Nelosella ja Ruudussa alkaa viihdeviikko – Uutta katsottavaa viikon jokaisena päivänä!

Nelosella ja Ruudussa alkaa tiistaina 24. elokuuta viihdeviikko! Uusia ohjelmia tai vanhojen suosikkien uusia kausia käynnistyy siitä eteenpäin viikon jokaisena päivänä. Katso lisää alta!

Tiistai kello 20: Suomen huutokauppakeisari
Huutokauppakeisarin uudet jaksot lähtevät pyörimään tiistaina!

Keskiviikko kello 20: Hurja painonpudotus Suomi
Hurja Painonpudotus Suomi -ohjelmassa kymmenen uskomattoman rohkeaa ihmistä laittavat elämänsä täysin uusiksi. Vuosia jatkunut painonnousu on saanut aikaiseksi fyysistä ja henkistä tuhoa ja tilanne on monelle jo hengenvaarallinen. Nyt on aika korjata kurssi, ennen kuin on liian myöhäistä! Luvassa on uskomattomia muodonmuutoksia ja hurjia painonpudotuksia!

Torstai kello 20: Remppa vai muutto Suomi
Syksyn uutuussarja Remppa vai muutto Suomessa kymmenen perhettä on suurien valintojen edessä. Jäävätkö perheet juuri heidän tarpeidensa mukaan remontoituun vanhaan kotiin vai olisiko muutto kokonaan uuteen asuntoon sittenkin houkuttelevampi vaihtoehto? Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet.

Perjantai kello 20: BumtsiBum
Juurilleen palaava BumtsiBum laulattaa jälleen kotiyleisöjä, kun jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet. Ohjelman juontaa säteilevä Jaana Pelkonen. BumtsiBumin uusina joukkuekapteeneina nähdään rautainen kaksikko: Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale.

Lauantai kello 20: The Voice of Finland: All Stars
Tänä syksynä starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland -kausilta tutut kilpailijat. Valmentajien tuoleille palaavat tällä kaudella Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen.

Sunnuntai kello 19.30: Selviytyjät Suomi
Selviytyjät Suomi rantautuu Karibialle Dominikaaniseen tasavaltaan. Tällä kaudella nähdään koko pelin suuntaa muuttavia yllätyksiä, joita ei ole koskaan aikaisemmin nähty Selviytyjät Suomessa! Kilpailusta voitetuilla kultakolikoilla voi ostaa itselleen ruokaa, erilaisia etuuksia ja jopa koskemattomuuden. Kun kilpailija luulee jo kotimatkansa koittaneen, hän siirtyykin selviytymään Hylättyjen saarelle.