Juonittelua, itkua ja kiihkeitä suutelukimppoja - tällaisia ovat Paratiisihotellin sinkut!

Nelosen syksyyn tulvii lisää puheenaiheita, kun Paratiisihotelli starttaa kanavalla syyskuun loppupuolella. Yksitoista sinkkua, vain kuusi makuuhuonetta ja lähes kuukausi unelmien luksusolosuhteissa Etelä-Espanjan kauniissa vuoristomaisemissa. Paratiisihotellissa pysytään mukana pariutumalla ja pelataan siitä, ketkä sinkkukilpailijoista pysyvät hotellissa loppuun asti ja kuka voittaa 30 000 euron palkinnon.

- Villejä bileitä, aitoja tunteita, pelimiehiä ja pelinaisia. Naurua ja kyyneleitä, kiihkeitä lemmenhetkiä. Tätä kaikkea on Paratiisihotelli, ohjelman juontaja Sara Sieppi kuvailee Nelosen uutuussarjaa.

Paratiisihotelli tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 21.00 Nelosella 29.9. alkaen. Seuraa ohjelmaa jo nyt Facebookissa ja Instagramissa!

Tutustu sinkkuihin ja Sara Sieppiin tarkemmin täällä.

Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Paratiisihotelli

Paratiisihotelli

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselle pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 30 000 euroa. Ohjelman juontaa Sara Sieppi. 

#paratiisihotelli