Äänestä vuoden 2017 parasta tv-ohjelmaa ja -esiintyjää!

Kultainen Venla -yleisöäänestyksessä loistaa 14 Nelosen tv-kasvoa ja 15 ohjelmaa!

Tammikuussa laitetaan järjestykseen vuoden 2017 kirkkaimmat tv-tähdet.

Vuoden 2017 tv-esiintyjä -äänestyksessä ovat mukana Nelosen tähdistä: Aki Palsanmäki (Suomen huutokauppakeisari), Anni Hautala (Kaikki vastaan 1), Arman Alizad (Arman Pohjantähden alla ja Arman ja Suomen rikosmysteerit), Heikki Paasonen (The Voice of Finland ja Heikki Paasonen Show), Jaajo Linnonmaa (Haluatko miljonääriksi), Janne Kataja (Napakymppi), Juuso Mäkilähde (Idols), Kari Ketonen (Hyvät ja huonot uutiset), Riku Nieminen (Heikoin lenkki), Sami Hedberg (Grillit huurussa), Riku Rantala ja Tunna Milonoff (Mad Cook Show), Sami Kuronen (Temptation Island Suomi) ja Ville Haapasalo (Haapasalo ja kaverit).

Vuoden 2017 tv-esiintyjä -äänestykseen pääset tästä!

Vuoden 2017 parhaaksi tv-ohjelmaksi voit äänestää Nelosen ohjelmia: Arman ja Suomen rikosmysteerit, Arman Pohjantähden alla, Bachelor Suomi, Gladiaattorit, Haluatko miljonääriksi, Heikki Paasonen Show, Heikoin lenkki, Hyvät ja huonot uutiset, Idols, Kaikki vastaan 1, Mad Cook Show, Napakymppi, Suomen huutokauppakeisari, Temptation Island Suomi ja Vain elämää.

Vuoden 2017 tv-ohjelma -äänestykseen pääset tästä!

12. tammikuuta nähtävässä Kultainen Venla -gaalassa selviävät yleisön suosikkien lisäksi yhdentoista ohjelmakategorian voittajat, vuoden paras mies- ja naisnäyttelijä sekä paras käsikirjoittaja ja ohjaaja.

Game Show –ohjelman kategoriassa kilpailee Nelosen Haluatko miljonääriksi, kilpailurealityssä Junior MasterChef Suomi, lifestyleohjelmissa Mad Cook Show ja musiikkiviihteessä Vain elämää.

Parhaan ohjaajan Kultaista Venlaa tavoittelee Neloselle Kaikki vastaan 1 ja Haluatko miljonääriksi -ohjelmia ohjannut Jan-Aslak Leino.