Laulaja! Löytyykö sinulta taitoa ja karismaa hurmata kaikkien aikojen isoin tuomaristo? Hae mukaan uuteen ohjelmaan!

All Together Now Suomi on uusi musiikkiviihdeohjelma, jossa 100 hengen kuoro päättää ohjelmaan osallistuvien laulajien kohtalosta. Kuoron jäsenet ovat kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä, ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan. Ohjelmaan haetaan nyt kilpailijoita!

Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen kuoron eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuoro omalla esityksellään. Tuomaristo ei äänestä nappia painamalla vaan nousemalla seisomaan ja lähtemällä lauluun mukaan. Mitä useamman kuorolaisen osallistuja saa seisaalleen, sitä enemmän hän ansaitsee pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana. Kausi alkaa alkukarsinnoilla, joissa parhaimmat pisteet saaneet kilpailijat pääsevät suoraan finaaliin muiden kilpailijoiden taistellessa finaalipaikoista kaksintaisteluissa.

Kuka kilpailijoista vetää niin vakuuttavan ja hienon esityksen, että saa sekä räppärin että iskelmätähden mukaan esitykseensä? Entä kuka tulkitsee bravuurinsa niin unohtumattomasti, että innostaa koko 100 hengen kuoron laulamaan mukana?

All Together Now Suomi -ohjelmaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet soololaulajat, duot tai ryhmät. Osallistujat voivat olla musiikin harrastajia tai ammattilaisia kaikista musiikkigenreistä.

Voittajalle on luvassa 20 000 euroa.

Haku ohjelmaan on päättynyt. Kiitos kaikille mukaan pyrkineille!