Kaipaatko lähemmäksi puolisoasi? Hae mukaan ohjelmaan – seikkailuun, jossa parisuhteenne lähtee uuteen nousuun!

Onko väliltänne yhteys kadoksissa? Haluatteko parantaa suhdettanne ja löytää lähemmäksi toistenne luo?

Kuvaamme kesällä 2018 ohjelman, jossa pariskunnat saavat uutta perspektiiviä suhteeseensa ottamalla etäisyyttä omaan arkeensa - ja toisiinsa. Ohjelman päämääränä on onnellinen parisuhde ja loppuelämä yhdessä. Parit pääsevät lomailemaan ja samalla työstämään parisuhdettaan tuoreella tavalla viikon aikana toteutettavassa intensiivijaksossa. Ongelmien ratkaisemiseksi pariskunnat saavat tuoreita näkökulmia uudenlaisesta terapiamuodosta sekä tukea ja ohjausta ohjelman asiantuntevilta ammattilaisilta, terapeuteilta Heidi Valastilta ja Kalle Partaselta. Tavoitteena on saada parisuhde uuteen nousuun.

Ohjelma on menestynyt kansainvälinen formaatti, joka tehdään nyt ensi kertaa Suomessa. Tulokset ovat olleet kaikissa maissa erittäin hyviä.

Hakemusten tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niiden perusteella osa hakeneista pariskunnista kutsutaan haastatteluun ja koekuvauksiin kesän 2018 aikana. Ohjelmaan valitaan useita pariskuntia. Haastatteluihin valittuihin pariskuntiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

HAKUEHDOT: 

- Ohjelmaan valitaan vain pariskuntia, ei yksittäisiä henkilöitä.

- Pariskuntien tulee asua yhdessä.

- Kaikkien osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

- Kaikkien osallistujien on kyettävä kommunikoimaan suomeksi.

 

Ohjelman tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen. Katso tuottajan päivitetty tietosuojaseloste TÄSTÄ.