Ulkomaisten sarjojen uusi vuosi alkaa vilkkaana: mm. suosikit Kuudes aisti, Californication ja Huippumalli haussa USA palaavat uusin jaksoin!

Tammikuu saattaa olla pimeä, mutta synkkä se ei ole! Nelosen kanavilla, eritoten Livillä, jatkuvat vuoden alussa monet ulkomaiset suosikkisarjat. Katsottavaa riittää niin draaman kuin tosi-tv:n ystävillekin.

Tähän juttuun on koottu Nelosen kanavien vuodenalun kiinnostavimmat ulkomaiset sarjat.

VARO! Saattaa sisältää spoilereita sarjojen jo tv:ssä nähdyistä jaksoista!

 

LIV: Kuudes aisti palaa uusin jaksoin ja Amerikan Huippumalli haussa saa uuden juontajan!

Kuudes aisti: Norjalaisen poliisisarjan toinen tuotantokausi alkaa Livillä heti 2. tammikuuta. Ensimmäisen jakson alussa on kulunut kaksi vuotta rikoskomisario Viggo Lustin tyttären kohtalon selviämisestä. Viggo on katkaissut kaikki siteensä menneeseen ja siirtynyt työskentelemään järjestäytyneen rikollisuuden parissa. Kun huumebisneksissä mukana ollut mies saa surmansa kesken Viggon rikostutkinnan, hän törmää vanhaan pariinsa Mariin ja joutuu kohtaamaan jälleen menneisyytensä.

Huippumalli haussa USA: Joulukuussa Jenkeissä alkanut sarjan 23. tuotantokausi näytetään liki tuoreeltaan Livillä: ensimmäinen jakso nähdään jo 2. tammikuuta! Show’ta 22 kauden ajan juontanut Tyra Banks on nyt astunut syrjään ja hänen tilallaan nähdään brittiläinen laulaja ja näyttelijä Rita Ora.

 

Hannibal: Sarjamurhaaja Hannibal Lecteristä ja häntä jäljittävästä FBI-tutkija Will Grahamista kertovan sarjan toinen tuotantokausi alkaa Livillä 5. tammikuuta. Lecter yrittää vierittää epäilyksiä Grahamin niskoille, ja toisen kauden aluksi näyttää, että hän voi jopa onnistua tavoitteessaan!

Blindspot: Amerikkalaisessa rikossarjassa FBI:n tutkijat yrittävät edelleen selvittää mystisen tatuoidun naisen taustaa. Mistä tämä on oppinut taistelutaitonsa? Ja mihin naisen tatuointeihin piilotetut vihjeet nyt johdattavat etsijöitä? Sarjan ensimmäinen tuotantokausi päättyy Livillä tammikuun puolivälissä ja toinen tuotantokausi alkaa saman tien.

Devious Maids: Beverly Hillsin hulppeissa kartanoissa työskentelevien kodinhoitajien juonittelut jatkuvat Livillä 23. tammikuuta. On kulunut kolme kuukautta Floran murhan selvittämisestä, ja Marisol on aloittanut suhteen uuden miehen kanssa. Kuitenkin tämän kodinhoitaja, Opal, yrittää estää suhteen. Miksi? Ja kuka Opal oikeastaan on?

Criminal Minds: USA:n katsotuimpien sarjojen joukkoon kirinyt jännitysdraama palaa 11. kaudellaan 29. tammikuuta. Sarja seuraa FBI-yksikköä, joka on erikoistunut maan vaarallisimpien sarjarikollisten profilointiin.

Greyn anatomia: Rakastettu sairaalasarja jäi tauolle sekä Suomessa että Yhdysvalloissa kesken 13. tuotantokautensa. Alexin oikeudenkäynti lähestyi ja sairaalaan saapunut uusi lääkäri hämmensi suhteita. Sarja palaa Livillä tauolta maaliskuussa!

 

HERO: Kirjailija Hank Moodyn tarina päättyy Californicationin 7. kaudella

NCIS Los Angeles: NCIS Rikostutkijoiden vauhdikkaan, Los Angelesiin sijoittuvan spin off -sarjan 5. tuotantokausi päättyi Herolla syyskuussa todelliseen cliffhangeriin: Callen ja Sam jäivät jumiin jihadistien hallitsemaan sukellusveneeseen, jossa sekä aika että happi olivat käymässä vähiin. Tästä alkaa kuudes tuotantokausi, jonka ensimmäinen jakso nähdään 9. tammikuuta.

Californication: Köyhän miehen Charles Bukowskista, elostelevasta kirjailija Hank Moodysta kertovan sarjan viimeinen kausi alkaa 20. tammikuuta. Hank palaa kotiin, mutta jälleennäkeminen Karenin kanssa ei ole aivan yhtä romanttinen kuin hän on kuvitellut.

Castle: Rento rikoskirjailija Richard Castle ajautui tiukan poliisin Kate Beckettin aisapariksi, kun hän avusti tätä ratkomaan rikoksia, jotka muistuttivat oudolla tavalla Castlen kirjoja. 20. helmikuuta alkavan 7. tuotantokauden alussa näyttää, että Castle on siepattu!

 

NELONEN: Parhaat bisnesideat punnitaan Leijonan luola USA:ssa

Leijonan luola USA: Ohjelmassa ladataan bisnesideat tiskille ja katsotaan, mikä konsepti ottaa tuulta alleen. Leijonan luolaan astuessaan kilpailijan täytyy vakuuttaa sijoittajat liikeideansa nerokkuudesta saadakseen projektille rahoitusta. 9. tammikuuta alkavalla 7. kaudella nähdään tutut "bisnesleijonat" Kevin O'Leary, Barbara Corcoran, Daymond John, Robert Herjavec, Mark Cuban ja Lori Greiner.

NCIS Rikostutkijat: Lämpimän huumorin sävyttämässä rikosdraamasarjassa seurataan Yhdysvaltain laivaston erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on selvittää eri puolilla maailmaa rikoksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen. 3. tammikuuta alkavan 12. tuotantokauden alkuun tutkijat Gibbs ja McGee päätyvät Venäjälle, lähelle Suomen rajaa.

JIM: Villiä elämää suurlähetystössä Thaimaassa!

Suurlähetystön villi arki: Uudessa tosi-tv-sarjassa seurataan Australian Bangkokin suurlähetystön vauhdikasta elämää. Sarja alkaa 18. tammikuuta.