Ruudun uutuuksia vuodenvaihteessa: Greyn anatomia, Syke, Next ja Kevyttä yläpilveä

7.12. GREYN ANATOMIAN 17. KAUSI
Greyn anatomian 16. kausi päättyi ennenaikaisesti poikkeustilanteen katkaistua kuvaukset. Sisarsarja Asema 19 saatiin kuitenkin päätökseen suunnitellulla tavalla ja sen finaalijaksossa todistimme räjähdystä, jossa myös Greyn anatomian hahmoja saattoi loukkaantua. Uuden kauden juoneen on tehty muutoksia alkuperäisen kausirakenteen muututtua ja luvassa onkin erittäin mielenkiintoinen kausi!

Greyn anatomian 16. kauden viimeisessä jaksossa Richardin kunto heikkeni entisestään, mutta selvisi ettei Alzheimer ollutkaan oireiden syy. Amelia synnytti terveen pojan Baileyn avustuksella. Teddy sai yllättävän ehdotuksen Koracickilta, minkä johdosta Owen päätti lykätä parin häitä. Meredith tyrmäsi Hayesin lähestymisyrityksen.

Greyn anatomiasta ilmestyy yksi uusi jakso joka maanantai. Sarja näkyy vain Ruutu+-tilaajille. 

 

 20.11. NEXT
Yhdysvaltojen vaalien ajan tauolla ollut uutuussarja jatkuu! Trillerisarjassa entinen teknologiajohtaja Paul LeBlanc (John Slattery) liittyy erikoisagentti Shea Salazarin (Fernanda Andrade) kyberturvallisuustiimiin pysäyttääkseen kontrolloimattoman tekoälyn. Alati voimistuva superäly käyttää kaikkea tietoaan käännyttääkseen ihmisiä toisiaan vastaan ja varmistaakseen oman selviytymisensä. LeBlanc ja Salazar ovat ainoat, jotka pystyvät estämään maailmaa uhkaavan katastrofin. 

Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka perjantai. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille.

 

4.12. SYKKEEN 9. KAUSI
Ruutu-aluperäissarja Syke jatkuu uusin jaksoin 4. joulukuuta! 9. kaudella hämmennetään useampaakin suhdesoppaa ja luvassa on sekä mustasukkaisuutta, kiellettyjä tunteita että yllätysuutinen. Työtaistelujen ravisuttamalla traumapolilla puhaltavat uudet tuulet ja ulkoinen konsultti saapuu haastamaan sairaalan johtoa. Potilastarinoissa luvassa on muun muassa lapsen keuhkojen siirto, parisuhdeväkivallan uhri, hirvikolari ja onnettomuus sairaalassa

Sykkeestä ilmestyy 4.12. neljä jaksoa ja tästä eteenpäin kaksi uutta jaksoa joka perjantai. Sarja näkyy vain Ruutu+-tilaajille.

 

1.1. KEVYTTÄ YLÄPILVEÄ
Uusi kotimainen draamasarja saapuu Ruutuun! Luksuselämää vuosikymmenet Espanjassa viettänyt Vivian Holm palaa Nurmijärvelle ja päättää pystyttää sinne huippuhotellin. Vivianin suunnitelmassa suvun pellot saavat siirtyä, kun viljelymaaksi kuivattu järvi palautetaan paikoilleen uuden hotellin kylkeen. Kotitilasta huolehtinut Linda ei suostu sisarensa suunnitelmaan, sillä toteutuessaan se hautaisi vesimassojen alle sekä hänen kotinsa että peltojen alla piilevän tulenaran salaisuuden. Draamakomedian pääosia näyttelevät Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta. Heidän lisäkseen sarjan muissa merkittävissä rooleissa nähdään Leo Honkonen, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Vesa Vierikko, Rea Mauranen, Alina Tomnikov ja Miika Laakso. 

Sarjasta ilmestyy uusi jakso joka perjantai. Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella 1.1. klo 21. Koko kausi näkyy vain Ruutu+-tilaajille. 

 

16.11. PARATIISIHOTELLI RUOTSIN 13. KAUSI
18.1. PARATIISIHOTELLI NORJAN 11. KAUSI
Naapurimaidemme kauniit ja katalat sinkut saalistavat voittopottia Paratiisihotelli-sarjan uusilla kausilla.  Molemmista sarjoista ilmestyy yksi uusi jakso joka päivä maanantaista torstaihin. Sarjat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille. 

 

CIRKUS-ENSI-ILLAT
Ohjelmat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Marraskuu:
12.11. Britannia, 2. kausi
19.11. Poldark, 5. kausi
26.11. Bancroft, 2. kausi

Joulukuu:
17.12. River
10.12. The Tunnel, 3. kausi
24.12. Catherine the Great

 

UUSIA ELOKUVIA JOKA VIIKKO
Kaikki elokuvat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Elokuvat marraskuussa:
6.11.
Kaiken teoria
Wish Upon

13.11.
Emmanuelle
Gladiaattori
Valerian and the city of Thousand Planets

20.11.
Jurassic World
Kaikki kaikessa
Emmanuelle 2

27.11.
Bridget Jones – elämäni sinkkuna
Bridget Jones: elämä jatkuu
Hyvästi, Emmanuelle

Elokuvat joulukuussa:
4.12.
Bridget Jones’s Baby
Robin Hood
Emmanuelle 4

11.12.
Notting Hill
Näin koulutat lohikäärmeesi 2
Rakkautta vain

18.12.
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades Darker
Holiday

25.12.
Herra Peabody & Sherman
Jack Ryan: Shadow Recruit

Elokuvat tammikuussa:
1.1.
Mr Bean's Holiday
Medusan verkko

8.1. Medusan isku
15.1. Medusan sinetti
22.1. Medusan perintö
29.1. Jason Bourne

 

LASTENOHJELMIA
Ohjelmat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

13.11.
Bakugan Battle planet: Uusia jaksoja ilmestyy
30.11.
LEGO Jurassic World: Kaksinkertainen ongelma: Uusi lastenohjelma alkaa! 
4.12.
Pac-Manin aavemaiset seikkailut: Uusi lastenohjelma alkaa!