Polttarit järjestettävänä? Hae mukaan Paasosen polttaritoimistoon!

Lankesiko kaason tai bestmanin vastuu ja polttarit pitäisi järjestää? Ei hätää, nyt voit vihdoin ulkoistaa polttareiden järjestämisen!

Nelosen uutuusohjelma, Paasosen polttaritoimisto, järjestää bakkanaalit, jotka saavat muutkin ystäväsi pohtimaan uutta avioliittoa. Ja Paasonen maksaa!

Paasosen Polttaritoimisto on ohjelma, jossa pahaa-aavistamaton morsian tai sulhanen kaapataan mukaan elämänsä polttareihin. Polttarit räätälöidään jokaiselle päivänsankarille henkilökohtaisesti ja hänen mukanaan koko seurue pääsee viettämään yhden elämänsä hauskimmista päivistä!

Ohjelma kuvataan touko-, kesä- ja elokuussa. Kuvaukset koostuvat noin kahdesta kuvauspäivästä polttarisankarin ja seurueen kanssa, varsinaisissa polttareissa ja yhdestä kuvauspäivästä bestman-/ kaasoporukan kesken elokuun lopussa. Kuvaukset järjestetään pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta haemme mukaan ihmisiä ympäri Suomen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@solarrepublic.fi ja kerro, miksi juuri sinun ystäväsi tai sukulaisesi ansaitsisi polttarit, joita ei pelkällä rahalla saa. Liitä mukaan kuvia sekä polttarisankarista ja -porukasta ja vastaa viestissäsi alla oleviin kysymyksiin.

1. Nimi
2. Suunniteltu hääpäivä
3. Sähköpostiosoite
4. Puhelinnumero
5. Polttarisankarin nimi
6. Kerro lyhyesti polttariporukastanne.
7. Kerro polttarisankarin elämästä (työ, harrastukset, haaveet, jännityksen aiheet, idolit, erityistaidot ja kehuskelun aiheet)

Paasosen polttaritoimisto räätälöi polttarikokemuksen mahdollisimman henkilökohtaiseksi, joten kerro hakemuksessasi ytimekkäästi, mitkä asiat saavat päivänsankarin viisarit heilumaan. Me järjestämme sen pohjalta kokemuksen, joka ei unohdu koskaan!

Hae mukaan 15.4. mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen info@solarrepublic.fi. Ohjelmaan valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.