Martina ja hengenpelastajat -kisalle yllätysvoittaja: ”Mä itken onnesta – en olis ikinä voinu kuvitella, että voitan tän!"

Martina ja hengenpelastajat –ohjelman kakkoskauden finaalissa kilpailijoilta vaadittiin niin voimaa, älyä kuin sydäntäkin.

Fyysisiltä valmiuksiltaan paremmat Rita Niemi ja Eve Lorek joutuvat todistamaan, kun finaalitehtävän jälkeen koko kilpailun voittajaksi julistetaan kirpuksikin kutsuttu Amanda Harkimo! Amanda liikuttuu välittömästi kyyneliin, kun voittajan nimi sanotaan ääneen ja on seuraavat minuutit suuren tunnepurkauksen vallassa.

Katso voittajan tunnelmat tästä!

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Martina ja hengenpelastajat

Martina ja hengenpelastajat

Jimin uudella Martina ja hengenpelastajat -tuotantokaudella Martina Aitolehden tiukassa ohjauksessa ovat: Amanda Harkimo (Viidakon tähtöset -voittaja, BB), Suvi Pitkänen (BB, Äitien sota), Rosanna Kulju (Miss Helsinki 2015), Rita Niemi (Temptation Island Suomi), Janita Lukkarinen (Temptation Island Suomi, BB), Belinda Heinonen (twerkkauksen SM), Jasmin Voutilainen (Salkkarit-leffatähti), Kristina Karjalainen (hallitseva Miss Viro), Evelina Lorek (PT ja Dancing on Ice -tähtivalmentaja) ja Melissa Roos (Miss Peppu).

Sarja nähdään Jimillä torstaisin klo 21.00 3. syyskuuta 2015 alkaen.