Nelonen Median kevään 2022 runsas tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavien kevään 2022 tv-ohjelmistossa on luvassa monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Mielenkiintoisimpina uutuuksina nähdään mm. Suomen televisiohistorian kenties rajuin kilpailureality Erikoisjoukot. Kilpailurealityjen nälkään on tarjolla myös tutut suosikit Diili, Farmi Suomi ja Paratiisihotelli Suomi.
Uutuusohjelmia ovat myös mm. ihastuttavan lämminhenkinen Koti koiralle, herkullinen Tähtikokkien Bocuse d'Or, sekä Sami Kurosen juontama Nyt jos koskaan. Arman Alizad puolestaan tuo Ruutuun tv-historiansa henkilökohtaisimman ohjelman Arman ja viidenkympin kriisi.

Luvassa on myös rakastettua musiikkiviihdettä, kun The Voice of Finlandin 11. kausi valtaa kotikatsomot tammikuussa. Myöhemmin keväällä nähdään vielä upouusi The Voice of Finland: Senior!
Vain elämää: Unohtumaton ilta tuo ensimmäistä kertaa Suomen eturivin artistit saman pöydän ääreen ja liveyleisön eteen. Luvassa on suuren luokan viihdeshow!

Tutustu alla koko Nelonen Median kevään 2022 monipuoliseen tv-ohjelmistoon.

 

Erikoisjoukot

Erikoisjoukot on Suomen televisiohistorian rajuin kilpailureality, jossa 14 julkisuuden henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille. Erikoisjoukoissa tehtävä joko suoritetaan tai lennetään pihalle.
 
Ensimmäistä kertaa Suomessa toteutettava sarja antaa katsojalle ainutlaatuisen välähdyksen erikoisjoukkokoulutuksen pääsykoevaiheesta. Kurssilla suoritetaan fyysisesti ja henkisesti brutaaleja harjoitteita, joiden kaltaisista erikoisjoukkoihin pyrkivän on päästävä läpi.
 
Kouluttajat ovat entisiä eliittisotilaita, joilla on yhteensä yli 40 vuoden työhistoria armeijassa. Edustettuina ovat sekä taistelusukeltajat että erikoisjääkärit. Kokemusta erikoisjoukko-operaatioista konkareilta löytyy mm. Irakista, Afganistanista ja Somaliasta.
 
Pääkouluttajana toimii Janne Lehtonen, rinnallaan kouluttajat Jan KnuttiRobin Hendry ja Matias Petäistö.
”Jos he luulevat tulleensa jollekin Selviytyjät -lomamatkalle, niin sokki tulee olemaan aikamoinen,” vannoo 13 vuotta merivoimien erikoisjoukkojen operaattorina toiminut Lehtonen.
 
Hylätyllä Lohjan Kalkkitehtaalla järjestettävällä leirillä yhdelläkään osallistujalla ei ole erikoisoikeuksia, eikä helpotuksia. Kokelaat elävät koulutuksen ajan äärimmäisen alkeellisissa oloissa, joissa heitä ei edes puhutella nimillä vaan numeroilla. 10-osainen sarja dokumentoi autenttista koulutusta, jossa 14 julkisuuden henkilöä astuu kouluttajien maailmaan. Osallistujien on mm. selvittävä hukkumistestistä, taisteltava nyrkein kehässä ja hypättävä helikopterista. Kurssi on hyvin vaativa, eikä loukkaantumisiltakaan säästytä.
 
Luvassa on äärimmäinen koettelemus, jonka suurin taisto käydään pään sisällä. Jokaisella on murtumispisteensä. Vain harvalla on edellytykset päästä läpi erikoisjoukkojen testistä.

Erikoisjoukot perustuu huippusuosittuun SAS: Who Dares Wins -formaattiin. Channel 4:n alkuperäissarjasta on tehty Briteissä jo 9 kautta, joista 3 on ollut julkkiskausia. Lisäksi sarjasta on nähty jo omat versionsa mm. Ruotsissa, Tanskassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Australiassa sarjan ensimmäinen kausi oli maan katsotuin uusi sarja vuonna 2020.

Erikoisjoukot alkaa Ruudussa myöhemmin keväällä.
 

 

Farmi Suomi

Miten sujuu somevaikuttajilta lannan luonti tai Burgerimieheltä kanalan hoito? Farmi Suomi saa tällä kaudella myös uuden juontajan, kun juontajan (kumi)saappaisiin astuu rakastettu Susanna Laine!

Nelosen Farmi Suomi saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita suuntaa Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Tälläkin kertaa farmilaisten käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa. Kauden päätteeksi pudotuspelin voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron voittopotin.

Mukana kisassa ovat: 
Burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2. klo 20.

 

Katiska 2

Ruudussa kesällä 2020 nähty Katiska-dokumenttisarja saa jatkoa tammikuussa! Toisella kaudella syvennytään Suomen rikoshistorian suurimman huumeliigan ja sen johtajan Niko Ranta-ahon toimintaan oikeudenkäynnin jälkeen. 

Dokumentissa matkustetaan Espanjan aurinkorannikolle huumekaupan ytimeen ja selvitetään, miten Ranta-aho ja kansainväliset rikollisjärjestöt toimivat suomalaistenkin suosimassa turistikohteessa. Katiska-rikosvyyhtiin pureudutaan tutkivien toimittajien, keskusrikospoliisin, asianajajien ja tutkijoiden näkökulmasta. Oman näkemyksensä kertoo myös Katiskan tunnetuin syytetty Sofia Belórf. Dokumentissa vieraillaan Jokelan vankilassa ja nähdään, millaista on Niko Ranta-ahon elämä kaltereiden takana.

Katiska 2 alkaa Ruudussa maanantaina 24.1.
 

 

The Voice of Finland

Huippusuositun The Voice of Finlandin 11. kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa tammikuussa.

The Voice of Finlandin tähtivalmentajien viime kautiseen kokoonpanoon tulee muutos, kun Anna Puu tekee tauon jälkeen paluun punaiseen tuoliin. Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jatkavat tähtivalmentajina. Pitkästä aikaa The Voice of Finlandissa tähtivalmentajien tuoleissa istuu jälleen kaksi naisvalmentajaa.

The Voice of Finland -kauden juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finland 11. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina 28.1. klo 20.
 

The Voice of Finland: Senior

Upouusi The Voice of Finland: Senior nähdään Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Vain ääni ratkaisee, kun toinen toistaa kokeneemmat laulajat valmistautuvat kääntämään tähtivalmentajien tuolit. Voittajalle on luvassa levytyssopimus.

TVOF: Seniorin tähtivalmentajat julkistetaan myöhemmin.

The Voice of Finland: Senior Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.
 

The Voice of Finland: World Vision

The Voice of Finland -tähtivalmentajat Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä Anna Puu ottavat selvää siitä, millaista avustustyötä maailmalla tehdään suomalaisten lahjoittajien tuella.

Hyväntekeväisyysillan aikana valmentajat ovat yhteydessä Keniaan, Ugandaan sekä Afganistaniin. The Voice of Finland ja Suomen World Vision kutsuvat kaikki mukaan kuukausilahjoittajiksi suojelemaan lapsia kriisien ja konfliktien keskellä. Illan aikana lavalle nousee esiintymään joukko kotimaisia eturivin artisteja.

The Voice of Finland: World Vision illan juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen. 

The Voice of Finland: World Vision Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

 

Koti koiralle

Lämminhenkinen uutuusohjelma Koti koiralle seuraa hurmaavien kodinvaihtajakoirien tarinoita. Toisinaan omistajat joutuvat luopumaan karvaisista perheenjäsenistään esimerkiksi allergian tai muuttuneen elämäntilanteen takia. Ohjelmassa hännänheiluttajille pyritään löytämään parhaat mahdolliset uudet perheet, joissa koirat saavat kaiken ansaitsemansa rakkauden ja loppuelämän kodin. 
 
Ohjelman juontaa Janni Hussi ja johtavana koira-asiantuntijana toimii Tommy Wirén. Tommy on työskennellyt koirien parissa jo lähes kolmekymmentä vuotta ja on kouluttanut tuhansia työ -ja lemmikkikoiria. Tommyn johdolla jokaiselle koiralle valitaan huolella uusi omistajaehdokas, joka saapuu tapaamaan koiraa. 

Koirat ovat olleet aina lähellä myös juontaja Janni Hussin sydäntä.

"Tähän ohjelmaan mukaan lähtemistä mun ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, vastaus oli heti totta kai! Koirat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja perheessäni on aina ollut koiria. Nykyisin jaan elämäni pienen Harri-koiran kanssa, jonka kanssa ollaan koettu jos jonkinmoisia seikkailuja! Koti koiralle on koskettava koko perheen ohjelma, jossa mennään aina koiran tarpeet edellä. Liikutuksilta ei takuulla vältytä, kun karvakuonot pääsevät uusiin rakastaviin koteihin. Tämä on jokaisen eläinihmisen must see -ohjelma!" ,Janni Hussi lupaa.

Ohjelmassa nähdään eri rotuisia, ikäisiä ja kokoisia koiria, joilla kaikilla on omat yksilölliset tarpeensa ja vaatimuksensa uusille omistajille. Ohjelmassa pääsemme seuraamaan koirien ja heidän uusien omistajaehdokkaiden tunteikkaita ensikohtaamisia ja yhteisen matkan alkua.

Rakastavia koteja koirille etsitään yhteistyössä Suomen tunnetuimman koiranruokabrändin Hau-Hau Championin kanssa.
 
Koti koiralle perustuu huippusuosittuun brittiläiseen formaattiin The Dog House.

Koti koiralle alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 5.1. klo 20.

 

Nyt jos koskaan

Nyt jos koskaan -sarjassa toteutetaan tavallisten ihmisten unelmia. Asioita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet elämässä tekemättä ja kokematta.

Ohjelmassa Sami Kuronen johdattaa ihmiset unelmiensa pariin ja auttaa ohjelmaan valittuja toteuttamaan haaveensa. Apunaan hänellä on joukko julkisuuden henkilöitä. Mukana unelmia toteuttamassa ovat mm. Jarkko Tamminen, Kirsi Ylijoki, Oona Kivelä, Meeri Koutaniemi, Anne Kukkohovi, Mikko Silvennoinen, Anu Sinisalo ja Veeti Kallio.

Jokaisessa jaksossa toteutetaan yhden ihmisen kolme unelmaa. Nämä unelmat on kätketty Kurosen hallussa olevan kultaisen unelmapallon sisään, ja jokaisen jakson päätteeksi pienet ja jopa suuremmat unelmat ovat käyneet toteen.

Kun unelmat toteutuvat, niin koko elämä voi muuttua! Joku voi saada itselleen kokonaan uuden uran, joku toinen taas oppii uuden taidon tai aloittaa uuden harrastuksen, josta on ennen uskaltanut vain unelmoida.

Nyt jos koskaan alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 11. tammikuuta klo 20.
 

 

Diili

Suurin ja kaunein bisnesreality Diili tulee jälleen keväällä 2022. Tällä kertaa Jaajo Linnonmaa etsii uutta yritysideaa ja sen vetäjää. Edellisen kauden tapaan Jaajon rinnalla johtoryhmässä istuvat yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde.
 
Diiliin osallistuu 14 eri taustoista ponnistavaa kilpailijaa, jotka yrittävät vakuuttaa Diilin johtoryhmän tekemisellään ja bisnesideallaan. Paras heistä voittaa 20 000 euron starttirahan ja mahdollisuuden saada Jaajo yhtiökumppanikseen.
Vaativat tehtävät mittaavat kilpailijoiden kykyä ottaa haltuun ideointi, toteuttaminen ja myynti tämän päivän bisnesympäristössä, jota leimaavat start upit, digitaaliset palvelut ja oivaltava markkinointi. Kauden semifinaalissa mukana olevat kilpailijat esittelevät bisnesideansa, joista kaksi parasta menee finaaliin. Siellä johtoryhmä ja sijoittajat päättävät finalistien pitchien jälkeen, kumpi vie voiton.
 
”Jokainen firma on perustajansa näköinen. Menestyvän startupin pitää olla ainutlaatuinen, fiksu ja periksiantamaton. Näitä samoja asioita mä etsin kilpailijoista,” Jaajo Linnonmaa sanoo.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Vain elämää: Unohtumaton ilta

Vain elämää: Unohtumaton ilta -sarja tuo ensimmäistä kertaa Suomen eturivin artistit saman pöydän ääreen ja liveyleisön eteen. Konsertti-illoissa lavalle nousee yhteensä huikeat 24 artistia, jotka on kaikki nähty Vain elämää -ohjelmassa.
 
Jokaisena iltana neljä Vain elämää -tähteä kokoontuu saman pöydän ääreen ja artistit käyvät läpi uraansa, musiikkiaan ja kokemuksiaan Vain elämäästä paikalla olevan yleisön edessä. Illan aikana kuullaan tähtien ja vierailijoiden esittäminä Vain elämää -kappaleita, ja luvassa on suuren luokan viihdeshow! Ensimmäistä kertaa myös yleisö pääsee osaksi Vain elämää -ohjelmaa! Ohjelmassa nähdään katsojien koskettavia ja rakkaita Vain elämää -muistoja ja mieleen painuneita hetkiä ohjelman parissa.

Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarja tarjoaa uskomaton artistikattauksen! Mukana ovat: Toni Wirtanen, Arttu Wiskari, Anna Puu, STIG, Juha Tapio, Jannika B, Robin Packalen, Sanni, Reino Nordin, Mikko Kuustonen, Katri Helena, Herra Ylppö, Samuli Edelmann, Samu Haber, Ellinoora, Mariska, Pyhimys, Ilkka Alanko, Mikael Gabriel, Maija Vilkkumaa, Irina, Tuure Kilpeläinen, Elastinen ja Ressu Redford.

Vain elämää: Unohtumaton ilta -ohjelman juontaa Sami Kuronen.

Vain elämää: Unohtumaton ilta alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

 

Suurin pudottaja Suomi

Nyt karistetaan kilot pois! Suurin pudottaja Suomi -ohjelman 3. kaudella joukko rohkeita suomalaisia lähtee koko elämän mullistavalle matkalle kohti terveempää ja kevyempää oloa sekä pienempää vaa’an lukemaa. Viiden viikon mittainen Suurin pudottaja -leiri tuo yhteen joukon ihmisiä hyvin erilaisista taustoista, mutta heitä kaikkia yhdistää palava halu muuttaa elämäntapojaan.
 
Tällä kaudella valmentajina toimivat Janni Hussi ja Jari Sorsa, jotka kirittävät kilpailijoita kohti terveellisempiä elämäntapoja niin keittiössä kuin kuntosalin puolellakin.

Suurin pudottaja Suomessa luvassa on viikoittaisia punnituksia, kovaa treeniä ja entistäkin haastavampia tehtäviä, joissa koetellaan kehon ja mielen rajoja. Kaudella koetaan karvaita pettymyksiä, mutta myös suuria onnistumisen hetkiä. Kilpailu huipentuu viimeiseen punnitukseen, jossa selviää, kuka on tämän kauden suurin pudottaja.

Suurin pudottaja Suomen juontaa Anni Hautala.

Suurin pudottaja Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.
 

 

Tähtikokkien Bocuse d'Or

Maailman arvostetuimmassa kokkikisassa Bocuse d'Orissa mukana olleet Suomen huippukokit istuvat saman pöydän ääreen puhumaan ruoasta, Bocusesta sekä elämästä ravintoloiden keittiöissä.

Pöydän ääreen istuvat Suomen arvostetuimpien ravintoloiden kokit mm. Michelin-tähtikokki Tommi Tuominen, Mikko Kaukonen, nuori lupaus Anni Peräkylä sekä kisoissa loistavasti sijoittunut Ismo Sipeläinen

Millaista uskomatonta sitoutumista ja kovaa työtä vaatii, jotta pääsee kisamaan yhdessä maailman parhaimpien kokkien kanssa? Paineet ovat kovat ja uhrauksia pitää tehdä, mutta menestys avaa kansainvälisten huippuravintoloiden ovet. 

Sarjassa jokainen kokki loihtii upean annoksen, joka on Bocuse d'Or -kilpailun inspiroima. Sarjassa seurataan myös vuoden 2022 Suomen edustajaa Johan Kurkelan ja hänen apukokkinsa Aino Kasasen matkaa kohti Euroopan karsintoja. 
 
Tähtikokkien Bocuse d´Or -sarjan juontaa Arman Alizad

Tähtikokkien Bocuse d'Or alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Huvila & Huussi

Huvilan ja Huussin 13. tuotantokaudella nähdään 11 vapaa-ajan kohdetta, jotka kokevat täydellisen muutoksen tuttujen superammattilaisten käsissä.

Pihakohteiden muutoksista vastaa maisemasuunnittelija ja pihataikuri Kati Jukarainen ja sisäkohteista huikea sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Hyväntuulisessa sarjassa liikututaan ja yllätytään remonttien äärellä. Muutoksia nähdään mm. Samu Haberin, Ella Kannisen, Suvi Teräsniskan, Leo Stillmanin ja Heikki Paasosen kesämökeillä.

Remonteissa, joiden muutokset pysyvät yllätyksinä paljastukseen asti, asukkaiden unelmat todella toteutuvat!

Huvila & Huussi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.
 

 

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat vaihtavat taas elämiä ja lompakkojaan viikoksi! Lämminhenkinen ohjelma haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta.

Rikkaat kokevat vaikeuksia selvitä pienellä viikkobudjetillaan, kun taas rahattomat eivät käsitä mihin ihmeeseen jättimäisen budjetin saa tuhlattua. Ennakkoluulot hälvenevät puolin ja toisin, kun osallistujat pääsevät astumaan toistensa saappaisiin. Luvassa on yllätyksiä ja oivalluksia koko rahalla!

Tällä kaudella mukana ovat mm. hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Manninen, Henry Aflecht, vasta 19-vuotias taikuri Aatu Itkonen sekä bloggaaja Iina Hyttinen.

Rikkaat ja rahattomat alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 3. helmikuuta klo 20.
 

 

Madventures Suomi

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät sen taas – ja missäpä muualla kuin Suomessa.
Madventuresin houreinen harharetki maailman onnellisimpaan valtioon jatkuu. Uudella reissulla Riku ja Tunna jatkavat syväluotaavaa penetraatiotaan Suomi-neidon sisimpään ytimeen ja yrittävät kaivaa esiin kansallisen identiteettimme siemenet.
Suomi, Härmä, Fennia: lähes kaikilla mittareilla planeetan paras ja virallisestikin maailman vähiten epäonnistunut valtio. Mutta miten tämä ihme on mahdollinen? Mistä osatekijöistä se koostuu? Keitä me olemme, mistä tulemme ja millainen on tämä myyttinen mestarikansa?

Tätäkin impivaaralaisen identiteetin turvesuota Riku ja Tunna lähtevät uusilla seikkailuillaan kuokkimaan. Suomen eteläisimmästä pisteestä starttaava eeppinen roadtrip kiemurtelee läpi härmän hämmästyttävien heimojen aina valtakunnan rajalle, Nuorgamiin saakka.

Luvassa entistäkin enemmän adrenaliinia, eksotiikkaa ja eskapismia sekä suomalaista sisua, kylähulluutta ja rajojen koettelua. Madventures tutustuu muun muassa metsästäjien heimoon, saamelaisiin, kaamoksentorjujiin, ahvenanmaalaisiin, helsinkiläisiin ja erakoihin – strutseja, poroja ja koiria unohtamatta.

Mad Cookin hullu keittiömestari kohtaa suomalaisen perinneruoan puistattavimmat jalokivet ja kajoaa paistinlastallaan poron koparoiden lisäksi muun muassa maailman suurimpaan munaan.

Madventures Suomen suuri kansallinen tehtävä on selvittää suomalaisen sielunmaiseman mysteerit ja löytää se Sampo, joka tekee meistä maailman onnellisimpia ihmisiä. 

Havuja, havuja – perkele!

Madventures Suomi alkaa Ruudussa keskiviikkona 19.1.

 

Arman ja viidenkympin kriisi

Arman Alizadin luotsaama Arman ja viidenkympin kriisi on palkitun juontajan uran henkilökohtaisin ohjelma, jossa hän sukeltaa omaan ikäkriisiinsä ja tutkii elämää eri näkökulmista. Pitääkö viiskymppisen lähteä Ibizalle bailaamaan tunteakseen olonsa nuoreksi, vai onko aika kypsä jo senioritansseille ja bingolle? No, kumpaakin näistä kokeillaan. Ohjelmassa Arman lähtee etsimään nuoruuden lähdettä mitä erilaisimmista paikoista ja tilanteista, mutta samalla tutkii itseään ja tunteitaan ikääntymisestä avoimesti. Luvassa on eräänlainen ristiretki omaan itseen.

"Moi kaikki. Mun nimi on Arman, ja mä täytin tänä vuonna viiskyt vuotta. Ai onks mulla ikäkriisi? No on, ja se painaa mua. Millaista sit on elää ikäkriisin kanssa? No ihan hirveetä. Musta usein tuntuu, et mä oon kadottanu kosketuksen arkeen ja itteeni. Eikä toi koronavuosikaan tätä helpottanu yhtään. Tuntu et mä elän oman elämäni rinnakkaistodellisuudessa, mis kaikki on ihan normaalisti, mut silti mikään ei ole.
 
Onhan mulla periaatteessa kaikki superhyvin. On työ mitä rakastan, ihana perhe, terveys suht mallillaan jne, omaisuutta, mut silti mun sisällä kuohuu, ikään kuin jokin puuttuisi. Tää kaikki on saanu mut miettiin, et oonko mä oikeassa paikassa, teenkö mä oikeita asioita? Riitänkö mä? Oonks mä hyvä isä, puoliso, lapsi, ja ylipäätään kelpaanko mä kenellekään, etenkin itselleni? Apua mun pää hajoo, kun mietin näitä asioita.
 
Luin et keski-iän kriisi on psykologinen ilmiö, joka tuo mukanaan masennusta, pelkotiloja ja ahdistusta ja et se kestää keskimäärin 3-10 vuotta. Ei saakeli 10 helvetin vuotta. Mä just sain vauvan, eli mun vauva on tyyliin viidennellä luokalla, kun mä ehkä alan piristyä. Viel pahempaa on, et kun mun vauva saa lakin, niin mä oon jo SEISKYT!"
 
Tässä sarjassa, mä aion sukeltaa omaan sisimpääni ja etsiä olemassaoloni merkitystä. Oonko mä menettäny jotain nuoruudessa? Onko nykyhetki se missä mä haluan olla? Onko viiskyt sama ku se et ois toinen jalka haudassa? Mä aion tehdä niitä asioita mitä oon ehkä missannu, kokea niitöä juttuja mitä en enää vanhana pysty tekeen. Mä otan mun olemassaolosta ja elämästä, ja tästä kaikesta selvää. Tervetuloa mukaan!” 

Arman ja viidenkympin kriisi alkaa Ruudussa maaliskuussa.
 

 

Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotelli Suomessa joukko kuumia sinkkuja kirjautuu Gran Canarialla sijaitsevaan luksushotelliin pitämään hauskaa, rakastumaan, punomaan juonia sekä kisaamaan 15 000 euron rahapalkinnosta.

Superkoukuttavan ihmissuhdepelin juontaa upea Alma Hätönen.

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä jännittävään finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä! Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon.

Kunkin viikon Paratiisihotellissa maustavat teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä. Koko ajan ilmassa leijuu myös toiveita romanssista, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella.

Tällä kaudella odotettavissa on suuria tunteita, rohkeita peliliikkeitä, suhteita, liittoja ja huijaamista. Parhaimmassa tapauksessa kisasta lähtee mukaan rakkautta ja rahaa. Pahimmassa tapauksessa leikistä joutuu ulos tyhjin käsin, ilman kumpaakaan. 

Paratiisihotelli Suomen kilpailijoihin voit tutustua paremmin täällä.

Paratiisihotelli Suomi alkaa Nelosella keskiviikkona 9.2. klo 21.
 

 

Creator Awards - Vaikuttajagaala

Creator Awards - Vaikuttajagaalassa palkitaan vuoden ansioituneimpia sosiaalisen median sisällöntuottajia yhteensä 25 kategoriassa. 
 
Ensimmäistä kertaa televisioitava gaala juhlistaa kotimaisten someammattilaisten kekseliäisyyttä, taidokkuutta sekä rohkeutta ja palkitsee alan parhaiten ansioituneita sisällöntuottajia. Illan aikana jaetaan muun muassa Vuoden Vaikuttaja, Yleisön Suosikki, Vuoden Kuvaus & Editointi, Vuoden Fitness, Vuoden Perhe, Vuoden Podcast, Vuoden Muoti & Tyyli, Vuoden Viihde ja Vuoden Läpimurto -kategorioiden palkinnot. Kaikkien kategorioiden ehdokkaat julkaistaan 9.12.2021.
 
Janni Hussin ja Anni Hautalan juontamassa gaalassa päästään tutustumaan Suomen seuratuimpiin sosiaalisen median tähtiin ja nauttimaan upeista musiikkiesityksistä SANNIn ja Robin Packalenin tahtiin. 

Suora lähetys Creator Awards - Vaikuttajagaalasta Kansallisoopperan Alminsalista Nelosella ja Ruudussa lauantaina 15.1. klo 20.

 

Emma Gaala

Kotimaisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa lauantaina 5.2.2022. Suomalaisen musiikin suurin juhla nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa.

Emma Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Gaalassa tullaan tuttuun tapaan näkemään useita huippuesiintyjiä ja ainutlaatuisia esityksiä, joista ensimmäisenä on jo julkistettu 2019 vuoden naissolistin Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Ellinoora sekä joulukuussa 2019 keikkatauolle jäänyt Juha Tapio. Esiintyminen Emma Gaalassa tulee olemaan hänen ensimmäinen tauon jälleen. 

Vuoden 2021 Emma-ehdokkaat ja palkintokategoriat julkistetaan tiistaina 14.12.2021. 

Suora lähetys Nelosella ja Ruudussa lauantaina 5.2. klo 19:30.

 

Syke


 

Sykkeen 11. kauden teemana on ihmisluonteen pimeät puolet. Traumapolilla joudutaan kohtaamaan hyväksikäyttöä ja omien tavoitteiden ajamista hinnalla millä hyvänsä. Kausi käynnistyy lintuinfluenssaepidemialla, joka meinaa ajaa traumapolin polvilleen.

Kauden potilastarinoihin lukeutuu muun muassa kasvojensiirtoleikkaus, sähköallergikko, luoti silikonirinnoissa ja lisäravinteista johtuva myrkytystila. Kaudella nähdään tuttujen Syke-hahmojen lisäksi uusissa rooleissa Hannele Lauri ja Janni Hussi sekä sarjaan palaavat Sanna Stellan ja Minka Kuustonen.

Sykkeen 11. kausi alkaa torstaina 6.1., kun Ruutuun ilmestyy neljä ensimmäistä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. 11. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 6.1. klo 19 alkaen. 

Sykkeen uusi kausi Ruudussa torstaina 6.1.

 

Kummeli esittää: Kontio&Parmas

Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarjan kolmannella kaudella Valkeakosken rauhaa värittävät mahtipontinen kaupunginjohtaja ja kunnallispolitiikan suhmuroinnit. Ruudussa viime kesänä nähtyä kautta tähdittävät mm. Elsa Saisio, Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Vihinen ja Heikki Hela. Mukana on myös muutama uusi tuttavuus!

Sarjaan perustuva elokuva saapuu valkokankaille vuoden 2022 aikana!

Kummeli esittää: Kontio & Parmas alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 11.1.

 

Burgerimiehet Pohjolassa

Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja, menestyksekkään Naughty BRGR -premiumburgeriketjun perustaja, Burgerimies Akseli Herlevi ja hänen luottopakkinsa Ossi Lahtinen ampuvat tien päälle yhtä varmasti kuin muuttolinnut etelään.
Kyltymätön kaksikko iskee uudessa Burgerimiehet Pohjolassa -ohjelmassaan Pohjoismaiden ja Viron kuumimpaan ytimeen. Kaikki syödään mitä vastaan tulee, ja päälle väsätään maittava street food -resepti parhailla reissufiiliksillä, burgereita unohtamatta.
 
Burgerimiesten reissu kulkee rakkaiden länsinaapuriemme kautta mm. Islantiin ja Viroon. Jokaisen maan pääkaupungissa otetaan haltuun urbaani ruokakulttuuri. Sen jälkeen nostetaan kytkintä ja jalkaudutaan maaseudulle tutustumaan maan parhaisiin raaka-aineisiin ja aidoimpiin makuihin.

Uudella kaudella nähdään aina myös leikkimielinen Burgerimiehet vastaan isännät -kaksintaistelu. Akseli ja Ossi haastavat jokaisessa maassa paikallisen kaksikon tai ryhmän lämminhenkiseen Suomi vs. Isäntämaa -ystävyysotteluun teemaan sopivassa joukkuelajissa. Tiivistunnelmaisissa tilanteissa otetaan selvää kuinka pitkälle suomalainen sisu kantaa!

Burgerimiehet Pohjolassa alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.
 

 

Poliisit 2022

Poliisit-sarjan 14. tuotantokaudella jokaisessa jaksossa liikutaan kolmen eri partion mukana. Poliisien kanssa matkataan halki koko Suomen, Maarianhaminasta Muonioon.
 
Millaista on poliisin työ Lapin tunturimaisemissa tai Savon sydämessä järvi-Suomessa? Entäpä Ahvenanmaan rannikkoseudulla? Koronarajoitusten höllentyminen näkyy katukuvassa ja myös poliisien työtehtävissä: kesäiset puistojuhlat ja yölliset reivit pitävät partiot kiireisinä. Poliisien kohtaamat työtehtävät ovat vaihtelevia – välillä kauhistuttavia tai surullisia, välillä täynnä mitä parhainta tilannekomiikkaa. Ilon ja surun kyyneleiltä ei voi välttyä. 
 
Tällä kaudella mukana on 11 partiota ympäri Suomen. Tuttuina partioina sarjassa jatkavat Kouvolan ja Raaseporin partiot. Uudet partiot tulevat Helsingistä, Kemistä, Maarianhaminasta, Muoniosta, Oulusta, Savonlinnasta, Turusta, Vaasasta ja Vantaalta.

Poliisit alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 3. tammikuuta klo 20.

 

Suomen tulli rikosten jäljillä


Uusi true crime -sarja Suomen Tulli rikosten jäljillä esittelee tositarinoita Tullin rikostutkinnasta. Sarjassa syvennytään rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin.

Yhteiskunnassa tapahtuu rikoksia, jotka jäävät usein suurelta yleisöltä piiloon. Näillä rikoksilla pyritään rahallisen hyödyn tavoitteluun ja toimilla on vaikutusta jokaiseen meistä. Suomen Tulli valvoo tavara- ja matkustajaliikennettä paljastaen vuosittain tuhansia rikoksia, joiden vaikuttavuus on kymmeniä miljoonia euroja

Suomen Tulli rikosten jäljillä -sarjassa nähdään, miten Tulli tutkii mm. laajoja huumausaineorganisaatioita, verkkorikollisuutta, savukkeiden ja nuuskan salakuljetuksia, veropetoksia sekä ympäristörikoksia. Kymmenen jakson aikana käsittelyssä on yhteensä 20 eri tapausta, joiden yhteiskunnallinen vaikuttavuus on miljoonia euroja.

Suomen tulli rikosten jäljillä alkaa Nelosella maaliskuussa.

 

This Is Us

Rakastetun This Is Us -sarjan kuudes ja viimeinen kausi saapuu Liville ja Ruutuun maaliskuussa! Fanit ympäri maailmaa odottavat, miten yllätyksistä tunnettu sarja sitoo eri vuosikymmenillä liikkuneet tarinajanansa lopullisesti yhteen. Päätöskauden on huhuttu loppuvan kauniisti, mutta yllätyksellisesti eikä kotikatsomoissa jäädä kyynelittä tälläkään kertaa. 

Useasti palkittua sarjaa tähdittävät mm. Mandy MooreMilo VentimigliaChrissy MetzChris SullivanSusan Kelechi WatsonSterling K. Brown ja Justin Hartley.

6. kausi alkaa Livillä ja Ruudussa torstaina 10.3. klo 21.

 

 

Nelosen, Livin, Jimin ja Heron kansainvälisiä ohjelmauutuuksia

 

 

NELONEN

Suuri kokkikisa: Maailma lautasella (Plate of Origin), 1. kausi 3.1. alkaen klo 17.30
 

LIV

Greyn anatomia, 17. kausi 3.1. alkaen klo 21
Holmes NYC (Elementary), 7. kausi  5.1. alkaen klo 21
 
Orange Is the New Black 
4. kausi 12.1. alkaen klo 22
5. kausi 13.4 alkaen klo 22

Remppa vai muutto (Love It or List It)
maanantaista torstaihin 31.1. alkaen klo 21
Kaudet 3–5
 
Sinkkuillallinen, 11. kausi maanantaista torstaihin 21.3. alkaen klo 18
Välimeren unelmakodit (Charlie Luxton's Homes by the Med) 4.4. alkaen klo 19
Kaudet 1–2

Remppa vai muutto Australia, 4. kausi
maanantaista torstaihin 19.5. alkaen klo 20

JIM

 
Amerikan kovimmat keräilijät
maanantaista torstaihin/perjantaihin 3.1. alkaen klo 20
Kaudet 15–16
 
Raskaan kaluston pelastajat, 3. kausi 3.1.  alkaen klo 21
Vuorien sankarit, 8. kausi keskiviikkoisin ja torstaisin alkaen klo 19
Metsien miehet, 10. kausi maanantaisin ja tiistaisin 10.1. alkaen klo 19

Panttilainaamo, 20. kausi 10.1. alkaen klo 22
Rajavalvojat, 10. kausi keskiviikkoisin ja torstaisin 17.2. alkaen klo 19 & 19.30
Rillit huurussa, 12. kausi tiistaisin ja keskiviiviikkoisin 15.3. alkaen klo 21

 
HERO

Ray Donovan, 6. kausi maanantaista torstaihin myöhäisillassa 3.1. alkaen
NCIS Los Angeles, 11. kausi maanantaista torstaihin 6.1.alkaen klo 20
Havaiji 5-0, 10. kausi maanantaista torstaihin 15.2. alkaen klo 20