainontaa. Paitsi ohjelmissa, panostamme myös markkinoinnissa laatuun ja kotimaiseen huippuosaamiseen, ja siitä on loistavana esimerkkinä tämä traileri, hehkuttaa Nelonen Median markkinointijohtaja Heini Häyrinen.

Nelosella alkaa 7. toukokuuta uusi kotimainen sarja Kuninkaalliset häät, jossa kahdeksan hääparia saa toisensa suorissa lähetyksissä Helsingin Vanhassa kirkossa. Häät rakennetaan ja selostetaan kuin kuninkaalliset häät ikään, morsiamen hääpuvun suunnittelee suomalainen huippusuunnittelija, ja kirkon koristelut ja ohjelma tulevat olemaan mahdollisimman korkeatasoisia.