Tässä ovat Temptation Islandin uudet sinkkumiehet – "Tultiin ampumaan rakkauden kuteja!"

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannella kaudella varatuille naisille pitää seuraa nämä kymmenen raavasta sinkkumiestä!

Nokialainen Jaakko, 25, on tunnettu myös Hottisten "pihtarina"


 
Hottisten kakkoskaudelta tuttu Jaakko, 25, lähtee nyt hurmaamaan Temptation Islandille. Tällä kertaa kiikarissa ovat siis varatut naiset, mutta muuten kuvio on tuttua kauraa. Sinkkuna nokialainen Jaakko on ollut reilun vuoden ja sinkkuelämä onkin kulunut lähinnä Tinder-treffien, festareiden, kavereiden ja treenaamisen parissa. Jaakko sanoo olevansa rauhallinen, muut huomioon ottava ja muutenkin kiltti tyyppi. Miten tämä kombo puree varattuihin naisiin, jää nähtäväksi!

 

Helsinkiläiselle Arille, 28, kelpaisi “oikea” parisuhde
 


Helsinkiläinen huoltomies Ari, 28, ei ole koskaan ollut oikeassa parisuhteessa. Vaikka hän on huumorintajuinen ja kiltti mies, ovat hänen aikaisemmat suhteensa olleet lähinnä säätöjä. “Sitä Oikeaa” ei ole hänen kohdalleen osunut. Parasta sinkkuelämässä hänen mielestään on kuitenkin vapaus mennä ja tulla milloin ja miten haluaa. Harrastuksikseen Ari mainitsee kuntosalin, tatuoinnit, reissaamisen ja ystävien kanssa touhuamisen. 

 

Rony, 24, on vannoutunut sinkku Karjaalta 


 
24-vuotias Karjaalta kotoisin oleva Rony on kiireinen mies. Urheiluhierojana työskentelevän Ronyn päivät täyttyvät työnteosta ja treenaamisesta. Haaveena hänellä olisikin laittaa oma vastaanotto pystyyn ja jatkaa urheiluseurojen hierojana. Sinkkuna hän on ollut pian kaksi vuotta. Hän ei edes kaipaa parisuhdetta, koska ajattelee ettei kiireidensä vuoksi pystyisi antamaan suhteelle sitä, mitä se vaatisi. Ihmisenä hän on hauska ja välittävä, ja haluaa useimmiten auttaa muita enemmän kuin itseään. Katsotaanpa, kuinka Rony auttaa Temptation Islandin varattuja naisia pääsemään parisuhteistaan.

 

Sinkkuelämä maistuu Joonakselle, 28, erittäin hyvin!


 
28-vuotiaan Joonaksen sinkkuelämää on kestänyt vajaan vuoden, ja se onkin miehelle maistunut. Hissiasentajana työskentelevä Joonas tykkää mennä ja reissata. Tulevaisuudessa hän olisikin kiinnostunut erilaisista julkisuuteen liittyvistä jutuista. Itseään hän kuvailee rennoksi, hauskaksi ja toiset huomioonottavaksi. Joonas onkin yksi Temptation Islandin mukavimmista sinkkumiehistä, joten varatuilla naisilla tulee varmasti olemaan hyvät oltavat!

 

Rovaniemeläinen Arttu, 23, hurmaa naiset sinisillä silmillään


 
Arttu on helsinkiläistynyt 23-vuotias kaveri Rovaniemeltä. Rakennusmiehenä työskentelevän Artun vapaa-aika kuluu kavereiden, autojen ja änärin parissa. Sinkkuna Arttu on viihtynyt vuoden 2016 alusta lähtien, vaikka kaikenlaista säätöä vuoteen onkin mahtunut. Arttu sanookin oppineensa menneistä ihmissuhteista paljon ja niiden myös muuttaneen hänen arvomaailmaansa ja suhtautumista ihmisiin hyvässä mielessä. Positiivinen elämänasenne ja itsestä huolenpitäminen ovat Artulle tärkeitä asioita. Sinisillä huskyn silmillä hurmaava Arttu on saanut tästä ominaisuudesta itselleen jopa lempinimen, joten katsotaan, miten nämä vilkkusilmät tehoavat Temptation Islandin varattuihin naisiin!

 

Lappeenrantalainen Topi, 26, luottaa “sen oikean” löytymiseen


 
Lappeenrannasta alunperin kotoisin oleva 26-vuotias Topi on Temptation Island -sinkkumiesten toinen hierojavahvistus. Espossa asuvan Topin sinkkuelämä täyttyykin lähinnä töistä ja vähäisen vapaa-aikansa hän viettää kavereiden seurassa sekä talvisin pelaten jääkiekkoa ja kesäisin golfia. Itäsuomalaisella sosiaalisuudella ja suoruudella naiset hurmaava Topi on ollut sinkkuna reilun vuoden, mutta uskoo vahvasti “sen oikean” tulevan vielä vastaan ja sinkkuelämän saavan päätöksensä.

 

Helsinkiläinen Roni, 24, ajelee perheensä yrityksessä jätskiautoa!


 
24-vuotias Roni on huumorintajuinen kaveri, jonka aika kuluu jäähallilla niin töiden kuin vapaa-ajankin parissa. Helsinkiläinen Roni niin pelaa kuin valmentaakin jääkiekkoa, mutta kesäisin hän työskentelee perheyrityksessä ajellen jätskiautoa! Vapailla markkinoilla jäde-Roni on ollut vajaan puoli vuotta ja aiemmin hänellä on ollut yksi pitempi parisuhde. Sporttisella Ronilla on on elämässään haaveena oma yritys ja kaikki jääkiekkoon liiityvä toiminta, mutta Temptation Islandille hän lähtee odottaen, että jäätelö on kylmää ja naiset kuumia. Ei muuta kuin bileet pystyyn!

 

“Herrasmiehet ei huutele” on Tonin, 22, motto


 
Toni, 22, lähtee hurmaamaan Temptation Islandille Pohjois-Pohjanmaalta saakka. Tällä hetkellä Toni on työtön, mutta aikoo hakea opiskelemaan ja haluaisi tehdä töitä myös julkisuuden parissa. Puoli vuotta sinkkuna painellut Toni sanoo sinkkuelämänsä olevankin niin villiä, että saisi katua, jos alkaisi kertomaan yksityiskohtia! Kevyesti ylimielisellä asenteella varustettu Toni on kuitenkin rento ja ymmärtäväinen, mistä tuleekin sellainen kombo, että sitä on naisten vaikea vastustaa!

 

Miikka on seuramies vailla vertaa!


 
Kolmekymppinen Miikka on tämä kauden Temptation Islandin sinkkumiehistä vanhin. Isähahmoa hänestä ei silti saa, sillä DJ:nä työskentelevä Miikka on sosiaalisena tyyppinä ennemminkin porukan pelle. Miikka epäileekin hänellä olevan lievä AdHd, niin menevä kaveri hän on. Sinkkuelämää Miika on viettänyt  noin 8 kuukautta, ja se onkin ollut niin railakasta aikaa ettei uutta suhdetta olisi edes ehtinyt jäädä kokeilemaan. Tekeekö kolmen viikon bileloma Temptation Islandilla tähän muutoksen? 

 

Porilainen Jussi, 26, hurmaa tytöt huomiolla


 
Tämä kauden kiintiöporilainen on 26-vuotias Jussi. LVI-teknikkona työskentelevä Jussi on ollut sinkkuna jo nelisen vuotta. Treffeillä hän kyllä tykkää käydä, mutta mitään vakavampaa ei ole päässyt syntymään. Urheilullinen Jussi käyttää vapaa-aikansa jalkapallon, salibandyn, lenkkeilyn ja kuntosalin parissa. Jussi on positiivinen ja sosiaalinen kaveri ja kova touhuamaan, mutta tarpeen tullen osaa olla myös vakava. Temptation Islandin naiset hän aikookin hurmata olemalla ihan oma itsensä ja antamalla tytöille erityistä huomiota.

 

Tutustu kymmeneen upeaan naissinkkuun tästä!

Temptation Island Suomi 22.3. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22 Nelosella!