Jesse Kaikuranta: Uuden videon kuvaaminen oli haastavaa

Jesse Kaikuranta on julkaissut uuden sinkun melkein tuplaplatinaa myyneeltä Vie mut kotiin -pitkäsoitolta. Uusi kappale on nimeltään Näytän sulle rannan, jonka uunituore musiikivideo debytoi Nelosella sunnuntaina 3. helmikuuta.

Jesse kertoi Nelosen viihdeuutisille olevansa innoissaan Jordanian jylhissä maisemissa kuvatusta uudesta videosta. "Videon kuvaaminen Jordaniassa oli todella mahtavaa. Maisemat, joissa video kuvattiin olivat todella mielettömät. Vuoristo ja aavikko tekivät suuren vaikutuksen", Jesse kertoo. "Haastavinta video kuvaamisessa oli vieraassa maassa ja kulttuurissa työskenteleminen. Luulit, että asiat menevät tietyllä tavalla, mutta eivät ne sitten menneetkään. Se tuotti välillä hieman haasteita."

Täyteen varattu keikkakevät pitää The Voice of Finlandista pinnalle nousseen Jessen kiireisenä. Mahdollisesta uudesta materiaalista Jessen mukaan on liian aikaista puhua. "Levy ilmestyi vasta muutama kuukausi sitten, joten katsotaan uusia kappaleita sitten myöhemmin", hän toteaa.

Kertomansa mukaan Jesse on seurannut The Voice of Finlandia muutamaan otteeseen, mutta ei osannut vielä nimetä omaa suosikkiaan tähtivalmentajien tiimiin päässeistä kokeilaista. "Pitäisi istua alas ja katsoa kaikki jaksot putkeen, jonka jälkeen osaisin nimetä jonkun."

Juha Reinin ohjaama Näytän sulle rannan -video debytoi Nelosella 3. helmikuuta kello 17.05.