Täysin kokematon laulaja Ikenna Ikegwuonu jyrää tiensä The Voice of Finlandin suoriin lähetyksiin

Paikastaan Elastisen tiimissä The Voice of Finlandin kaksintaistelussa taistelleet ääripäät kokematon laulaja Ikenna Ikegwuonu ja ammattilainen Johanna Kyykoski oli Elastisen mukaan hänen tiiminsä vaikein haaste, koska kappale, jonka he lauloivat oli niin vaikea.

Gotyen biisi Somebody That I Used to Know sisältää vaikeita melodioita. Se oli tästä syystä erityisen haastava peto selätettäväksi Ikennalle, joka ei ole laulanut aikaisemmin kuin muutaman kerran koulun juhlissa. Muun muassa sävellajit olivat entuudestaan vieraita tälle ammattilaisjalkapalloilijalle.

- Koen olevani altavastaaja, mutta se on hyvä paikka olla, kommentoi Ikenna ennen esitystään.

Vastustaja Johanna Kyykoskelle kappale oli jopa helppo, totesi kaksikon tähtivalmentaja Elastinen lähetyksessä. Johannan upea ja virheetön tulkinta jäi kuitenkin toiseksi, kun Ikennan persoonallinen ääni teki Elastiseen vaikutuksen.

- Ikenna on täysin raakile, mutta hänen äänensä puhutteli mua isommin tänään. Musapoliisit voivat olla eri mieltä, mutta ei se vire ole aina kaikki. Iken äänestä kuultaa läpi soundi, jota ei Suomessa ole aikaisemmin kuultu, perusteli Elastinen päätöstään.

Ikenna itse oli ällikällä lyöty.

- Nipistäkää mua, somebody pinch me, totesi jalkapalloilija.

Ikennan kehitystä laulajana voit seurata The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä, jotka alkavat maaliskuussa.

- Olen nähnyt vilauksen siitä, mitä Ikennan ääni parhaimmillaan voi olla, ja toivottavasti me saamme sen kuuluviin suorissa lähetyksissä. Minulla on suuri luotto Iken ääneen, summaa Elastinen.

Katso uudelleen Johannan ja Ikennan tunteikas duo!