Nelonen Media ja Viasat yhteistyöhön – Leijonien World Cup -otteluita myös maksutta Neloselta

Jääkiekon World Cup, kuluvan vuosituhannen isoin ja odotetuin turnaus, näkyy syksyllä 2016 vahvasti sekä Viasatin että Nelosen ohjelmistossa. Nelonen Media ja Viasat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Leijonat osaksi molempien syksyn urheilutarjontaa.

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay-palvelu näyttävät kaikki World Cupin -ottelut harjoitusotteluista finaalipeleihin suorina lähetyksinä HD-laadulla. Lisäksi kaikki Suomen alkulohko-ottelut ja Suomen kolme turnaukseen valmistavaa esiottelua jännitetään suorina lähetyksinä Nelosella maksutta. Molemmat välierät sekä turnauksen kruunaavat loppuottelut nähdään Nelosella jälkilähetyksinä otteluita seuraavina päivinä.

Viimeksi vuonna 2004 pelattu World Cup on herättänyt valtavaa innostusta heti julkistamisensa jälkeen. Mukana ovat kaikki maailman parhaat pelaajat, aina maailman kovimman jääkiekkosarjan NHL:n valovoimaisimmista ja puhutuimmista supertähdistä lähtien.

Nelonen Medialle on kunnia päästä tarjoilemaan kotimaisen Liigan rinnalla myös Leijonien huippuotteluita maksutta kaikkiin kotikatsomoihin.

– Meillä on edessä aivan mahtava lätkäsyksy, kun samoihin aikoihin Suomen kiinnostavimman ja seuratuimman urheilusarjan jääkiekon Liigan kanssa kanavillamme päästään nyt jännittämään myös Leijonien otteita, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso iloitsee.

- Kiinnostus turnauksen ja ennen kaikkea Suomen otteluiden ympärillä on aivan poikkeuksellista. Kun alla on loistavia onnistumisia alkuvuoden MM-kisoista, Leijonat on syksyllä suurempi ilmiö kuin ehkä koskaan aikaisemmin.

Myös Viasatilla odotetaan innolla kaikkien aikojen jääkiekkosyksyä.

– World Cup kruunaa Viasatin kiekkotuotteen, jossa on jo maailman kovimmat kiekkoliigat NHL ja KHL. Nyt pääsemme näyttämään ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan myös Leijonien World Cup -taistelun, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback kertoo.

World Cup pelataan Torontossa, Kanadassa 17.9.-1.10. Turnaukseen valmistavissa harjoitusotteluissaan Suomi kohtaa Ruotsin (8.9. ja 10.9.) ja Yhdysvallat (13.9.). World Cupin pääselostajana toimii Antti Mäkinen.

Nelonen Media ja Viasat tiedottavat World Cup -lähetyksistään tarkemmin kesän ja alkusyksyn aikana.

WORLD CUP NELOSELLA SYKSYLLÄ 2016:

Harjoitusottelut:
8.9.     Suomi-Ruotsi (Nelonen & Viasat & Viaplay)
10.9.     Ruotsi-Suomi (Nelonen & Viasat & Viaplay)
13.9.    USA-Suomi (Nelonen & Viasat & Viaplay)

Alkulohko:
18.9.     Suomi-Pohjois-Amerikka (Nelonen & Viasat & Viaplay)
20.9.    Suomi-Ruotsi (Nelonen & Viasat & Viaplay)
22.9.    Suomi-Venäjä (Nelonen & Viasat & Viaplay)

Välierät ja finaalit:
24.9.    A1-B2 välierä (live: Viasat & Viaplay, jälkilähetys: Nelonen)
25.9.    B1-A2 välierä (live: Viasat & Viaplay, jälkilähetys: Nelonen)
27.9.    1. finaali (live: Viasat & Viaplay, jälkilähetys: Nelonen)
29.9.     2. finaali (live: Viasat & Viaplay, jälkilähetys: Nelonen)
1.10.    3. finaali (live: Viasat & Viaplay, jälkilähetys: Nelonen)

Otteluaikatauluihin saattaa tulla muutoksia.