Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti korkkaa Töölönlahden uuden tapahtumapuiston 12.6. − Katso lista huippuesiintyjistä!

Radio Suomipop järjestää Helsinki-päivänä 12.6. Suomen suurimman ilmaiskonsertin uudessa Töölönlahden tapahtumapuistossa. Kaikille avoin ilmaiskonsertti tuo Helsingin paraatipaikalle huippukattauksen tämän hetken suurimpia kotimaisia tähtiä.
 
Suomipop juhlistaa Suomi100-juhlavuotta näyttävällä kattauksella kotimaisia artisteja, kun kesäkonsertin lavalle nousevat: Antti Tuisku, Erin, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Chisu, The Rasmus ja Mikael Gabriel.

"On ilo, että kaikki Suomen huippuartistit haluavat olla mukana tarjoamassa kanssamme Suomen laadukkainta ilmaiskonserttia. Lisäksi ensimmäistä kertaa koko Helsinki-päivän konserttihistoriassa saatiin aikataulut osumaan niin, että myös supertähti Antti Tuisku pääsee mukaan!", Nelonen Median radioiden musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä iloitsee.

Seitsemännen kerran järjestettävä Helsinki-päivän konsertti on tuttuun tapaan ilmainen ja kaikille sallittu tapahtuma. Viime vuonna konsertti keräsi päivän aikana Kaisaniemen puistoon yli 40 000 kävijää nauttimaan musiikista ja auringosta.

Tänä vuonna konsertti muuttaa Kaisaniemeä tilavampaan, uuteen Töölönlahden tapahtumapuistoon, joka on nyt ensimmäistä kertaa konserttikäytössä. Töölönlahden puistomaisema tarjoaakin upeat puitteet suuren luokan ilmaiskonsertille aivan Helsingin sydämessä. Tapahtuma-alue ja sen välitön ympäristö tulee keräämään paikalle useita kymmeniä tuhansia ihmisiä. (artikkeli jatkuu kartan jälkeen)

"Radio Suomipopille on suuri kunnia korkata Töölönlahden tapahtumapuisto. Finlandia-talon kupeessa on hieno juhlia Helsinki-päivää, satavuotiasta Suomea ja kesää parhaan suomipopin tahtiin!”, Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Paula Niska-Vuorinen sanoo.

Portit avataan yleisölle kello 14.30 ja tapahtuma päättyy kello 22:00 mennessä. Konsertin juontavat Radio Suomipopin Aamulypsystä tutut Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala ja Juha Perälä

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Mikäli paikan päälle Töölönlahdelle ei pääse, konsettia voi seurata myös suorana striiminä ruutu.fi -palvelusta ja Suomipopin nettisivuilta.
Lisäksi taltioinnit jokaisen artistin keikoista ovat nähtävissä Nelosen lauantai-iltapäivissä 19.8. alkaen. Jaksot tulevat myös Ruutuun.
 

Aikataulu:
14:30 Portit avataan 
15.30 Erin
16.20 Mikael Gabriel
17.10 The Rasmus
18.05 Chisu
19.00 Lauri Tähkä
19.55 Kaija Koo
21.00 Antti Tuisku