Nelosen menestyssarjat voitokkaina Kultainen Venla -gaalassa – Kadonneen jäljillä, Sukulan suojatit ja Arman kahmivat palkintoja!

Nelonen Median ohjelmat olivat voitokkaita perjantai-iltana järjestetyssä Kultainen Venla -gaalassa. 

Nelosen ohjelmat pokkasivat kolme pystiä ohjelmakategorioista. Keväällä todelliseksi katsojamagneetiksi ja puheenaiheeksi noussut Arman Pohjantähden alla palkittiin parhaana ajankohtais- ja asiaohjelmana, koskettava Kadonneen jäljillä nappasi parhaan seurantarealityn pystin.

"Mulla on ollut aika huikee eka tv-vuosi!", pystiä noutanut Kadonneen jäljillä -juontaja Anni Hautala hehkutti voittopuheessaan.

Aito ja elämänmakuinen Sukulan suojatit oli voitokas paras lifestyle-ohjelma-kategoriassa, ja ohjelman nuoret pitivät gaalassa ikimuistoisen ja koskettavan puheenvuoron nuorten syrjäytymisestä.

Lisäksi illan suurimpia voittajia oli Arman Pohjantähden alla-, Arman LIVE- ja Pahan jälkeen -ohjelmia Nelosella luotsannut Arman Alizad, joka voitti parhaan esiintyjän yleisöäänestyksen. Voitokas Arman nähdään Nelosella myös tänä keväänä, kun palkittu Arman Pohjantähden alla jatkuu uusin jaksoin huhtikuussa.

"Oispa kaljaa! Ei vitsit, mulla ei oo sanoja", Arman huokaisi voittopuheensa aluksi. Alizad totesi, että ohjelmanteon ohessa kohtaamiensa tilanteiden ja ihmisten ansiosta hänen maailmansa ei ole enää mustavalkoinen, vaan se on täynnä harmaan eri sävyjä

Lämpimät onnittelut ovat paikallaan myös parhaana ohjaajana palkitulle Niko Nykäselle, joka on ohjannut Neloselle muun muassa The Voice of Finlandia, Emma Gaalaa ja Talent Suomen livelähetyksiä.

Nelonen onnittelee hienojen ohjelmien tekijätiimejä ja esiintyjiä upeista saavutuksista.

"Kirkkaimmat tähdet löytyvät Neloselta, ja on mahtavaa, että heidät palkittiin Venloissa nyt näin monella ansaitulla pystillä. Tästä on hienoa jatkaa huikeaa kevättä eteenpäin", Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen iloitsee.