Nelosen uutuusohjelmassa unelmat käyvät toteen - hae mukaan nyt!

Onko sinulla ”bucket list”, jolta haluaisit toteuttaa omia unelmiasi, haaveitasi ja tavoitteitasi? Kerro meille unelmasi ja hae mukaan!

Haluaisitko päästä kenties sukeltamaan, ammattilaisen stailaukseen tai vaikka yksityiskeikalle? Oletko aina halunnut oppia jonglööraamaan, purjehtimaan, soittamaan lempikappaleesi kitaralla, tanssimaan tangoa tai loihtimaan täydellisen kakun? Haaveiletko omasta taidenäyttelystä, unelmien puutarhasta, tai että voisit tarjota rakkaalle, vanhemmalle tai parhaalle ystävälle upean illallisen? Onko jokin tärkeä juhlapäivä jäänyt juhlistamatta? Siintääkö haaveissa rooli elokuvassa? Oletko kuvitellut itsesi suurten areenoiden lavalle, tai ehkä risteilylaivan tai helikopterin ohjaksiin?

Nelosen uudessa hyvän mielen ohjelmassa autetaan kaikenikäisiä ihmisiä toteuttamaan kaiken kokoisia unelmia. Nyt jos koskaan on mahdollisuus saavuttaa villeimmätkin unelmat!

Listaa unelmasi, ja hae mukaan täyttämällä oheinen hakulomake. (Huomioithan unelmia listatessa, että ne ovat toteutettavissa Suomessa.)

Osaan hakijoista olemme yhteydessä mahdollista jatkohaastattelua varten.

Elämä on tässä ja nyt - hae mukaan!