Nelonen Median kevään 2019 tv-ohjelmisto on nyt julki!

Nelonen Median kanavilla nähdään keväällä näyttävä kattaus kotimaisia huippuohjelmia. Kiinnostavina uutuuksina nousevat muun muassa näyttävä draama Kaamos, Asuntokaupat sokkona, Vieraissa, Mitä lapsesi tekisi? ja viimein oman ohjelmansa saava Suomen huutokauppakeisarin apumies Markku, joka pääsee luotsaamaan omaa ohjelmaansa!

Ohjelmistossa nähdään tietenkin myös vanhoja suosikkeja, kuten kahdeksannelle kaudelle pyörähtävä The Voice of Finland, Haluatko miljonääriksi?, The Wall Suomi sekä viime keväänä potin räjäyttänyt Selviytyjät Suomi.

Ulkomaisista sarjoista on hyvä mainita Yhdysvalloissa jättihitiksi noussut This Is Us sekä supersuosiota nauttiva Rillit huurussa.

Tutustu alla Nelonen Median kevään 2019 upeaan tv-ohjelmistoon! 

 

Huikea selviytymiskisa viidakossa alkaa! Fanien toiveesta mukana on nyt myös jokaviikkoinen Extra-ohjelma!

 

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvan Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen kausi starttaa helmikuussa. 

Luvassa on nyt entistä enemmän spekulaatiota ja analyysiä, kun heti jokaisen jakson perään nähdään myös jakson käänteitä ruotiva puolituntinen Selviytyjät Suomi Extra -ohjelma. Juuso Mäkilähteen juontamassa Extra-ohjelmassa vakiokommentaattorina nähdään viime kaudella kärkikahinoihin asti yltänyt Kimmo Vehviläinen. Lisäksi keskustelemassa vierailee ohjelman julkkisfaneja sekä pudonneita kilpailijoita.

Selviytyjien odotetulla kakkoskaudella mukana on jälleen 16 rohkeaa kilpailijaa.

Mukana ovat entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Juuso Mäkilähteen juontamassa kilpailussa kisaajat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka majoittuvat alkeellisissa leiriolosuhteissa autiolla saarella ja kilpailevat toisiaan vastaan voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä. Kilpailun lisäksi kisan keskiössä ovat saaren pusikoissa käytävä kuiskuttelu ja juonittelu seuraavasta putoajasta. Jokaisen jakson päätteeksi yksi kilpailija löytää puukon selästään, kun heimojen on aika äänestää joukostaan putoajaa.

Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Selviytyjät Suomi -sarjan uusi kausi alkaa Nelosella sunnuntaina 3.2 klo 20. 

 

Kuka varastaa shown ja toisilta kaikki parhaat laulajat?

 

Suomen suosituin laulukilpailu The Voice of Finland pyörähtää käyntiin heti vuoden ensimmäisenä perjantaina 4.1.
 
The Voice of Finlandin kahdeksas tuotantokausi on entistä värikkäämpi, näyttävämpi ja kansainvälisempi, sillä kilpailijoiden joukosta löytyy yli 10 eri äidinkieltä puhuvaa laulajaa. Ikähaitarikin on laaja, sillä nuorimmat kilpailijat ovat 16-vuotiaita ja vanhin 63-vuotias. Vaikka kilpailijoiden taustat ovat moninaiset, laulajat ovat kilpailussa samalla viivalla, kun jälleen pelkkä ääni ratkaisee.
 
Punaisilla tuoleilla tähtivalmentajina jatkavat huikeat Anna Puu, Olli Lindholm, Redrama sekä Toni Wirtanen. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen, ja live-jaksoissa on mukana myös Tinni Wikström.

The Voice of Finland alkaa perjantaina 4.1. klo 20 Nelosella ja Ruudussa. 

 

The Wall Suomessa on jaettu jo yhteensä yli 300 000 euroa! Uudet parivaljakot ottavat seinästä mittaa keväällä

 

Hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille. Tästä ajatuksesta lähtee myös Nelosen lauantai-illoissa syyskaudella paikkansa lunastanut The Wall Suomi, jonka jokaisessa jaksossa yksi toisensa hyvin tunteva kaksikko kilpailee peliseinää vastaan huikeista rahapoteista. Toisinaan seinä vaan ei ole samaa mieltä.

Heikki Paasosen juontamalla uudella kaudella nähdään jälleen valloittavia parivaljakoita, joille koko sydämestään toivoisi pelkkää hyvää. Ensimmäisellä kaudella The Wall Suomi -kisailijoista mieliin jäivät muun muassa vasta aikuisiällä lähentyneet sisarukset, jotka halusivat todistaa pyöreitä täyttävälle isälleen pystyvänsä yhteispeliin. Sydämet sulivat myös mm. veljeskaksikko Sepolle ja Keijolle sekä yhteisestä lomamatkasta haaveilleille anopille ja vävylle.

Ensimmäisen kauden ennätyspotti kipusi huimaan 94 000 euroon. Mennäänkö toisella kaudella tämän yli?

The Wall Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 16. helmikuussa klo 21.

 

Käykö kettu kolossa? Suomen suurin ja puhutuin ihmissuhdereality panee pariskunnat koetukselle

 

Temptation Island kutsuu jälleen kuumankosteaan syleilyynsä. Ohjelman viidennen kauden kuvaukset ovat juuri pyörähtämässä käyntiin, ja jälleen neljä aivan tavallista pariskuntaa laittaa parisuhteensa likoon ja antautuu seksikkäiden sinkkujen viettelykselle.

Viimeistään viime keväänä Temptis vakiinnutti paikkansa ehdottomien ilmiöohjelmien joukossa. Somessa ja kahvipöydissä suorastaan kiimaisesti puhuttava sarja on vuodesta toiseen ollut etenkin Ruudun ylivoimaisesti katsotuin ohjelma. Lentävätkö lupausrannekorut jälleen Pranburin metsään ja tiimilippikset nuotioon? Kuka pelaa elämänpeliä, ja kuka teki mitä uima-altaassa kesken bileiden?

Iltanuotiolla juontaja Sami Kuronen kuumentaa tuttuun tapaan grillin ja heittää vielä jälkilöylyt päälle aina torstain jaksojen jälkeen nähtävässä Extra-ohjelmassa.

Temptation Islandin uudet pariskunnat sekä viettelijäsinkut julkistetaan alkuvuodesta.

Temptation Island Suomi sekä Temptation Island Suomi Extra alkavat Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

"Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa rakkaat kotikatsojat!"

 

Tämä Jaajo Linnonmaan hyvin tutuksi tullut lauantai-illan tervehdys saapuu olohuoneisiin jälleen keväällä, kun Haluatko miljonääriksi? jatkuu uudella kaudella.

Uusi kausi starttaa näyttävästi julkkisjaksolla, jossa hyväntekeväisyyspotista kilpailevat Roni ja Miklu Back, Sauli ja Sara Koskinen sekä Venla ja Joonas Saartamo.

Keväällä myös junnut valtaavat Haluatko miljonääriksi? -studion, sillä luvassa on viisi Haluatko miljonääriksi? Junior -erikoisjaksoa. Lapset kisaavat miljoonasta eurosta itse valitsemalleen kohteelle, vaikka omalle urheiluseuralle tai koululle.

Löytäisikö miljoona euroa tällä kaudella ottajansa?

Haluatko miljonääriksi? alkaa lauantaina 16.2. klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

 

Uusi alkuperäissarja Ruutuun! Kaamos on mustalla huumorilla höystetty ainutlaatuinen rikossarja

 

Ruudun alkuperäissarjojen kattaus täydentyy jälleen! Uusi, mustalla huumorilla höystetty rikossarja Kaamos vie katsojan Lapin pimeyteen. Sarjan pääosia tähdittävät tunnetut eturivin näyttelijät Kai Vaine, Armi Toivanen ja Kari Väänänen. Kansainvälisessä yhteistyössä tehtävää laatudraamaa kuvataan Euroopan äärilaidoilla Espanjan Málagassa ja Suomen Utsjoella. Kaamos alkaa Ruudussa toukokuussa 2019. 

Kaamos kertoo nelikymppisestä Málagassa asuvasta Europolin rikostutkija Juliuksesta (Kai Vaine), joka matkustaa Utsjoelle hautaamaan äitinsä. Saavuttuaan Euroopan pohjoisimpaan poliisipiiriin mies löytää itsensä keskeltä outoa rikosvyyhtiä, joka pakottaa tämän jäämään kylmään ja pimeään Lappiin. Samalla alkaa matka Juliuksen juurille ja sisimpään. Synkkyydestään huolimatta Kaamos on pullollaan mustaa huumoria ja tilannekomiikkaa. 

Kaamos alkaa Ruudussa toukokuussa. 

 

Pystyisitkö itse tähän? Rohkeat suomalaiset antavat kodinoston täysin ammattilaisten vastuulle – mukana asuntokaupan Cheekiksi kutsuttu Andrei Koivumäki

 

Ostaisitko kodin sokkona?
 
Uudessa Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa kymmenen rohkeaa suomalaista perhettä, pariskuntaa ja sinkkua vastaa tähän kysymykseen "kyllä" ja luovuttaa säästönsä kiinteistökaupan Cheekiksi kutsutun myyntineuvottelija Andrei Koivumäen ja sisustusarkkitehti Essi Nádorin käsiin.
 
Rahojen pitää riittää uuteen omistusasuntoon toivotulla alueella, remonttiin ja vielä uusiin huonekaluihinkin. Andrei ja Essi tasapainoilevat ostajien toisinaan epärealististen unelmien ja todellisuuden ristitulessa mutta tekevät kaikkensa toteuttaakseen jokaisen ohjelmaan osallistuvan toiveet.
 
Jännittävien käänteiden keskellä kodinhankkijoita tukee ohjelman juontaja Ellen Jokikunnas. Hän kuuntelee unelmakotiin liittyvät toiveet ja haasteet – ja jännittää yhdessä ostajien kanssa lopputulosta muuttopäivään asti.
 
Andrei Koivumäki on yksi Suomen menestyneimpiä kiinteistöalan ammattilaisia, ja hän tekee työtään suurella intohimolla. Koivumäki on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa luomallaan henkilöbrändillä ja itsevarmalla asenteellaan kaupanteossa. Andrei etsii ostajille sopivat kodit ja neuvottelee hinnat.

Työparinaan Koivumäellä on sisustusarkkitehti Essi Nádor, joka kuuntelee herkällä korvalla asukkaiden sisustushaaveet ja toteuttaa ne lisäten palettiin myös tyylikkäitä yllätyksiä.

Ellen Jokikunnas on Helmiradion ja muun muassa Kadonneen jäljillä -ohjelman juontaja, joka vapaa-ajalla remontoi ja sisustaa suurella sydämellä upeaa kotiaan, Röykän vanhaa juna-asemaa.

Asuntokaupat sokkona alkaa huhtikuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

Sydämellisessä gameshow'ssa arvaillaan, miten lapsi toimii, kun aikuinen ei ole näkemässä

 

Mitä lapsesi tekisi? on Nelosen uusi, hykerryttävä koko perheen kotimainen gameshow, jossa vanhemmat kisaavat siitä, kuka tuntee lapsensa parhaiten.

Kun aikuinen poistuu paikalta, kurkistaako lapsesi vaahtokarkkipurkkiin, vaikka se on kiellettyä? Unohtaako hän aikuisen antaman tehtävän, kun joku yllyttääkin kepposiin? Kenen lapsi laskee luikuria päästäkseen pälkähästä?
 
Mitä lapsesi tekisi? -sarjan kussakin jaksossa studiossa kisaa kolme perhettä. Vanhempien tehtävänä on veikata, miten heidän oma lapsensa käyttäytyy erilaisissa tilanteissa, kun vanhemmat eivät ole paikalla. Tässä ohjelmassa kisan voittaneen perheen lapsi saa itse päättää palkinnosta! Lähteekö kotiin viemisiksi äidin unelmoima kahvikone vai leikkihella, isän toivoma jättimäinen hybridi-TV vai legosetti, koko perheen etelänloma vai valtava pehmokirahvi?

Ohjelman rekry on lähtenyt rytäkällä käyntiin, kun useat vanhemmat ovat ilmoittaneet mukaan oman hauskan naskalinsa. Haku on auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu.

Mitä lapsesi tekisi? alkaa maaliskuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella ja voiko vieraissakäynti pelastaa parisuhteen?

 

Pitäisikö jäädä yhteen vai erota? Mitä jos olisikin hetken vapaa ja lähtisi aivan toisen ihmisen matkaan – voisiko se pelastaa oman parisuhteen? Uudessa Vieraissa-sarjassa pariskunnat ovat ajautuneet ongelmiin ja ovat valmiita tarttumaan rohkeaan haasteeseen pelastaakseen parisuhteensa. Sarjassa kaksi pariskuntaa vaihtaa keskenään puolisoita. Pariskunnat jättävät hetkeksi oman puolisonsa ja muuttavat asumaan uuteen yhteiseen asuntoon heille täysin vieraan ihmisen kanssa.

Millaisia tunteita uusi, ammattilaisten valitsema uusi varavaimo tai -mies herättää?

Vieraissa-ohjelmassa tutkitaan, voiko pahasti solmuuntuneen parisuhteen pelastaa käymällä "vieraissa" vai käykö niin, että ruoho on sittenkin vihreämpää aidan toisella puolella? Vieraissa-sarja perustuu Seven Year Switch -formaattiin, jota on esitetty mm. Englannissa, USA:ssa ja Australissa.

Pariskuntien tukena ja apuna ohjelmassa toimivat terapeutit Heidi Valasti ja Kalle Partanen. Ohjelman juontaa Elina Kottonen.

Vieraissa alkaa maaliskuussa Livillä ja Ruudussa.

 

Huvila & Huussi juhlii kymmenettä tuotantokauttaan! Juhlan kunniaksi mukana vanhat tutut Eva Wuite ja Mikko Vesanen

 

Nyt on Huvilan & Huussin juhlakausi! Tällä 10. esityskaudella sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja maisemasuunnittelija Eva Wuite palaavat takaisin ohjelmaan! Heidän käsissään suomalaisten mökkien sisätilat ja pihat saavat jälleen täysin uuden ilmeen.

Hyväntuulisessa sarjassa 12 vapaa-ajan kohdetta remontoidaan lattiasta kattoon, pihojakaan unohtamatta ja omistajien unelmat huomioiden. Asukkaille muutos on aina yllätys paljastukseen asti.

Uudella kaudella loihditaan Anni Hautalan ja Niko Kivelän kesämökin jyrkästä rinnetontista kesäparatiisi. Jere Lehtisen mökillä pureudutaan terassiongelmiin. Satoja vuosia vanhan kartanon sisätiloja kunnostetaan viihtyisämmiksi, ja 70-luvun mökki päivitetään 2000-luvulle vanhaa kunnioittaen.

Uutuutena sarjassa on Kylässä-osio, missä Mikko ja Eva käyvät tutustumassa vanhoihin Huvila & Huussi -kohteisiin. Samalla selviää, kuinka muutos on palvellut omistajia ja millaisia muutoksia omistajat ovat vielä tehneet.

Huvila & huussi alkaa maaliskuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

Maailman suosituimpiin komediasarjoihin kuuluva Rillit huurussa alkaa alusta Jimillä!

 

Heti tammikuun 2019 alussa räjähtää käyntiin nörtin vuosi!

Superälyköt, ikinörtit ja mestarifyysikot Leonard (Johnny Galecki) ja Sheldon (Jim Parsons) valtaavat Jimin viikon jokaisena päivänä yhdessä kuuman naapurinsa Pennyn (Kaley Cuoco) sekä nerokkaiden mutta sosiaalisesti kömpelöiden ystäviensä Wolowitzin (Simon Helberg) ja Koothrappalin (Kunal Nayyar) kanssa.
 
Leonard ja Sheldon ymmärtävät maailmakaikkeudesta kaiken paitsi sen, miten vastakkainen sukupuoli toimii. Onneksi universumi toimittaa kämppiksinä asuvan kaksikon naapuriksi Pennyn, joka opettaa nörteille ja heidän ystävilleen kaiken (normaalista) elämästä, naisista ja rakkaudesta!

Maailman suosituimpiin ja katsotuimpiin komediasarjoihin jo vuosikausia kuulunut kulttihitti Rillit huurussa viihdyttää Jimillä koko kevään ajan.

Sympaattinen ja palkittu kulttisarja alkaa sarjan alusta tiistaina 1. tammikuuta Jimillä.

 

USA:n suosituin draamasarja This Is Us vihdoin Suomessa! 

 

Yhdysvaltain katsotuin draamasarja saa Suomen esiesityksensä Nelosella! Perheiden tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This is us  tarjoaa sekä koskettavaa perhedraamaa että hersyvää huumoria.

Katsojien rakastamaa sarjaa on kehuttu erityisesti lämminhenkisyydestään ja samaistuttavista hahmoistaan. This is us yllättää katsojan odottamattomilla käänteillään ja käsittelee hyvin vaikeitakin aiheita.

Pääosissa nähdään Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia sekä Chrissy Metz, Justin HartleySterling K. Brown ja Chris Sullivan. Sterling K. Brown on voittanut roolistaan parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn vuonna 2017 ja Ron Cephas Jones parhaan vierailevan miesnäyttelijän Emmyn vuonna 2018.

Sarjan taustalla ovat Crazy, Stupid, Love -elokuvasta tutut tekijät. 

This Is Us alkaa torstaina 3.1. klo 21 Nelosella. Sarjasta nähdään joka viikko kaksi jaksoa putkeen. Jokainen jakso on tv-esityksensä jälkeen kuukauden ajan katsottavissa Ruudussa.

 

Kuinka paljon kuparipannusta huudetaan Espanjan auringon alla? Uno, dos, tres, myyty!

 

Uudet tuulet puhaltavat Suomen huutokauppakeisarissa, sillä Aki ja Heli perustavat huutokaupan Espanjan aurinkorannikolle. Huutokauppa turistirannalla ei ole pelkkää auringonpaistetta, sillä helteiden jälkeen saapuvat syysmyrskyt, jotka saavat huutokaupan tulvimaan. Purjehtivatko asiakkaat paikalle, kun lattialla on kymmenen senttiä vettä? Markkukin rantautuu auttamaan Palsanmäkiä, ja tällä kertaa myös hän on huutokaupattavana.
 
Suomen huutokauppakeisarin espanjalainen kausi yllättää ostopaikoillaan ja tavaroillaan, mutta myös persoonalliset myyjät tuovat kaudelle oman aurinkoisen mausteensa. Uno, dos, tres! Olette myyty!

Suomen huutokauppakeisari Epsanjassa alkaa huhtikuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

Hirvaskankaan rakastettu "MacGyver" saa vihdoin oman ohjelman – Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

 

Markku Saukko on tullut tunnetuksi Suomen Huutokauppakeisari -sarjan neuvokkaana ja taitavana apurina. Hirvaskankaan MacGyverin käsissä uuden elämän saavat niin rikkoutuneet esineet kuin laitteetkin. Design by Markku -tuotteet alkavat olla huutokaupassa jo käsite. Aki ja Heli ovat päättäneet, että myös muiden on aika päästä iloitsemaan Markun taidoista. Markku rientääkin yhdessä ystävänsä Timon kanssa tarvikkeita pursuvalla pakettiautolla auttamaan ihmisiä ympäri Suomen. Olipa avunpyyntö pieni tai suuri, sellaista kohdetta ei olekaan, jonne Markku ja Timo eivät toisi tullessaan hyvää mieltä.

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa -sarjassa Markku ja Timo remontoivat muun muassa lastenhuoneen, pitävät kauneussalonkia ja auttavat keppihevosten ompelussa. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde. Millaista apua Irina, Sinuhe Wallinheimo, Katriina Honkanen ja Vertti Harjuniemi haluavat Markun ja Timon välityksellä antaa?

Jokaiseen reissupäivään mahtuu markkumaisia kommelluksia, ilon ja onnen hetkiä sekä ikimuistoisia kohtaamisia.

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa alkaa maaliskuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

"Otatko vastaan tämän ruusun?"

 

Meillä on uusi Bachelor, ja hän on ihana! Keväällä Livillä rakkautta etsii menestyvä suomenruotsalainen yrittäjä ja arjen sankari, jolla on kauniit arvot ja kultainen käytös. Tämä sydämellinen sinkkumies on todellinen kultakimpale.

Kolmekymppinen, komea ja urheilullinen uusi Bachelor haluaa sitoutua ja etsii ohjelmassa itselleen keskustelutaitoista, vahvaa naista. Tunteet roihuavat monen naisen rinnassa, ja luvassa onkin varsin räiskyvä ja romanttinen uusi Bachelor Suomi -kausi, joka ei jätä kylmäksi!

Bachelor Suomi alkaa maaliskuussa Livillä ja Ruudussa.

 

Amor ampuu jälleen nuoliaan! Klassinen parinhakuohjelma jatkuu

 

Janne Kataja ja Amor ovat valmiina! Kuinka monen sydän saa osuman tällä Napakymppi-kaudella?

On jälleen aika päästää Neiti ja Herra X etsimään rakkautta ja matkaseuraa Napakympin uusimman kauden merkeissä. Taustatukea parinvalintaan antavat jo aiemmilta kausilta tutut rakkauden lähettiläämme, eli juontaja Janne Kataja, pianisti Lenni-Kalle Taipale sekä Riihimäeltä käsin analyysinsa jakava perheenäiti Niina Lahtinen.
 
Tulevalla kaudella sermin molemmin puolin istahtaa esimerkiksi huolestuneiden ystävien ilmoittamia sekä erikoisten lemmikkien kanssa elämänsä jakavia rakkauden etsijöitä. Studiossa tavataan myös viime kaudelta tuttuja kasvoja – nyt seinän toiselle puolelle siirtyneinä.

Napakymppi alkaa maaliskuussa Nelosella ja Ruudussa.

 

Arman Alizad johdattaa Suomen rikoshistorian hyytävimpiin tekoihin – mukana myös "sarjahukuttajan" tapaus

 

”Kun mua pyydettiin mukaan Suomen rikosmysteerit -sarjaan, niin valinta oli tosi helppo. Mä rakastan rikoselokuvia, mä oon myös ahminut rikosaiheisia dokkareita ja sarjoja koko mun ikäni. Tässä sarjassa pureudutaan omalla tavallaan yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin, kerrotaan tosi kiinnostavia tarinoita hyvin vaikuttavalla tavalla”Arman Alizad kertoo.

Arman ja Suomen rikosmysteerit on true crime -sarja, jossa rikostutkijat ja syyttäjät kertovat poikkeuksellisista rikoksista, jotka tavalla tai toisella ovat jääneet heille lähtemättömästi mieleen.

Kauden avaa paljon esillä ollut sarjahukuttajan tapaus. Pohjoiskarjalaisella kesämökillä tapahtuneet hukkumiskuolemat herättävät keskusrikospoliisin tutkijat pohtimaan, voiko kyse olla enää sattumasta ja onnettomuuksista.

Pääsemme seuraamaan, miten tutkinta etenee, kun pirkanmaalaisesta joesta löytyneen miesvainajan kaulassa ollut erikoinen riipus vaikuttaa olevan poliisin ainoa johtolanka. Ja kuinka Pohjanmaalla merestä tehty tytön ruumislöytö käynnistää epätavallisen pitkän ja raskaan murhatutkinnan.

Arman ja Suomen rikosmysteerit kertoo rikokseen johtaneista tapahtumista ja tutkinnan etenemisestä aina oikeuden antamiin lainvoimaisiin tuomioihin asti. 

Arman ja Suomen rikosmysteerit alkaa 2. tammikuuta kello 21 Nelosella ja Ruudussa. 

 

Kauan sitten kadonneiden läheisten etsintä on täynnä tunteita, kyyneleitä ja pakahduttavan onnellisia kohtaamisia

 

Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella matkaamme kahdeksan ainutlaatuisen tarinan parissa ympäri maailmaa. Läheisiään etsivät suomalaiset saavat jälleen mukaansa empaattisen ja sinnikkäästi etsinnöissä avustavan juontaja Ellen Jokikunnaksen.

Etsinnät vievät meidät Pohjoismaista Venäjän lastenkoteihin, Latvian maaseudulta Brittein saarille sekä Bulgarian ja Ranskan upeista maisemista Italian kapeille kujille. Ennennäkemättömät käänteet tekevät etsinnöistä haasteellisia mutta ikimuistoisia.

Tällä poikkeuksellisella kaudella eteen tulee tilanteita, joihin kukaan ei ole varautunut: Eräälle etsijälle jännitys on liikaa, mikä johtaa pyörtymiseen. Italiassa etsintää yritetään selvästi kampittaa.
Jokainen päähenkilö johdattaa katsojan suurten, aitojen tunteiden äärelle, eikä kyyneliltä vältytä tälläkään kaudella.

Kadonneen jäljillä alkaa huhtikuussa Livillä ja Ruudussa.

 

Toisenlaiset teiniäidit special kertoo kaunistelematta millaista on nuorten äitien vauva-arki

 

Ruudussa alkaa uusi Toisenlaiset teiniäidit Special, jossa päästään tutustumaaan viiden, jo aikaisemmin sarjasta tutun teiniäidin arkeen. Mitä heille kuuluu nyt? Millaista on Kiran, Hennan, Cristan, Lauran ja Petran arki yhdessä uuden perheenjäsenen kanssa? Materiaali on äitien itsensä tai heidän läheistensä kuvaamaa.

Päiväkirjakameraan tallentuu intiimi ja kaunistelematon kuva teiniäitien arjesta. Pystyykö Kira olemaan se täydellinen tehoäiti, josta hän haaveili ennen vauvan syntymää? Entä miten vauva-arjen askareet sujuvat Hennalta, kun omassa elämässä rutiineja ei juuri ole aikaisemmin ollut ja poikaystävän menojalkaa vipattaa edelleen?

Toisenlaiset teiniäidit Special -jaksot nähdään Ruudussa to-ma 3.1. alkaen. Koko viikon jaksot nähdään koosteena Livillä tiistaina 8.1. alkaen

 

VAROITUS: Tämä sarja saa aikaan voimakasta kaipuuta kesämökin rantasaunaan!

 

Näyttelijä ja juontaja Ville Haapasalo ottaa katsojat mukaansa leppoisalle kotimaan kiertueelleen Haapasalon Suomi -matkailuohjelmassa.

Jaksojen oppaina tavataan eri paikkakuntien asukkaita, jotka tutustuttavat Villen alueensa erikoisuuksiin. Lisäksi Ville kohtaa monia katsojille tuttuja kasvoja, jotka esittelevät paikkoja omasta näkökulmastaan.

Sarjassa vierailevat muun muassa Saimi HoyerJasper Pääkkönen, Mira Luoti, Pelle Miljoona, Roope Tonteri, Sinuhe Wallinheimo ja Petra Olli.

Sarja alkaa Nelosella 8.1. klo 20. Jaksot ilmestyvät Ruutuun ilmaiseksi tv-esityksensä jälkeen. 

 

Superkoukuttava Greyn anatomia -spinari Asema 19 starttaa alusta Livillä

 

Syksyn ajan Ruudussa koukuttanut Asema 19:n ensimmäinen tuotantokausi nähdään keväällä Livillä. Sarjan toinen tuotantokausi puolestaan on katseltavissa Ruudun tilaajille heti tammikuusta lähtien.

Asema 19 (Station 19) on Greyn anatomian spin off -sarja, joka sijoittuu Seattlen paloasemalle numero 19, kolmen korttelin päähän Grey-Sloan Memorial Hospitalista. Sarjan pääosaa, Andrea "Andy" Herreran roolia, näyttelee Jaina Lee Ortiz. Paloasemaa on johtanut pitkään Andyn isä Pruitt Herrera (Miguel Sandoval), mutta ensimmäisessä jaksossa johtajan palli alkaa yllättäen heilua.
Asema 19 tarjoaa rutkasti näyttäviä kohtauksia, draamaa ja romantiikkaa. Greyn anatomian faneja ilahduttavat myös tutut hahmot sairaalan puolelta. 

Ensimmäinen tuotantokausi alkaa Livillä 7.1. klo 21. Jaksot ovat nähtävissä Ruudussa ilmaiseksi tv-esityksensä jälkeen. Uusi 2. tuotantokausi on Ruutu-tilaajien katsottavissa 22.1. alkaen.

 

Valkeakosken poliisissa sekoilu jatkuu uudella kaudella

 

Legendaarisesta Kummeli-sketsiryhmästä tutut koomikot palaavat keväällä, kun Ruudun alkuperäissarja Kummeli esittää: Kontio & Parmas viihdyttää uuden kauden jaksoilla! Luvassa on siis lisää hulvattomia käänteitä suoraan Valkeakosken poliisilaitoksen epätavallisesta arjesta.

Sarjan tekijöinä ja rooleissa jatkavat Kummelista tutut koomikot Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Vihinen ja Heikki Hela. Auni Parmasta esittää tuttuun tapaan Elsa Saisio.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas 2. tuotantokausi saapuu Ruutuun kesän korvalla. 

 

Tämä on hyvä uutinen!

 

Huippusuosittu Hyvät ja huonot uutiset jatkuu keväällä 2019. Viime kaudella puheenjohtajana aloittanut näyttelijä ja viihteen monitaituri Riku Nieminen tirehtöröi keskustelua myös tulevalla kaudella.

Pöydän ääressä uutisia tarkastelevat tutut panelistit muusikko Mikko Kuustonen, näyttelijä Niina Lahtinen, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, kirjailija Juha Vuorinen, stand-up-koomikko ja käsikirjoittaja André Wickström.

Hyvät ja huonot uutiset jatkuu uusin jaksoin Nelosella ja Ruudussa maanantaisin 21. tammikuuta klo 20 alkaen! 

 

Hyppää Poliisien kyytiin Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Hyvinkäällä, Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Oulussa

 

Katsojien kestosuosikki Poliisit on nyt 11. kaudellaan Poliisit 2019

Kussakin tunnin mittaisessa jaksossa seurataan yön tapahtumia kolmessa eri kaupungissa. Partioiden kanssa matkataan läpi Suomen, sillä mukana on kaikkiaan 11 partiota – ja lisäksi koiria ja hevosia.

Tuleva kausi on henkilökohtaisempi kuin koskaan. Poliisit avaavat myös omia kokemuksiaan poliisina toimimisesta sekä vastaan tulleista keikoista. Kausi on myös aiempaa yhteiskunnallisempi. Sarjassa pureudutaan entistä syvemmälle poliisien maailmaan ja siihen, miten yhteiskunnan tila ja tehdyt päätökset näkyvät poliisin arjessa.

Tulevalla kaudella Helsingistä ovat mukana tutut Sebastian Söderholm ja Anders Södermann, Sami ”TP” Talonpoika ja Teemu Mäkelä, ratsupoliisit Jenni Ahomäki ja Sampsa ”Jeppe” Aukio sekä moottoripyöräpoliisit Nico van Ooik ja Markku Kekkonen.

Hämeenlinnassa partioivat Jari Saario ja Jussi Reunanen, Kouvolassa Petri Karonen ja Tiina Ahtiainen ja Hyvinkäällä Miikka Peltoniemi ja Jouni Järvinen. Joensuun tuttu kaksikko Olli Korpi ja Miika Mutanen siirtyvät Kuopioon, ja Joensuussa nähdään uusi pari Jari Ruotsalainen ja Mikko Jaatinen.

Oulusta mukana ovat Kalle Luukkonen ja Sauli Ylikulju koiransa Horkan kanssa. Kuvissa vilahtelee myös Horkan oppipoika Jussi. Lappeenranta–Imatra-akselilta paluun tekevät 6. ja 7. kausilta tutut Timo Härkönen ja Jarmo Venäläinen.

Poliisit 2019 alkaa Nelosella ja Ruudussa 2.1. klo 20. 

 

Emma Gaala siirtyy Hartwall Arenaan! 

 

Kotimaisen musiikkialan tärkein vuosittainen tapahtuma ja Suomen kiinnostavin gaala – Emma Gaala – nähdään lauantaina 2.2. 2019 suorana lähetyksenä Nelosella entistä hulppeammissa puitteissa Hartwall Arenalla.

Luvassa on upea musiikkishow, jossa Suomen kärkimuusikot ja musiikkialan suurimmat tähdet kokoontuvat tarjoamaan huikeita esityksiä sekä palkitsemaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Gaalassa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen show Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä. 

Ensimmäisinä esiintyjäkiinnityksinä on julkistettu jo Apocalyptica, Anna Puu, Sanni, Pyhimys ja Tippa.

Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Emma Gaalan koko ehdokasasettelu julkistetaan 11. joulukuuta, jolloin käynnistyy myös yleisöäänestys Suomen parhaan artistin/yhtyeen Emmasta sekä musiikkivideosta.
 

Emma Gaala Nelosella suorana lähetyksenä lauantaina 2.2. 2019