Onko haaveissa remontoida nykyinen koti tai löytää kokonaan uusi? Hae mukaan Remppa vai muutto Suomi -ohjelmaan!

Tätä on odotettu! Kansainvälinen menestysformaatti Remppa vai muutto saapuu viimein Suomeen, ja haku ohjelmaan on käynnissä! Kulttisuosiota nauttivan ohjelman Suomi-versio nähdään ensi syksynä Nelosella.

Kaipaako kotinne täydellistä remonttia, vai olisiko parempi aloittaa täysin puhtaalta pöydältä uudessa kodissa?

Onko korona-aika saanut kaipaamaan toimivampaa työtilaa tai kenties pihaa? Onko perheenlisäyksen myötä pohdinnassa, jäädäkö ydinkeskustan kompakteihin neliöihin vai olisiko tarvetta ylimääräiselle huoneelle perheystävällisemmältä alueelta? Kaipaako nykyisen kotinne pohjaratkaisu järkeistystä vai olisiko helpompi muuttaa kokonaan uuteen?  Mietittekö, paljonko kotinne arvo voi nousta, jos sen remontoi vastaamaan nykyajan standardeja?

Remppa vai muutto Suomen jokaisessa jaksossa remontoidaan yksi koti vastaamaan asukkaiden tarpeita ja toiveita. Lisäksi esitellään kolme vaihtoehtoista kotiunelmaa. Jakson lopussa perhe päättää, jääkö se nykyiseen kotiin vai muuttaako uuteen ja laittaa entistä ehomman nykyisen kodin myyntiin. 

Remontit ja kuvaukset toteutetaan toukosyyskuussa 2021. 

Remontoitavien kohteiden oltava 150 kilometrin säteellä pääkaupunkiseudusta. Toivottu muuttopaikkakunta voi sijaita missä päin Suomea tahansa.  

Mukaan voi hakea vain omistusasunnon omistajat. Kyseessä voi olla omakotitalo, kerrostalo, rivitalo tai paritalo.  Mukaan voi hakea pariskunta tai perhe.  

Hakijoiden minimibudjetti remontille oltava 10 000 euroa  (Ohjenuora oman budjetin laskemiseen: 200500 €/m2 pienet remontit, 5001000 €/m2 keskikokoiset remontit, 10002000 €/m2 isot remontit).

Osallistujat maksavat itse remontin toteuttamisen kulut sekä väliaikaisen kodin remontin ajaksi. Riippuen remontin laajuudesta remontit kestävät 37 viikkoa. 

Ohjelman kiinteistövälittäjä esittelee ohjelmassa perheille kolme potentiaalista kohdetta. Perheiden ei ole pakko tehdä tarjousta esitellyistä kohteista. Ohjelmaan osallistujat saavat halutessaan tehdä ohjelman yhteistyössä olevan kiinteistövälitysfirman kanssa välityssopimuksen omasta asunnostaan kuvausten päätyttyä, mutta tämä ei ole edellytys ohjelmaan osallistumiselle.

Ohjelman tuottaa Rabbit Films. Ohjelman mahdollistavat pääyhteistyökumppani Nordea sekä kumppanit Bo LKV ja Vepsäläinen.

Hae mukaan täyttämällä oheinen lomake!