Onko sinulla kyky saada ympärilläsi olevat purskahtelemaan nauruun? Hae mukaan suosikkiohjelmaan Suomen hauskin tavis!

Onko sinulla jokin taito tai ominaisuus, joka saa ihmiset hymyilemään? Oletko naurattanut kavereitasi tai tunnetko jonkun, joka saa sinut nauramaan? Nelosella etsitään taas Suomen hauskinta tavista, eli ihan tavallista suomalaista, joka saa kansan nauramaan.

Ohjelmassa hauskoilla taidoilla varustettujen ihmisten tavoitteena on saada suositut huippukoomikot Krisse Salminen ja Riku Nieminen nauramaan tai edes hymyilemään. Jokaisesta hauskasta hetkestä palkitaan rahapalkinnolla ja mitä pidemmälle naurua riittää, sitä suuremmaksi rahasumma kasvaa.

Taitosi voi olla mitä tahansa vitsinkerronnasta mimiikkaan, vatsastapuhumiseen tai vaikka hauskaan pukeutumiseen, naamanvääntelystä puhumattakaan. Vain taivas on rajana. Osallistua voi yksin, parina, ryhmässä tai perheen voimin. Ikärajaa ei ole!

Ensisijaisesti kilpailijat valitaan casting-tilaisuuksissa, joita järjestetään syksyn aikana Oulussa, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Otamme kuitenkin kaikki hakemukset huomioon. Mikäli et pääse casting-tilaisuuteen, on tärkeää liittää video mukaan ilmoittautumiseen.

Ohjelma nauhoitetaan Helsingissä 22.-26.1.2018.

Mukaan ilmoittautuminen tapahtuu oheisella kaavakkeella.

Lisätietoja ohjelmasta meilitse: tiina.esama@yellowfilm.fi