Onko sydämessäsi tilaa karvaiselle perheenjäsenelle? Hae mukaan ohjelmaan, jossa koirille etsitään uusi koti!

Suomessa on lukuisia uutta kotia etsiviä koiria, jotka syystä tai toisesta kaipaavat ihmisystävää tai joutuvat vaihtamaan kotia. Me haluamme auttaa näitä koiria. Uudessa lämminhenkisessä ohjelmassa etsimme asiantuntijoiden avustuksella koirille uusia loppuelämänkoteja. Ohjelmaa tehdään koirien ehdoilla ja heidän parastaan ajatellen.

Olisiko sinun kodissasi ja sydämessäsi tilaa koiralle? Mikäli olet harkinnut koiran ottamista ja valmis sitoutumaan uuteen perheenjäseneen, täytä hakemus. Varaathan aikaa hakemuksen täyttämiseen ja vastaat kysymyksiin huolella. Olemme yhteydessä sinuun puhelimitse jatkohaastattelua varten, jos koemme, että meillä saattaisi olla sinulle sopiva koira.

Huomioithan, että koira voi elää 1015 vuotta. Koiralle saattaa tulla eläinlääkärikuluja muiden kulujen lisäksi, joten harkitsethan tarkkaan omia resurssejasi ja mahdollisuuttasi sitoutua koiraan sen koko loppuelämän ajaksi. Mikäli olet valmis sitoutumaan koiraan, tarjoamme sinulle ikimuistoisen tilaisuuden löytää perheeseesi uusi jäsen asiantuntijoiden avustuksella.

Koira muuttaisi luoksesi aikaisintaan loppukeväästä 2021, joten huomioithan, että prosessi kestää ja sisältää eri vaiheita.

Toivottavasti juuri sinä pääset tekemään kodinvaihtajakoiran onnelliseksi ja saat elämääsi rutkasti uutta iloa nelijalkaisen perheenjäsenen muodossa.

Täytä hakemus ohessa!

Mikäli sinulla on kysyttävää ohjelmasta, voit lähettää viestin osoitteeseen viihde.finland@warnerbros.com otsikolla Koiralle koti.