Pertsa ja Kilu -elokuvasta tulossa jatko-osa – haku elokuvan päärooleihin on nyt auki!

Seikkailevat naapurukset, Pertsa ja Kilu heittäytyvät jälleen suurelle löytöretkelle elokuvatrilogian toisessa osassa. Pertsa ja Kilu 1 tuli ensi-iltaan kesällä 2021 ja siitä tuli yleisömenestys, joka levisi myös kansainvälisesti. Ohjaaja Taavi Vartia lupaa, että seuraavasta leffasta tulee vielä vauhdikkaampi, mutta teemat pysyttelevät samoina. Pertsa ja Kilu 2 on kertomus rohkeudesta, ystävyydestä ja mielikuvituksen vimmatusta voimasta.

Pertsa on 10-11 -vuotias ja Kilu vuoden häntä nuorempi. Heidän katseensa on valpas ja puhtia riittää. Jos tunnistat itsesi Pertsaksi tai Kiluksi, laita ihmeessä hakemuksesi!

GDBR: Hyväksymällä käyttöehdot ja lähettämällä hakemuksen, hyväksyn, että lähettämäni tiedot ovat elokuvan tuotantoyhtiön Taavi Vartia Tuotannot Oy:n,  Kaakon elokuvakomission sekä Nelonen Media/Sanoma Media Finlandin  käytettävissä Pertsa ja Kilu -elokuvatrilogian rooleihin liittyvän valintaprosessin aikana sekä edellä mainittujen tahojen mahdollisten muiden tuotantojen roolivalintoja tehtäessä. Materiaali säilytetään 5 vuoden ajan.

Lisätietoja hakuun liittyen: johanna.kunttu@taavivartia.fi; +358 50 551 1651