Idols, Napakymppi, Gladiaattorit... Nelonen Median syksy 2017 on täynnä Suomen kirkkaimpia supertähtiä! 

Syksy 2017 on Nelonen Median kanavilla kaikkien aikojen syksy! Kotimaista laatuviihdettä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Nelosen kanavien parissa rentoutuminen on helppoa jatkossakin, sillä meillä viikonloput ovat aina nelipäiväisiä.

Syysohjelmistomme tähtihetkiä ovat muun muassa upouusi Antti Tuiskun, Erinin, JurekinAnni Hautalan ja Juuso Mäkilähteen tähdittämä Idols, Heikki Paasosen juontama näyttävä koko perheen Gladiaattorit, kevään suosikki Kaikki vastaan 1, Jaajon juontama takuuvarmasti viihdyttävä Haluatko miljonääriksi?, Sami Hedbergin Konttori ja Grillit huurussa, Tomi Björckin, Sara La Fountainin ja Henri Alénin tuomaroima Junior MasterChef Suomi, Ellen Jokikunnaksen Kadonneen jäljillä ja Sara Siepin juontama Paratiisihotelli.

Lisäksi luvassa on paljon muuta uutta ja yllättävää.

Kirsikkana kakun päällä on jättiyllätys: Napakymppi!

Tutustu alla Nelonen Median syksyn 2017 tv-ohjelmistoon! 

 

Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde juontavat odotetun uuden Idolsin –  tuomareina Antti Tuisku, Erin ja Jurek!

Maailman suurin musiikkiohjelma palaa televisioon, kun uudistunut Idols starttaa Nelosella syyskuussa! Suomen seuraavaa palvottua poptähteä etsitään tänä vuonna Helsingistä, Kuopiosta ja Oulusta täysin uuden Idols-tuomariston voimin. 

Supertähti Antti Tuiskun johtamana tuomaristoon kuuluvat myös Erin ja Jurek Reunamäki. Juontajina ohjelmassa nähdään energinen Anni Hautala sekä ensimmäistä kertaa Nelosen kanavilla nähtävä sanavalmis Juuso Mäkilähde!

Muun muassa YleX Iltapäivästä tuttu mutkaton ja sanavalmis Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde on viime aikoina tehnyt onnistunutta aluevaltausta tv:n puolella mm. Suomen surkeimmassa kuskissa. Huumorintajuinen ja heittäytyvä Juuso toimi myös Euroviisujen toisena selostajana vuonna 2013.

Anni Hautala on puolestaan Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu juontaja, joka on ihastuttanut Nelosella mm. tänäkin syksynä nähtävän huippusuositun Kaikki vastaan 1 -ohjelman juontajana.
 
Idolsin koelaulut alkavat jo tällä viikolla Helsingin Musiikkitalolta. Koelauluista jatkoon selviytyneiden matka jatkuu intensiiviselle Hirvihaaran kartanoviikolle, jossa varsinainen pudotuspeli alkaa.  Kartanoviikon jälkeen kilpailijat pääsevät testaamaan studiotyöskentelytaitojaan Jurekin valvovan silmän alla. Vielä ennen suoria lähetyksiä luvassa on iso näytönpaikka: ensimmäinen esiintyminen yleisölle!

Livelähetyksissä Idols-kilpailijat luovat spektaakkelia yhdessä Suomen kuumimpien pop-tähtien kanssa, joten yleisön viihtyvyys on taattu. Livelähetykset huipentuvat suureen finaaliin joulukuussa. 

Idols elää tällä hetkellä vahvaa uutta tulemistaan, sillä myös Yhdysvalloissa ollaan tekemässä uutta kautta American Idolia, joka alkaa vielä tämän vuoden puolella ABC-kanavalla. 

Idols alkaa syyskuussa Nelosella.

 

JÄTTIYLLÄTYS: Legendaarinen Napakymppi palaa! – juontaja julkistetaan myöhemmin

Nelosen syksy on täynnä yllätyksiä. Yksi niistä on rakastetun ja supersuositun Napakympin paluu suomalaisten tv-ruutuihin. Napakympin uusi tuleminen on osa kansainvälistä klassikko-ohjelmien paluutrendiä. Napakymppi on tekemässä näyttävää paluuta Suomen lisäksi muun muassa Briteissä, jossa klassikko saa uuden päivitetyn versionsa jo tänä kesänä.

Napakymppi on paitsi Suomessa, myös maaimalla äärimmäisen suosittu, tunnettu ja pitkäikäinen formaatti, joka on nähty Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa jo vuonna 1965. Ikä ei tätä ohjelmaa pilaa, sillä kyseessä on edelleen suurin ja kaunein deittiohjelma.

Syksyllä Nelosella nähtävä Napakymppi on uudistunut viihdeshow, jossa on luvassa paljon yllätyksiä. Ohjelman peruselementti on kuitenkin tuttu: Neiti tai herra X valitsee mieleisensä kosioehdokkaan sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista A, B ja C.

Napakympin juontaja julkistetaan myöhemmin kesällä.

Napakymppi alkaa syyskuussa Nelosella.

 

Kaikki vastaan 1 testaa jälleen vastaukset kreiseimpiin kysymyksiin – Mutta kuka hyppää uudeksi temppumestariksi?

Kaikki vastaan 1 nousi kevään aikana etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi, ja ohjelma voitti näissä kohderyhmissä tiukan katsojakilpailun koko kevään ajan. Lisäksi ohjelman kotipelaamisen mahdollistavaa applikaatiota ladattiin ällistyttävät lähes 400 000 kappaletta, ja aktiivisia pelikertoja kerääntyi lähes 1,3 miljoonaa!

Syksyllä jälleen yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä, ja lopulta potin korjaa kotiin joko studiopelaaja tai joku onnekas kotipelaaja. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta.

Syyskaudella ohjelma uudistuu hieman, sillä Janne Katajan rinnalla ohjelmassa on uusi temppumestari. Sara Forsbergia ei nähdä enää remmissä, mutta meininki ei hidastu tulevaisuudessakaan.

Ohjelman uudesta temppumestarista tiedotetaan lisää elokuussa.

Kaikki vastaan 1 alkaa syyskuussa Nelosella.

 

UUTUUS! Titaani, Mohikaani, Viikinki ja Salama tekevät paluun, kun kilpailijat haastavat huippukuntoiset gladiaattorit!

Nelosen nelipäiväisestä viikonlopusta ei puutu vauhtia tai räjähtävää voimaa, kun urheilulliset kilpailijat haastavat huippuunsa treenatut gladiaattorit kilpa-areenalla.

Täysin uudistuneen, vauhdikkaan ja fyysisen Gladiaattorit-viihdeshow'n gladiaattoreina raudanlujan vastuksen kilpailijoille tarjoaa 16 gladiaattoria – 8 miestä ja 8 naista:

Jere "Mohikaani" TiihonenJuha "Viikinki" Mentula,  Minna "Barbi" PajulahtiHannes "Hurja" HyvönenOona "Safiiri" Tolppanen, Amin "Kivinyrkki" AsikainenMartina "Pantteri" AitolehtiSuski "Salama" MantilaVertti "Titaani" Harjuniemi, Rami "Häjy" HietaniemiLaura "Hurrikaani" SaarinenMilena "Skorpioni" AbbasMamodeJucci "Terminaattori" HellströmTerhi "Cobra" LummeAki "Turbo" Manninen sekä Rita "Laser" Niemi-Manninen.

Lue lisää gladiaattoreista TÄÄLTÄ!

Heikki Paasosen juontamassa koko perheen näyttävässä show'ssa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja sitkeyttä vaativissa lajeissa. Helppoa se ei tule olemaan, sillä kaikki gladiaattorit ovat raskaan sarjan ammattilaisia monelta eri urheilun osa-alueelta.
 

Gladiaattorit alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Huipputaitavat lapset kisaavat MasterChef-tittelistä – Tuomaristossa huippukokit Sara La Fountain, Tomi Björck ja Henri Alén

Maailman suosituimman ruokaohjelman kotimainen versio MasterChef Suomi tekee paluun, kun tänä syksynä Nelosella nähdään lasten jännittävä kokkikilpailu Junior MasterChef Suomi. Kutkuttavan viihdyttävää realityä sekä vedet kielelle herauttavaa kokkausta nerokkaasti yhdistelevässä ohjelmassa nähdään uudistunut huippukokkien nimekäs tuomaristo, johon kuuluvat ruoka-alalla upeasti ansioituneet Tomi Björck, Sara La Fountain sekä Henri Alén.

Kilpailijahaku oli kevään aikana auki samaan aikaan sekä Junior MasterChefiin että aikuisten MasterChefiin. Tänä syksynä jännitetäänkin ensin lasten kokkitaistoa Junior MasterChefin parissa.

Lue lisää MasterChefista ja tuomareiden tuoreet kommentit TÄÄLTÄ!

Aikuisten amatöörikokkien MasterChef Suomi nähdään kanavillamme myöhemmin.

Junior MasterChef Suomi alkaa syyskuussa Nelosella.

 

Superkuumia sinkkuja ja katalaa juonittelua! – Paratiisihotelli avaa jälleen ovensa

Paratiisihotelli on vuodesta toiseen Ruotsin suosituin ja puhuttavin reality-ohjelma. Nyt trooppisen hotellin ovet aukeavat suomalaisillekin toisen kerran, ja listalla on kaikkien aikojen kiinnostavin vieraskattaus!

Paratiisihotelli kuvataan tällä kertaa Sisilian upeissa maisemissa valtavassa luksushuvilassa. Sarjan juontajana jatkaa Sara Sieppi.

Paratiisihotellissa juonitaan, lemmitään ja bailataan luksusoloissa panoksena 30 000 euron voittopotti. Paikkansa paratiisissa säilyttää ainoastaan pelaamalla korttinsa oikein ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen. Jos jää yksin, unelmaloma on ohi.
 
Reilu meininki vai kiero peli? Aidot tunteet vai petetty luottamus? Suudelma poskelle vai puukko selkään? Luvassa on vuoden hauskimmat bileet, joissa juonittelevat pelurit ja silmää hivelevät kaunottaret joutuvat antamaan kaikkensa ja paljastamaan pelitaktiikkansa viimeistään silloin, kun lasipallot joko pysyvät käsissä, tai hajoavat unelmien mukana asvalttiin.

Paratiisihotelli alkaa syyskuussa Livillä.

​​​​​​​

Rakastettu Kadonneen jäljillä palaa syksyllä — juontajana aloittaa Ellen Jokikunnas​​​​​​​

Supersuosittu Kadonneen jäljillä palaa ruutuun syksyllä! Ohjelman toinen tuotantokausi nähdään Liv-kanavalla.
Venla-palkittu ohjelma auttaa jälleen suomalaisia, jotka ovat kadottaneet yhteyden elämänsä tärkeimpiin ihmisiin. 
Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella etsijöiden apurina toimii empaattinen ja sanavalmis, katsojien rakastama Ellen Jokikunnas, joka ottaa tehtävän haltuun edelliskaudella hurmanneelta Anni Hautalalta.

Kadonneen jäljillä -ohjelman toisella kaudella nähdään muun muassa koskettava jakso, jossa elämän mittainen kaipuu päättyy Thaimaan maaseudulla. Lisäksi matkataan välimerellisiin maisemiin ja perehdytään kohtalokkaisiin rakkaustarinoihin.

Luvassa on ikimuistoisia jännityksen, ilon, rakkauden ja surunkin hetkiä rohkeiden etsijöiden sekä Ellenin matkassa.

Hän myöntää empaattisena ihmisenä hieman jännittävänsä, miten hän saa pidettyä tunteensa kurissa, kun tehtävänä on tukea toista.

"Olen todella kova myötäelämään, kauhea itkemään toisin sanoen. Pikkaisen jännitän sitä, miten saan itseni pidettyä kasassa, että minusta on hyötyä sille etsijälle, jolle se on maailman suurin asia. Ensimmäisellä reissulla myötäelin niinkin, että minun niiskutukseni kuului välillä läpi kohtauksissa, joissa en itse ole kuvassa", Ellen paljastaa.

Lue lisää Ellenin kommentteja TÄÄLTÄ.

Kadonneen jäljillä alkaa Livillä syyskuussa.

 

Miljoonajahti jatkuu Jaajon johdolla!​​​​​​​

Supersuosittu Haluatko miljonääriksi? jatkuu syksyllä uusin jaksoin Jaajo Linnonmaan luotsaamana.

"Miltsin nerokkuus piilee siinä, että koskaan ei voi tietää kuka räjäyttää potin. Hot seatilla usean alan tohtorit ovat sakanneet yksinkertaisissa kysymyksissä ja kaupan kassat korjanneet kotiin huippusummia. Sen vuoksi tätä on niin siistiä tehdä", Jaajo sanoo.

Haluatko miljonääriksi? jatkuu uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

UUTUUS! Arman ja Suomen rikosmysteerit – tarina, joka on totta​​​​​​​

Venla-palkittu Arman Alizad jatkaa keskustelua herättävien dokumenttien parissa Nelosella myös syksyllä. Uudessa Arman ja Suomen rikosmysteerit -sarjassa valokeilaan otetaan suomalaisen rikoshistorian suurimpia mysteerejä.

Ohjelmassa Arman Alizad ja Suomen kovimmat rikostutkijat kertovat meille kymmenestä poikkeuksellisesta tapahtumasta Suomen rikoshistoriassa ja kuljettavat katsojat outojen katoamisten, murhien, petosten ja ryöstöjen maailmaan.

Yhdessä jaksossa kuvataan kunkin tapauksen tutkinnan etenemistä viranomaisten näkökulmasta aina oikeuden antamiin lainvoimaisiin tuomioihin asti.

Lopputuloksena on tarina, joka herättää katsojassa vahvoja tunteita, epäuskoa ja selkäpiitä karmivaa jännitystä.

Sarjassa käsitellään muun muassa 2001 Lahdessa kadonneen taksikuskin tapausta, Heinolan seudulla 90-luvulla tapahtuneita "mustan lesken" miesystävien kuolemia ja tyttären äidistään vuonna 1993 tekemää katoamisilmoitusta, joka johti kahdeksan vuotta kestäneeseen rikostutkintaan. Lisäksi mukana on monia vanhoja ja monin paikoin jo unohduksiin jääneitä tapauksia.

Arman ja rikosmysteerit alkaa syyskuussa Nelosella.

 

UUTUUS! Nyt on kirjaimellisesti räjähtävä meininki! Myytinräjäyttäjät takaa näyttävät räjäytykset ja vastauksia ikiaikaisiin kysymyksiin

Urbaanilegendan mukaan moottoripyöräilijä ajoi hirven kahtia. Myytinräjäyttäjät testaavat onko tämä ylipäätään mahdollista? Entä voiko puun kaataa dynamiitilla? 

Myytinräjäyttäjät on Jimin anarkistinen sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Ohjelmassa tehostemiehet Henkka ja Sami sekä täysin vailla itsesuojeluvaistoa oleva Sara Forsberg räjäyttelevät tunnettuja suomalaisia myyttejä vaaralliseksikin äityvien kokeiden myötä.

Ohjelmassa selviää muun muassa, millainen pamaus tulee, kun 400-kiloinen kivi putoaa rekan lavalta 45 dynamiittikilon päälle? Ja voiko siitä selvitä hengissä?
Tarinan mukaan ruhtinas Dolgoruki sai surmansa vitjakuulan katkaistessa hänet kahtia. Räjäyttäjät testaavat, voiko ihmisen ampua tykillä kahtia.
 
Ohjelman yhdessä osiossa räjäyttäjät muun muassa hoitavat julkkisten traumoja auttamalla tätä räjäyttämään jonkun hänelle traumoja tuoneen esineen tai asian. Lisäksi keksitään hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä.

Myytinräjäyttäjien porukassa sanavalmiin Saran tehtävä on luotsata pelottomat tehostemiehet kohti myyttisiä tarinoita, haastaa heidät luomaan hurjia keksintöjä ja tarjota julkisuuden henkilöille tiivistunnelmaista räjähdysterapiaa.

Tehostemies Henri Kiviniemi
Henri on räjähteiden erikoismies, joka on viimeiset kahdeksan vuotta toiminut monipuolisesti tehostemiehenä elokuvissa, televisiosarjoissa ja musiikkivideoilla ja päässyt suunnittelemaan muun muassa sekopäisiä härveleitä Duudsonien käyttöön.
 
Myytinräjäyttäjien kokeista suurin osa tehdään Henrin kotitilalla ja sen lähiympäristössä, jossa sivulliset eivät joudu vaaravyöhykkeelle.

Tehostemies Sami Tammi
Sami on sarjan hulluista tiedemiehistä se vanhempi, kokeneempi ja vähemmän hullu. Hänen erikoisalaansa on kaikki tuleen liittyvä.
 Aiemmassa elämässään metallibändissä soittanut mies on toiminut pyroteknikkona ja tehostemiehenä jo 22 vuotta ja tänä aikana hän on muun muassa suunnitellut ja toteuttanut yli 2000 ilotulitusnäytöstä ja pyrotekniikkaa ympäri maailman.
 Sami vastaa Henrin kanssa kokeiden suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta hänellä on myös vastuullisempi tehtävä - Sami on Myytinräjäyttäjät joukkion turvallisuusvastaava – ja siinä onkin urakkaa.

Myytinräjäyttäjät alkaa Jimillä syyskuussa.

 

UUTUUS! Ylpeästi erilaiset antaa puheenvuoron niille, jotka eivät mahdu muottiin – mukana mm. yksisarvishoitajat, eläinmeedio, sielunkuvamaalari ja lihakoukuissa roikkuja

Ylpeästi erilaiset on dokumentaarinen tv-sarja suomalaisista ihmisistä, jotka ovat valinneet elää rohkeasti omanlaistaan elämää. Heidän elämäntyylinsä ja intohimonsa herättävät katsojissa tunteita ja antavat ajateltavaa.

Sarjassa tarinansa kertovat muun muassa jumalolentojen kanssa yhteyksissä oleva ammattishamaani, yksisarvishoitoja tarjoava pariskunta, eläinmeedio, kaukana muusta asutuksesta asuva sähköyliherkkä nainen, espoolaisessa omakotitalossa erilaisia seksuaalisia palveluja tarjoava pariskunta, naturistipariskunta sekä kaiken tarvitsemansa roskiksista dyykkaava mies.

Ylpeästi erilaiset pohjautuu Outsiders-formaattiin, joka on ollut supersuosittu muun muassa Ruotsissa, jossa ohjelmasta on nautittu jo huikeat 13 tuotantokauden verran.

Jokaisessa jaksossa kolme oman tiensä kulkijaa kertoo tarinansa ja päästää katsojan mukaan omaan maailmaansa.

Ylpeästi erilaiset alkaa Nelosella elokuussa. 

 

Kuinka rakkaus selviää, kun kaikki ympärillä tuomitsevat? Kielletty rakkaus pitää jälleen rakkauden puolia

Joskus pariskunnan onni on punainen vaate perheelle, ystäville tai kokonaiselle kylälle. Onko tällöin mahdollista, että sen ytimestä löytyy jotain aitoa ja arvokasta, oikeaa rakkautta?

Viime keväänä ihastuttanut ja keskustelua herättänyt Kielletty rakkaus palaa Livin syksyyn uuden kauden, uuden juontajan ja uusien rakkaustarinoiden voimin.

Kielletty rakkaus -sarjassa tutustutaan yhdeksään hyvin erilaiseen pariin, joita kaikkia yhdistää kipeä tieto siitä, että rakkaus ei ole kaikkien mieleen.
Ohjelman kielletyt ja vaietut rakkaustarinat ovat kaikki ravistelleet ja kohahduttaneet maailmaa suhteen ulkopuolella, mutta minkälaisen kivijalan vaatii rakkaus, joka kaiken kestää?
 
Oman tarinansa ohjelmassa jakavat muun muassa pariskunta, jonka viranomaiset haluavat erottaa, suunnattoman kiusaamisen kohteeksi joutunut pariskunta sekä rakastuneet parit yli sukupolvien ja uskontokuntien.

Ohjelman uusi juontaja julkistetaan myöhemmin.
 
Kielletty rakkaus alkaa Livillä syyskuussa. 

 

UUTUUS! Nyt se on täällä! Odotettu ja puhuttu kotimainen Konttori naurattaa Sami Hedbergin johdolla​​​​​​​

Valitettavasti jokainen suomalainen on joskus kohdannut sellaisen pomon kuin Pentti Markkanen. Hän etsii alaistensa hyväksyntää, mutta ajaa nämä loukkaavilla vitseillään ja tunkeilevalla käytöksellään kerta toisensa jälkeen pahaan paikkaan.
 
Samaan aikaan toimistossa pienet riidat ja rakkaudet pääsevät rehottamaan työntekijöiden välillä. Myyjä Timo on salaa ihastunut toimistosihteeri Annaan, joka seurustelee varastomies Ripan kanssa. Apulaispäällikkö Jaakko yrittää pitää sotilaallista kuria, mihin Timo ja Anna reagoivat härnäämällä häntä. Konttoria olisi todellakin varaa tehostaa, mutta onnistuuko se Pentiltä?

Menestyssarja The Office on levinnyt Briteistä ja Yhdysvalloista ympäri maailmaa. Nyt koomikko Sami Hedberg hyppää legendaarisen pomon rooliin kotimaisessa Konttorissa, josta ei hykerryttäviä henkilöhahmoja puutu.

Töissä on ikävää, ja se ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Konttori alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Sami Hedbergin Grillit huurussa palaa entistä tuhdimmilla mätöillä!

Kansalliskoomikkomme Sami Hedbergin rasvankäryinen seikkailu Suomen suvessa saa jatkoa!
Grillit huurussa -ohjelman toisella tuotantokaudella nautiskellaan paikallisia grilliherkkuja ympäri Suomen 12 jakson verran. Samin kakkoskuskina suhaa nyt joka jaksossa aito suomalais-ranskalainen lisuke, nälkäinen stand up -koomikko Jean-Eric Chaumentin, eli "Zaani".

Grillit huurussa soittelee suomalaisen sielun syvimpiä kieliä puolustaessaan vanhoja kunnon grillikioskeja. Valo yössä ei saa koskaan sammua, joten Sami lähtee taas liikkeelle lihaa säästämättä ja kaloreita laskematta.

Kulttisarjan uusissa jaksoissa vyörytään Etelä-Suomen perinteisiltä ruokintapaikoilta aina jätkänkynttilän juurelle Lappiin, josta palaillaan itärajaa pitkin tukevasti tankkaillen kohti pääkaupunkiseutua.

Suomen rasvankäryisin karavaani vierailee Espoossa, Hämeenlinnassa, Savonlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kouvolassa, Lahdessa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Oulussa ja Kuopiossa.

Matkan varrella tavataan värikäs joukko paikallisia perinteisten grilliherkkujen ystäviä. Rovaniemen rasvaisiin nautintoihin isketään rock-hirviö Lordin johdolla ja Sami toivoo pääsevänsä laulamaan Joulupukille. Savonlinnan gourmet-oopperaa johtaa näyttelijä Kari ”Hissu” Hietalahti. Jyväskylässä luotetaan Miss Suomi Shirly Karvisen hienostuneeseen makuun. Espoon gourmet-keitaissa seilataan laulaja Kasmirin vanavedessä. Lahden snägäreillä sauhuaa Suomen suosituin tubettaja Jaakko Parkkali eli "Jake Lahest". Kuusamossa hiihdetään koomikko Niko Kivelän peesissä ja Kuopion grilleillä ”naatiskellaan” savolaispoika Sakari Kuosmasen seurassa. 

Sami suunnittelee tuttuun tapaan grilleille myös omia kaikki aistit räjäyttäviä nimikkoannoksiaan. Zaanin tehtävänä on koota edustava paikallinen testiryhmä maistelemaan Samin rasvankäryisiä mestariteoksia. Lisukkeina nähdään tottakai myös makupaloja Samin riemukkailta stand up -keikoilta.

Grillit huurussa is back! Tuplana ja kaikilla mausteilla! Syyskuussa Nelosella.
 

 

Supersuositun Suomen Huutokauppakeisarin menestystarina saa toivottua jatkoa!


Katsojien rakastamassa Suomen huutokauppakeisarissa seurataan Aki ja Heli Palsanmäen huutokaupan vaiherikasta ja leppoisaa arkea Hirvaskankaalla.
Hersyviä tilanteita on luvassa myös syksyllä nähtävissä uusissa jaksoissa, kun tv-kansan suosikkipariskunta pyörittää legendaarisen huutokauppansa kautta tavarantuojien kiinnostavia tavaroita uusille omistajille. Mukana häärää tietenkin myös käsistään näppärä Markku, joka tuunaa tavarat uuteen uskoon. Luvassa on myös erikoisjakso Espanjan lämpimän auringon alta.

Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella elokuussa.

 

Riku Nieminen jatkaa Heikoimman lenkin etsimistä syksyllä

Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki teki tänä keväänä paluun näyttävän Nelosella. Katsojat ottivat Riku Niemisen luotsaaman nopeatempoisen visailun riemulla vastaan, ja ohjelma saakin jatkoa uusin jaksoin jo ensi syksynä.

Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia, jossa yksi kilpailija voi voittaa jopa 20 000 euroa. Kysymysten hurja tahti ja kilpailun kasvava paine saavat helpotkin kysymykset vaikuttamaan vaikeilta, eikä ohjelman juontaja Riku Nieminen päästä väärin vastanneita kilpailijoita helpolla.

Heikoin lenkki alkaa Nelosella syyskyyssa.

 

Toisenlaiset äidit tuo esiin äitiyden koko kirjon – Ihana Sami Kuronen tapaa jälleen kymmenen erilaista odottajaa eri elämäntilanteista​​​​​​​

Livin elämänmakuisessa Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan jälleen syksyllä odottavia äitejä sekä heidän ensimmäisiä viikkojaan vauvan kanssa. Jokaisessa jaksossa seurataan yhden perheen matkaa raskauden loppumetreiltä pienokaisen ensiviikkoihin saakka.
 
Ohjelmassa ovat jälleen mukana juontaja Sami Kuronen sekä psykologi ja Theraplay-vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila, jolla on vuosien kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä. 

”On mieletön etuoikeus päästä jälleen läheltä seuraamaan monenlaisia tapoja olla vanhempi. Viime kausi todisti konkreettisesti sen, miten naapurin täysin erilainen vanhemmuus on ihan yhteä oikea, kuin oma tyyli ja tapa toimia. Odotan innolla, että pääsen kohtamaan näitä äärimmäisen rohkeita perheitä ja kuulemaan heidän tarinansa”, Sami Kuronen sanoo.

Toisenlaiset äidit -sarjan neljännellä kaudella tavataan 10 erilaista odottajaa. Jokaisen tarina on ainutlaatuinen. Näemme muun muassa, millaista on ristiriitaisia tunteita herättänyt raskausaika, jossa vaikeat selkäkivut rajoittavat suurperheen äidin toimintaa. Sen lisäksi pääsemme seuraamaan toisen lapsen odotusta äidillä, jolla synnynnäinen perussairaus tuo riskejä hauraaseen raskausaikaan, sekä millaista on tulla surun keskellä äidiksi ensimmäistä kertaa, odottaa kaksosia ilman kumppania tai kun haaveena on kotisynnytys. Uudella kaudella myös tulevien isien roolit korostuvat.
 
Toisenlaiset äidit näyttää, ettei ole yhtä tapaa olla vanhempi. Kaikkia perheitä yhdistää uusi, jännittävä vaihe elämässä, kun perheeseen on tulossa vauva. Pienokaisia odotetaan perheissä haastavissakin elämäntilanteissa, mutta uuden elämän syntyä odotetaan kaikissa sydän täynnä rakkautta.

Toisenlaiset äidit alkaa Livillä syyskuussa.

 

Hitiksi noussut Nelosen Stand up! tuo Suomen ykköskoomikoiden lavakeikat suoraan olohuoneisiin​​​​​​​

Nelosella viime syksynä nähdyn, yhdeksänosaisen Stand Up! -sarjan katsojaluvut löivät odotukset laudalta moninkertaisesti. Moni suomalainen naurun ystävä löysi uusia suosikkeja ja usea suurelle yleisölle tuntemattomampi koomikko sai uusia faneja.

Yleisön pyynnöstä Stand Up! saakin nyt toisen tuotantokauden. Sarjassa lavalle pääsee viime kautta useampi koomikko, mutta mukana ovat edelleen myös mm. Ismo Leikola, Ilari Johansson, Jaakko Saariluoma, Heli Sutela ja André Wickström. Ohjelman isäntänä toimii tuttuun tapaan Mika Eirtovaara.

Stand up! Nelosella syyskuussa.

 

Hyviä uutisia! Kaikkien paneeliohjelmien isoveli Hyvät ja huonot uutiset jatkuu syksyllä​​​​​​​

Kestosuosikki Hyvät ja huonot uutiset teki paluun tänä keväänä Neloselle uudistuneen paneelin voimin. Sama posketon meininki jatkuu uusin jaksoin myös syksyllä, kun Kari Ketosen luotsaama paneeli jatkaa uutisaiheiden niputtamista hyviin ja huonoihin uutisiin.

Hyvien ja huonojen uutisten vakiojäseniin kuuluvat Ketosen lisäksi edelleen HHU-konkari ja muusikko Mikko Kuustonen, näyttelijä Niina Lahtinen, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, stand-up-koomikko ja käsikirjoittaja André Wickström sekä kaunokirjallisuuden karvakuono, kirjailija Juha Vuorinen.

Tämä on hyvä uutinen!

Hyvät ja huonot uutiset alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Entistä vauhdikkaampi Poliisit 2017 pääsee "maijan" kyytiin nyt mm. Kouvolassa, Joensuussa, Kuopiossa, Turussa ja Oulussa​​​​​​​

Poliisit 2017 jatkuu syksyllä uusin jaksoin. Syksyllä päästään seuraamaan Espoon, Porvoon, Kouvolan, Joensuun, Kuopion, Oulun, Vaasan, Turun ja Helsingin poliiseja.

Kesäyössä poliisit kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeita jalkoja, neuvottelutaitoa, tunneälyä ja ronskia huumoria. Kommelluksiltakaan ei voida välttyä.
 

Poliisit 2017 jatkuu uusin jaksoin Jimillä syyskuussa.