Onko sydämessäsi tilaa karvaiselle perheenjäsenelle? Hae mukaan ohjelmaan, jossa koirille etsitään uusi koti!

Suomessa on lukuisia uutta kotia etsiviä koiria, jotka syystä tai toisesta joutuvat vaihtamaan kotia. Me haluamme auttaa näitä koiria. Uudessa lämminhenkisessä ohjelmassa etsimme asiantuntijoiden avustuksella koirille uusia loppuelämänkoteja. Ohjelmaa tehdään koirien ehdoilla ja niiden parasta ajatellen. 

Kodinvaihtajakoirilla on elettyä elämää takana, mikä saattaa välillä näkyä arkuutena sekä joidenkin koirien kohdalla muina haasteina. Olisitko valmis ottamaan koiran, joka saattaa olla arka ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen uuteen kotiin? Nämä koirat tarvitsevat johdonmukaisen ja kärsivällisen omistajan, jolla on aiempaa kokemusta koiran kouluttamisesta. Tuleva omistaja saa apua ja tukea koiramaailman superammattilaiselta, lähes 30 vuotta koirien parissa työskennelleeltä koirakouluttaja Tommy Wiréniltä. 

Mikäli olet harkinnut uuden koiran ottamista ja koet olevasi valmis sitoutumaan uuteen perheenjäseneen, täytä oheinen hakemus. Varaathan aikaa hakemuksen täyttämiseen ja vastaat kysymyksiin huolella. Olemme yhteydessä sinuun puhelimitse jatkohaastattelua varten, jos koemme, että meillä saattaisi olla sinulle sopiva koira.  

Huomioithan, että koira voi elää 1015 vuotta. Koiralle saattaa tulla eläinlääkärikuluja muiden kulujen lisäksi, joten harkitsethan tarkkaan omia resurssejasi ja mahdollisuuttasi sitoutua koiraan sen koko loppuelämän ajaksi. Mikäli olet valmis sitoutumaan, tarjoamme sinulle ikimuistoisen tilaisuuden löytää perheeseesi uusi jäsen asiantuntijoiden avustuksella.  

Koira muuttaisi luoksesi aikaisintaan syyskuussa 2021, joten huomioithan, että prosessi kestää ja sisältää eri vaiheita.  

Toivottavasti juuri sinä pääset tekemään kodinvaihtajakoiran onnelliseksi ja saat elämääsi rutkasti uutta iloa nelijalkaisen perheenjäsenen ansiosta!