Ruutu tuo lätkäväelle omat emojit - nyt saa jutipumppu jynkyttää!

Jääkiekolla on vihdoin omat emojit, kun Ruutu tuo tänään sovelluskauppoihin ilmaisen Lätkäemojit- sovelluksen. Yhdistelemällä sovelluksessa lätkäaiheisia emojitarroja ja tekstiä kuviksi Liiga-otteluita voi kommentoida värikkäämmin kuin koskaan aikaisemmin.

Lätkäemojitarrat tuovat fanien käyttöön hokitalkin hauskimmat, legendaarisimmat ja käyttökelpoisimmat ilmaisut. Oman emojinsa ovat saaneet mm. ylämummo, kebab-kioski, Mikael Granlundin ilmaveivi sekä Timo Jutilan legendaarinen ”jutipumppu”-tuuletus.

– Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoa. Tämä Hannu Jortikan johtoajatus mielessä lähdettiin tekemään kiekon tiimoilta jotakin aivan uutta. Ja emojien jo tähän mennessä aiheuttamasta innostuksesta päätellen jääkiekkoaiheisille emojeille on todella ollut tilausta, Ruudun markkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Anssi Nevalainen taustoittaa.

Lätkän eri osa-alueista kaikkiaan kuutisenkymmentä eri ilmaisua sisältävä ilmainen Lätkäemojit-sovellus on ladattavissa Android-laitteille Google Playssa ja iOS-laitteille AppStoressa.Lätkäemojit-sovelluksella luotuja kuvia voi julkaista niin Twitterissä, Facebookissa, WhatsAppissa kuin tekstiviestinäkin.

Pelitilanteiden, hahmojen, taktiikoiden ja legendojen lisäksi sovelluksesta löytyvät tietysti myös Liigan ja jokaisen Liiga-joukkueen omat emojit. Sovelluksen konseptoinnista ja suunnittelusta vastasi Heku-ryhmään kuuluva Barabra yhdessä Ruudun kanssa. Tekninen toteutus on Vincitin käsialaa.

Edessä on tulikuuma pudotuspelikevät. Kohta selvitetään, kenen lauteilla Poika saunoo ja minkä kaupungin torilla tavataan.

Lue lisää osoitteessa www.ruutu.fi/latkaemojit