"Tämä on mieletön piristysruiske!" - Liigan Ulkojäät suorana Nelosella perjantaina ja lauantaina

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun Ilves, Tappara ja HIFK valtaavat viikonloppuna Tampereen Sorsapuistoon rakennetun ulkoilma-areenan. Ilveksen isännöimän Ulkojäät 2016 -tapahtuman molemmat huippuottelut nähdään suorana lähetyksenä Nelosella.

Perjantaina herkutellaan yhdellä Suomi-kiekon suurimmista klassikoista, kun Ilves ja rakas paikallisvastustaja Tappara iskevät Liiga-pisteistä kello 18.30 alkaen. Nelosen suora lähetys Sorsapuistosta alkaa Liigastudiolla kello 17.50.

Perjantai-iltana studiossa kiekkohuumaa lietsovat studioisäntä Tuomas Nyholm sekä asiantuntijat Vesa Rantanen ja Mika Kortelainen. Ari Vallin ottaa selostamossa paikan Sebastian Waheebin kainalosta. Kaukalon laidalta tunnelmia välittää toimittaja Ilkka Soini. Lauantaina Nyholmin ja Rantasen vitjan täydentää Tero Lehterä ja selostamon ottaa haltuunsa Jani Alkio. Suora lähetys Ilves-HIFK-ottelusta alkaa Nelosella kello 16.30.

Nelosen tähtitiimi kuopii jo malttamattomana Sorsapuiston liepeillä. Myös pelaajille Ulkojäät tuo hienon elämyksen keskelle pitkää runkosarjaa – faneista puhumattakaan.

– Pitkän kauden aikana tämä on mieletön piristysruiske ja ainutlaatuinen kokemus pelata ison yleisön edessä sarjapisteistä ulkona. Ei tästä paljon lätkä parane! Ilves-hyökkääjä Tapio Laakso tunnelmoi.

Yksi Ulkojäiden erityisherkuista on läpinäkyvä kaukalo. Se avaa katsojille aivan uudenlaiset näkymät niin paikalla Sorsapuistossa kuin kotikatsomoissakin Nelosen välityksellä.

– Läpinäkyvä kaukalo tuo oman mausteensa ja paikkana tämä on muutenkin lähellä sydäntä, täällä on ennenkin tullut oltua. Ollaan kyllä asian ytimessä, Tapparan Jan-Mikael Järvinen sanoo.

Pe 16.12. klo 17.50
Ilves – Tappara

La 17.12. klo 16.30
Ilves – HIFK