Leijonan luola -vierailu poiki täyspotin smoothie-baarille!

Leijonan luolan viidennessä jaksossa nähty Noora ja Petteri Fagerströmin Jungle Juice Bar -yritys on tehnyt osakassopimuksen kahden leijonan kanssa. Noora ja Petteri saivat todellisuudessa Riku Asikaiselta ja Ari Lahdelta jopa suuremman summan kuin Leijonan luolassa sovittiin.

Ohjelmassa Riku ja Ari lähtevät rahoittamaan smoothie-yritystä yhteensä 40 000 euron arvosta. Osakasneuvottelut johtivat kuitenkin suurempaan summaan: 60 000 euroon. Osakassopimus allekirjoitettiin helmikuussa. Ennen neuvotteluja Arin ja Rikun kanssa, Jungle Juice bar oli saanut jo sijoittajakseen kolme muutakin tahoa, ja heiltä yhteensä 100 000 euron sijoituksen. Näin ollen yritys keräsi huikean 160 000 euron sijoituspotin.

Jungle Juice smoothie-baareja on tällä hetkellä Vantaan Jumbossa, Kuopion Matkus-kauppakeskuksessa ja Helsingissä Galleria Esplanadissa.

- Sijoituksen myötä avaamme neljännen smoothie-baarin Itäkeskukseen. Uusi toimipisteemme aukeaa huhtikuussa, Noora Fagerström kertoo.

Sijoitus toi helpotusta yrittäjän arkeen.

- On hieno tunnustus, että kokeneet bisnesmiehet uskovat yritykseemme. Nyt ei tarvitse kahdestaan aprikoida, mikä on paras ratkaisu. Meillä on nyt kahden tosi kokeneen liikemiehen viisaus ja neuvot käytettävissämme, Noora hehkuttaa.

Kuvausten kulisseissa tapahtui viime hetkellä jännittäviä käänteitä, kun Noora ja Petteri olivat jättäytyä pois kisasta.

-Olimme juuri ennen ohjelman kuvauksia vieneet yhden sijoituskierroksen loppuun ja jotenkin siinä vaiheessa Leijonan luolaan lähteminen tuntui hurjalta. Onneksi päätimme kuitenkin osallistua. Se oli paras päätös!

Leijonan luolassa tehtävät sopimukset ovat aiesopimuksia, joista myöhempien neuvotteluiden jälkeen voi syntyä osakassopimuksia.

Leijonan luolaa seurataan Nelosella keskiviikkoisin kello 20!